Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

problematyczka

tu i teraz. Kto pogada?

Polecane posty

żałosna jestem. i tyle żre żygam żre żre żre mam siebie dosc i sobie z sobą nie radze. jestem sama- ostatnio zaczelam miec nadzieje ze to nie jest stan stały- wczoraj nawet mialam kontakt z tym \"kimś\" kto miał to teoretycznie zmienić (tylko że był pijany) a dziś? dzis wieczór wrócił do swojej stare starej dziewczyny. I tańczyli - a ja patrzyłam i płakałam żałosne nie? zawsze byłam sama i zawsze bede. zawsze bede siebie nienawidziec:(

Gość defx...
jesteś brzydka? :p

Gość defx...
brzydkich nie ma, są tylko łądne, bardzo ladne i pasztety ;)

Gość arcia
bardzo złe podejście do życia.

na koncercie. i nie widzieli mnie, stałam daleko. I nie mam zamiaru tego psuc- chyba sie kochaja. żegnam sie z pozytywnym mysleniem w tym temacie. ja jestem właśnie pasztetem - dokładnie tak defx

Gość arcia
Problemtyczko , a co Ci po pijanym facecie. To najgorszy gatunek na ty padole.

Gość jak zrobić PASZTET ZAJĘCZY
no proste - wyrywa się najgorszy pasztet na sali i rucha dotąd, aż pasztet zajęczy :D :D :D

Gość arcia
dobre

Chyba wiem jak się czujesz. Kiedy myślałam, że wszystko między mną a kimś jest okej, zobaczyłam go pod sceną ściskającego jakąś laskę, jak się okazało jego bardzo dobrą kochaną koleżankę. Miałąm ochotę się rozpłakać. Współczuję :(

Gość arcia
zrobić problem i zmykać

teoretycznie tak- czesto pijany czasem skopcony- preferencjami na typowego nieroba ktoremu nie zalezy na wykształceniu. jednak to chyba nie jest ważne:( jakas glupia chemia. ale nie wazne - z tym sobie jakos powiklam. Powiedzcie, czy są jakes sposoby na zmaane podejscia do zycia? nabranie jakiegos optymizmu, sama niewiem, wyjscie z cienia? :(

Nie mam do teraz :( Pozbierałam się, ale to trwało bardzo długo i boleśnie. Nie wiem, czy mam jeszcze serce, bo on je wyciągnął, zdeptał i jeszcze uznał, że nic się nie stało.

Mnostwo.....mozesz wygadac sie na forum...mozesz ,najlepiej razem z przyjaciolka,wziac sie za siebie...nowe ciuchy,fryzura makijaz...wyjsc gdziekolwiek....

Gość arcia
jasne. Wnioskuję, że jesteś młoda i życie przed Tobą. Daj sobie spokój. Zajmij się tym co lubisz robic, chocby to miałoby byc coś malutkiego. A przede wszystkim spotykaj się z ludźmi, nikt nie lubi byc samotnym.

no własnie problem w tym ze zauwazylam ze wraz z przyjaciolkom się pogrązamy wzajemnie. Ona mnie dołuje ja ją. Razem uwazamy sie za gorsze i w ogole zle. Chociaz wiem ze ona moglaby byc \"normalna\" jest nawet atrakcyjna chyba bo sie za nia czesto ogladaja. Ale przeciez z takiego powodu nie zmienia sie przyjaciol! wychodzic wychodze:( ale czuje sie inna- znowu gorsza. Wkoło same pary badz Ci co są zakochani zaczynaja-koncza zwiazki- tlyko o tym by mogli rozmawiac. Tak jestem młoda (17 lat) ale jakos czuje ze jest coraz gorzej.

Gość defx....
a co jest nie tak z Twoją urodą?

Fioletowo liliowa masz jeszcze jakies inne problemy na linii ? akceptujesz siebie? :( a jesli o mnie chodzi to zmiany wizeruku niewiele pomagaja- ja potrafie tylko na tem cel oszczedzac pieniadze- nic wiecej - gówno mi to daje. zawsze sobie powtarzam :schudniesz 2 kilo kupisz sobie nowe fajne ciuchy. ale i tak jak mi sie nawet uda dochodze do oczywistego wniosku ze waga znaczy gówno- A i tak jestem jej wiezniem:/

Problemy ze sobą. Akceptacja? Czasem mam dni, że się znoszę. Wystarczy czyjeś krzywe spojrzenie i jest koniec. Chociaż niby nie mam problemów z powodzeniem. Z wagą też nie. Niby jestem ładna. Ale to nic nie daje. Co z tego, skoro wszyscy faceci na których trafiam są popaprani? To chyba nie do końca moja wina. Chyba nie do końca.. i tylko kiedy uda mi się .. nie, nie uda się.

Boze..kobieto..siedemnascie latek masz..i takie doly???Cale zycie przed toba....ja juz staruszka w porownaniu z Toba..i tez sama...a w moim wieku nie przystoi:)

fioletowo liliowa- bedzie dobrze- jesli problemem jest to ze spotykasz zlych ludzi - to moze i napotkasz tych lepszych. Chociaz paru- i chyba wystarczy. albo się masmediów naoglądałam :/ defx-> sama niewiem . Może wszystko? Ja tak strasznie siebie nienawidze że nawet nie potrafie Ci dokladnie powiedziec co jest najgorsze: może to ze jestem za wysoka? moze za gruba? moze mam zle zeby? zachowanie tez mam glupie. Jej juz pewnie zanudzam doszczetnie.. wniosek jeden: niecierpie siebie i neiwiem czy to jest do naprawienia ,a Ty defx nie masz ze sobą problemów?

Gość defx....
z urodą? tylko jeden, ale da się naprawić, co wkrótce mam zamiar uczynić ;)

---> z reszta.. Ty pewnie przeżyłaś piękne chwile w swoim życiu. zgadza sie? w dzisiejszej generacji to wydaje mi sie czasem graniczy z cudem (będąc mną napewno)