Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onanistaa

Onanizm masturbacja

Polecane posty

Gość onanistaa
masz racje tak jest do kitu :) Z reguły to tak 2do 4 razów dziennie jest zreszta nie musze mówic , że to ten 4 raz to zaprzyjemny już nie jest. Jak fajnie jest sobie zrobic pare dni przerwy super jest . Ale np dzisiaj wstałem rano a on wstał przede mną :o Włączam eamila a tam już pussy , sex itp :) Telewiozr odpala piekne kobiety cycuszki i mi stoi . A jak mi stoi i jestem sam to uwielbiam sie smyrac po penisku :)I takie są efekty ciekawe czy to nie jest szkodliwe taka ilośc orgazmów w ciągu dnia:o

Gość onanistaa
cipka jak ja kocham to słowo znowu mi stanał jak przeczytałem to słowo :o i jak tu się nie masturbować :o nie da się.

Gość onanissssta
to musisz duzo mineralow wcinac, bo sperma to w glownej mierze cynk, jak ci zabierze cynk z organizmu to mozesz miec jakies problemy. Przeycztaj dokladnie za co cynk jest odpowiedzialny w organizmie

Gość mhmmm**
ja wlasnie ogladnelam sbie filmik i jestem w trakcie dogadzania sobie ;)

Gość onanissssta
jaki filmik? tytul?

ten ktory przesłałam w linkach... ja ogladne is padam do łozeczka popiescic spike.

Gość onanistaa
witamy kolejną onanistkę/onanistę witaj w klubię robótek ręcznych :o dziergamy sobie na drutach i bawimy się norkami :)

Gość onanistaa
www.dansmovies.com :o

Gość onanissssta
papa

Gość onanistaa
co sie podszywasz papa

Gość onanistaaaaaaa
Stary, ja mam dziewczyne od paru lat a i tak to musze czasem robic bo nie wyrabiam. ostatnio czesciej nawet

Gość zmiana nicka
papapapapa

Gość onanistaa
a aj z kolei mam taką sytuacje , że nawet jak miałem dziewczyne to czasami mi sie z nia nie chciało kochac , przychodziłem do domu i jebut poszło :o

Gość onanistaaaaa
tzn chodzi mi o to ze jej sie nie chce wiec tylko robotki reczne pozostaja

Gość Mustafa KAshinov
Motylku a jak wyglasz ??? .. :):):):)

Gość hmmmmmm...................
wiesz co masturbacja ci nie zaszkodzi nie odbije sie to na twoim zdrowiu ale po jakims czasie moze ci bardziej sprawic przyjemnosc pieszczenie twoich genitali niz seks z dziewczyna

Gość opiuh
ja ci napisze co ci zagraza. wacka mozesz sobie uskodzic, tzn. zatrzec od intensyw. masturbacji i...uzaleznic sie od niej. fiut bedzie toba rzadzil.seksoholizm jest grozny, gorszy niz inny "izm".

Gość Szczery
Zastanawia mnie jedna rzecz. Dlaczego na tym swiecie jest coraz wiecej lasek, ktore patrza tylko na dlugosc penisa, wyglad i to czy facet jest dziany, a nie na to co jest najwazniejsze...na serce, charakter.Tak naprawde to liczy sie wspolne zycie, wspomaganie sie w potrzebie, wzajemny szacunek, zaufanie i MILOSC, a nie sex. Osobiscie fakt ten mnie bardzo smuci i zal jest mi osob, ktore chca kochac, ale sa samotne, tylko ze wzgledu na to, ze matka natura odpowiednio ich nie wyposazyla. Owszem, jak kazdy mezczyzna lubie fajne laski, ale jak widze ladne 15stki, ktore biegaja po dyskotekach, w miniowach, z duzym dekoltem, to az mnie sciska w srodku, ale jednoczesnie jest mi ich zal. Staraja sie spodobac facetom z duzym bicepsem, ktorym zalezy tylko na sexie. A przeciez na tym swiecie jest wielu facetow nieco mniej urodziwych, ale wrazliwych z wielkim, mocno bijacym sercem. Wystarczy sie tylko rozejrzec... Ten moj krotki referacik skierowany jest przede wszystkim dla dziewczyn, ale mam nadzieje, ze facet, ktory to przeczyta tez zdecyduje sie na chociazby chwilowa refleksje. mam 18 lat i jeszcze nigdy w zyciu nie mialem laski. nie dlatego, ze nie chce, ale dlatego, ze nie znalazlem kobiety dla ktorej najwazniejszy jest charakter. nie moge powiedziec, ze jestem brzydki,slyszalem bowiem opinie kobiet, iz jestem przystojny. nie mowie tego dlatego, ze chce sie pochwalic, lecz kieruje te slowa dla facetow, ktorzy sadza, ze sa samotni ze wzgledu na wyglad.Mozna byc przystojnym, ale samotnym. Jestem z wami! Nie przejmujcie sie. Jesli macie byc teraz samotni,ale w przyszlosci trafic na bardzo watosciowa kobiete, to mysle ze warto poczekac.Ja bede czekal z wami... Wiedzcie, ze pisalem to ze szczerego serca i jest mi lzej na serduchu:)

