Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojdadadana było do rana

Dziewczyny, pomocy!!!!!!!!!

Polecane posty

Boje sie strasznie! Boje sie, ze jestem w ciazy! Dwa dni temu kochalam sie z moim chlopcem bez gumki. prawie skonczyl we mnie. Powinnam dostac okresu te dwa dni temu, a tu do dzis nic. Na dodatek strasznie chce mi sie jesc i to takie rzeczy, ktorych nie lubilam. Na przyklad ogorki kiszone, ktorych nie znosze zagryazam czekolada. To ciaza?

Gość PTAI86
sluchaj po pierwsze nie oozesz wiedziec czy jestes w ciazy po 2 dniach.. jesli nie minelo jeszcze 72 godziny biegnij do ginekologa po recepte na postinpor ciazy nie bedzie napewno... do zaplodnienia dochodzi dopiero po 3-4 dniach... nastepnym raze kup tabletki antykoncepcyjne strachu nie bedzie wtedy. to ze jesz dziwne rzeczy to poprostu skutek ubzdurania sobie i strachu ja tez tak kiedys mialam teraz biore tabletki i mam swiety spokoj pozdro i powodzenia

Gość siła sugestii
W drugim dniu jeszcze nie ma ochoty na te smaki, to przychodzni z czasem.. A poza tym dwa dni to za krótki okres, żeby stwierdzić ciąże Nie panikuj!!!

Gość PTAI86
aco do okresu to stres moze go opoznic

Gość ginekolożka
zaraz zaraz...okres powinnaś dostać wtedy co kovhałaś się z chłopakiem?bo piszesz ze dwa dni temu sie kochałaś i da dni temu powinnaś dostać okres...jeśli tak to nie będziesz w ciąży.:) bez zabezpieczenia kochajcie się ze swoimi chłopakami tuż przed okresem,to pewne;)

Gość Postinor natychmiast

Gość postinor to ściema
Postinor zazyty do 2 h po stosunku daje pwnosc. ja zazyłam 14h po stosunku i z kilka mieiecy bede mamą. nie ma sesnu po takim czasie brac. do zapołodniea moz e nawet dojcw 5h po stosunku

Gość PTAI86
oczywiscie postinor daje tylko 60 % jest napisame im szybciej zazyjesz tym lepiej zalezy tez od organizmu, a pozatym nie pozwala tez przyczepic sie zplodnionej kom do sciany macicy i sie w niej zagniezdzic, zawsze jest szansa wiec lepiej go uzyc pozdrawiam

a co z tymi ogórami?

Gość PTAI86
mowie ci sila sugestii, boisz sie ze bedziesz w ciazy , wmawiasz sobie i to sie tak odbija ja tez zaczelam dziwne rzeczy jesc jak sie balam a teraz juz sie nie boje bo biore tabletki :) nie stresuj sie za kilka dni zrób test po 6 dniach od zaplodnienia sa wiarygodne, a moze nawet wczesniej dostaniesz okres i bedzie po sprawie

ok, zobaczymy dzieki