Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filozof...

co zrobić? Nieprzecietny problem...

Polecane posty

Gość filozof...
tylko kwestia, czy walczyć o to, co jest teraz, czy o związek z przyjacielem...

Gość linx
halo filozof i jak sie maja sprawy??

...jej, chciałbym mieć takie bzdurki na głowie... :):):) ...no czemu nie mam takich bzdur.... czemu... ???? ...ech, tylkozazdrościć.... :):):)

Gość linx
dlaczego mowisz ze to bzdurki???

Gość filozof...
wczoraj... się widzieliśmy w knajpie... później jakoś tak sieporobiło, że pojechał jeszcze na jakąś godzinkę do mnie... i rozmawialiśmy, słuchaliśmy muzyki, tańczyliśmy... poźniej pojechał do domu i rozmawialiśmy i piliśmy piwo on line... jeszcze później pisaliśmy SMSy... i mu napisałam to... to jest, poprzestawiałam maksymalnie wszystkie literki, nawet nie oddzieliłam "kocham" od "cię" ( oba słowa ze sobą zmieszałam i połączyłam w jeden wyraz)... głupie to... takie szczeniackie... i nie wiem czemu myślałam, że odbierze to za pijacki bełkot... ale mi odpisał, że on chyba też...

Gość och...
niestety, zgłupiałam przez to wszystko :( Nie sądziłam, że będę miała kiedykolwiek taki chory problem :( Nie wiem, co mam myśleć nawet.

Gość filozof...
no, jak wyżej ;-)

Gość filozof...
Jestem z nim i nie mogę przestać go przytulać :-) A tak poważnie to czuję, że to jest to, i wreszcie jestem w związku, w którym mogę coś budować i mysleć o przyszłości. Przestałam bać się miłości :-) Znów moje życie przepełnia radość, tak dawno jej nie czułam :-)

Gość filozof...
Niesamowite, już dawno nie czułam się tak szczęśliwa w związku, jest fantastycznie! Nie ma nic w związku lepszego, jak współgranie miłości i przyjaźni :-)

Gość imat mówi
Przestałam bać się miłości Znów moje życie przepełnia radość, tak dawno jej nie czułam - to jest wazne, bardzoo:)

Gość filozof...
pomyślałam, że napiszę coś jeszcze w tym temacie po tym, jak zobaczyłam chwalenie się na tym forum jakiejś dziewczyny, że kocha swojego faceta, ot tak :-) Pomyślałam, że też bym się chciała tak wyrazić. Mało tego, ze go kocham jak jeszcze nikogo ( miałam w życiu dwóch mężczyzn, których kochałam, ale to z pewnością coś większego); jestem z nim ledwie dwa miesiące a już czuję, że to jest TO, że chyba nie umiem przestać go kochać. Jest moim ukochanym mężczyzną i moim najlepszym przyjacielem! Czego chcieć więcej w życiu uczuciowym? Może przyspieszenia czasu jedynie, i ślubu , i wspólnego domu, i dzieci :-)

Gość podniosę z tego szczęścia
:o)

Gość filozof ...
jestem beznadziejna :(:(:(:( ;(