Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Plixa

Znów pytanie o ciążę_PROSZĘ O ODPOWIEDZI

Polecane posty

Gość Plixa

Witajcie Jestem Pati Wiem ze wiele takich pytan juz tu zadano ale przeczytalam wiele topikow i nie wiem sama co myslec. Od miesiaca nie biore tabletek anty -od jakiegos tygodnia-dwoch mam bole podbrzusza, dziwne humory, pieczenie(zgaga)czesto biegam do toalety i mam niewiarygoidnie wrażliwe sutki. Nie wiem czy to moze byc ciąża?? Jak myslicie?? Nie chce jescze robic testu bo to chyba za wczesnie?? Dziekuje za dopowiedzi i pozdrawiam:)

Gość brylancikowa
to moze byc po prostu burza hormonalna po odstawieniu - kazdy organizm inaczej reaguje a przestawienie sie na nature moze miec u Ciebie takie wlasnie objawy. a poza tym sama musisz wiedziec czy sie zabezpieczalas i czy w ogole mialas jakies szanse zajscia ;)

Gość blondina
wydaje mi sie ze powinnas wiedziec jak sie bzykałas z facetem czy cos czy moze nie - jesli odstawiłas tabletki to moze to byc spowodowane brakiem hormonów

Gość plixa
No własnie nie zabezpieczalam sie wogole a slyszalam ze po odstawieniu tabletek mozna bardzo szybko zajsc w ciaze bo wtedy organizm troche "wariuje" dzieki za opinie. Aha od dluzszego czasu czuje tez sie strasznie"pelna" jakby nadmuchana nie wiem co to moze byc