Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krówka_robi_muu

Dla mnie zdeka ważne

Polecane posty

Gość Krówka_robi_muu

Być może niektórym mój problem wyda sie...banalny? No ale dla mnie jest troszke ważny:):):). A więc: W ten poniedziałek jedziemy na 3dniową wycieczke w góry. Strasznie sie ciesze i wogóle, ale jest pewien, mały, ale dość dokuczliwy problem. Bo miałam na początku siedzieć z moją koleżanką, ale ta koleżanka pokłóciła sie z 2 koleżanką, żebym ja siedziała z tą drugą. Ta pierwsza ustąpiła i zgodziła sie, żebym siedziała z tą drugą. Ale ona sie mnie nawet nie zapytała i dzwoni wczoraj do mnie z tekstem: "Ej słuchaj Kaska, wiesz bedziemy siedziały razem w autobusie". A ja jej mówie: "Ej no sory, ja cie bardzo lubie i wogóle ale nie wiem jeszcze." I ona sie rozplakała, że ona nikt z nią nie chce siedzieć, że zawsze tak jest itp. i zaczęła mi ryczeć przez telefon. No to jej powiedziałam, że sie zastanowie, a później ona była na gg i w opisach miała takie teksty: "Kasiula jedzie ze mną!" "Wreszcie ktos mnie lubi!" "Buzi dla Kasi" I takie tam. Zrobiło mi sie głupio i powiedziałam jej, że sie ZASTANOWIE. To ta w ryk. Dla swietego pokoju powiedziałam, że musze isc, a ta mi na pozegnanie jakieś milion całusków wysłała. A przyjechała wczoraj na noc do mnie koleżanka, która koleguje sie z chłopakiem, który mi sie bardzo podoba. I ona powiedziała, że załatwi mi siedzenie z tylu, koło Maćka (tego ładnego chlopaka:):):)). Ja sie ucieszyłam, ale okazało sie, że z tyłu bedzie siedział również Mikolaj. A ten Mikołaj mnie nie lubi, a ja nie lubie jego:):):). Uzupełniamy sie:P:P:P. No i on mnie nie zechce tam chyba wpuscic! Gośka powiedziała mi, żebym sie nie martwiła, bo ona to jakoś załatwi. Ale ja sie boje, że Mikołaj nie pusci mnie na tyły, a ja nie chce siedzieć z tą drugą koleżanką (bez obrazy)! No i teraz nie wiem. Jedna chce ze mną siedzieć, ale ja nie chce, bo ja chce koło Maćka, ale nie wiem czy moge, bo nie wiem czy wpusci mnie Mikolaj! Gośka mówi, żebym sie nie martwiła, ale mnie to denerwuje, bo wycieczka już jutro:(:(:(. Buziaki dla wszystkich i skoro już tu doszłeś/aś, to dziekuje, za przeczytanie:):):). I o rade może jakąś małą prosze:):):)? Kto mi pomoze, stawiam wielgachne lody i ciacho xD.

Gość Krówka_robi_muu
Dzieki za rade 🌼:P

Gość rożówe słońce
daj mi numer do mikolaja zadzwonie i powiem mu zeby cie wpuscił he ?

Gość Krówka_robi_muu
Miał być 🌼:D

Gość rożówe słońce
ten numer to poważnie ? mam nadzieje,że nie

Gość Krówka_robi_muu
Jasne, że nie:)Aż taka chamska nie jestem:)

Gość tak z ciekawości
ile masz lat?

Gość Krówka_robi_muu
15 w tym roku już 16 leci:P

Gość rożówe słońce
tak myślałam naprawde nie przeżyjesz kilka h z tą dziewczyną jak z nią bedziesz siedziała ? 🌼

Gość fkikiii
fajnie tak na dzien dobry przeczytac cos smiesznego:):):):D:D:D

Gość rożówe słońce
ale co ci poradzić ? jak ci zalezy to zacznij sie modlić ;) he.

Gość tak z ciekawości
Stawiałam na 13. Na marginesie Na miejscu Mikołaja to bym ci głowę urwała za dawanie na forum jego numeru telefonu. Może to i komórka, ale czy pomyślałaś, że teraz ktoś może ci zrobić idiotyczny kawał, nie wiem... powiedzieć, że podobasz się jego koledze albo coś? Przecież to żadna robota.

Gość tak z ciekawości
sorki, umnkęło mi... ciekawe czyj numer podałaś :P

Gość rożówe słońce
ja sama mam 16 ale wziełabym glany ;P i po kłopocie he ale problem :P

Gość Krówka_robi_muu
Haha :d Mam gdzies w szafie :D

Gość Dziecko to
forum dla kobiet a nie dla malolatów, przejdź na swoje forum