Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no ba ja...

mam 19 lat i jeszcze nigdy...

Polecane posty

Gość fajny gosciu
takich rzeczy nie musisz mi tłumaczyć ;) jednak chciałaś badać grunt na wypadek niemiłej niespodzianki, a w tym to ja Ci juz nie pomogę :p więc albo bierz się za badania, albo idziem spać :p ;)

Gość fajny gosciu
💤 ;)

Gość fajny gosciu
nie wiem czy sie chcesz bawić w panią doktor, nie wiem co miałaś na mysli mowiac o "badaniu terenu przed zadeklarowaniem się"... sprecyzuj, to będzie wszystko jasne :) bo rozumiem, że deklaracji jeszcze nie było :p a na nią czekam :p bez tego możemy sobie gadać w nieskończoność, a nie o to chyba chodzi..... :)

Gość fajny gosciu
a teraz ide spać:)

Gość fajny gosciu
o widzisz, teraz to mogę uznać za deklarację, do tej pory to była taka wiesz.... gadka-szmatka ;):D a konkrety...... jak chcesz takie konkrety, to musimy przenieść sie na privka ;) więc albo podaj mail'a, albo odezwij sie tutaj .... larkin@wp.pl :) ja lecę juz spać, więc napiszę/odpiszę jutro buzka 👄

Gość Świeczka19
To jest czat czy forum????????????????????????? to był fajny topic dopoki dwoch dziwolongów sobie jakiejś śmiesznej pogawedki nie urzadzilo! Kurde jak chcecie pogadac to sie umowcie na jakims czacie a nie zasmiecacie swoimi bzdurami forum!!

hehhe hakuna czym ty sie zajmujesz?? śmigasz po topikach jak strus pedziwiatr :P:P

hahaha, czy Ty czasem się nie podszywasz na forum?? masz talent do tych tekstów :classic_cool: :D :p tematu nie zasmiecamy, tylko utrzymujemy na górze ;) bez nas zginąłby w czeluściach forum ;)

teraz ale żes mnie obraził... ja podszywacz?? poprostu gadam sobie, ty tez tam wczesniej jakies rozmowy urzadzałes sama czekam na nowe wpisy \"na temat\"

no spoko nie unoś sie!! zeby nie ciągnąc dłuzej niepożądanego tematu to musze stwierdzic ze ten topik i tak po woli wymiera... :/ pusto tu...

ej ty FACET skonczmy już tą gadke, widzisz przeciez ten topik bardziej potrzebuje wskrzeszenia...

Gość Świeczka19
Niech ktoś usunie ten topic dla dobra forum. pleassssseeeeeeee!!!

Gość obronczyyyni
sory ale co masz do tego topiku? jak cos cie sie nie podoba, nie wchodz i tyle, spadaj

hop hop :D sorki hakunia, że wczoraj nie odpisałem, ale praca mnie zatrzymała do późna :( dzisiaj do 20.00, więc odpiszę późnym wieczorkiem 👄 🌼 BTW.... z jakiego powodu miałby być temat usunięty?? :o

Gość no bo ja...
, jestem kochani, ehhh, wczoraj wrocilam ze spotkania, chlopak mnie odporowadzil, zblizyl sie do mnie, chyba chcial mnie pocalowac i..klapa, ucieklam, ehh, chyba nigdy tego nie zrobie:P