Gość opium2
szczery - charakter to jest jeden z podstawowych zalacznikow do udanego zycia we dwoje, jednak teoria swoje , a zycie swoje!!!Czlowiek musi sie "sparzyć" ,zeby docenic to co najwazniejsze w pokonywaniu trudow dnia codziennego w zwiazku. Dziewczyny wchodzace w zycie mają przewaznie pstro w glowach.Dla nich sie czesto liczy wyglad , kasa . i udany sex .Ale potem sa rozczrowne , gdyz partner szybko sptowadza ich na ziemię. Kiedy konczy sie pozadanie i zauroczenie druga osoba , zaczynamy wtedy dostrzegac wady,wlasnie charakter w takich sytuacjach uwidacznia sie najbardziej i zwiazem rozlatuje sie z wielkim hukiem .Dlatego podpisjue sie pod tym co napisales!

ja tez sie masturbuje ( czasem i po 3-4 razy dziennie ) :) a oprocz tego kocham sie codziennie albo 2 razy dziennie z moim mezczyzna. wedlug mnie kobiety ktore robia to raz w tygodniu albo rzadziej to sa jakies ozieble. ja bymnie mogla zyci bez namietnosci bo tyle jest jej we mnie :)

Gość Szczery
Opium2- dzieki za slowa uznania. Ciezko znalezc laskie, ktora patrzy przede wszystkim na charakter mezczyzny. To jest juz tylko przestarzaly, pusty stereotyp, w ktorym nie ma prawie nic prawdy. A to sa swiete slowa- w zwiazku najwazniejsza jest milosc, zaufanie i szacunek, nie sex.To bowiem na dluzsza mete moze zagwarantowac pomyslnosc, trwalosc i szczesliwosc w zwiazku. Wiekszosc facetow jest tak skonstruowanych, ze mysla przede wszystkim o sexie, a laska mysli, ze to wystarczy aby zapewnic trwalosc zwiazku. Pragna faceta, ktory ma duze miesnie, duzo forsy i wyglad a la Zakoscielny. Okazuje sie zas, ze sa one nieszczesliwe, oczywiscie nie we wszystkich przypadkach, ale w wiekszosci-niestety. Facet patrzy pozniej juz tylko na dziewczyne jak na zabawke z sex shopu, ktora ma na celu przede wszystkim zaspokoic jego fantazje erotyczne i za przeproszeniem dac dupy wtedy, kiedy facet ma na to ochote. Ostatnia faza takiego zwiazku jest placz kobiety po katach.Ale wtedy jest juz za pozno. Owszem, mozna zerwac, ale znajac psychike kobiet, bedzie to traumatyczne przezycie, ktore na dlugo utkwi w ich glowach. Zastanowcie sie kobiety:czy nie lepiej zyc dlugo, szczesliwie i byc szczerze kochana, ale bez wiekszych wymagan czy zyc w swiecie bajki i szukac ksiecia, ktorego tak na prawde nie ma, byc tylko marionetka do zaspokojenia potrzeb?

Gość oburzony
Skutki uboczne Zepsucie psychiki - porzadanie Kobiet jako obiekt seksu Nałóg0 zbyt trudno pozniej zerwac

Gość Specjalist 23
Stary pewnie ze po kilka razy dzienie 5-6 mozesz popsyc waclawa ,ja kiedys robilem to codzienie za malata jak mialem 17-19 lat ale tylko raz nieraz dwa razy dzienie przewaznie na noc jeden wytrysk i spac jak bedziesz dalej tak robil nie bedziesz mial ochoty na sex mam jeszcze jedno pytanie czy cwiczyles kiedys na silowni i brales odzywke na mase?????

Gość Specjalist 23
musisz zajac sie czym i nie myslec o sexsie

Raz mały Franio, widząc swą siostrę w kąpieli, -Rzucił się na nią. Finał był tego bardzo żałosny -dostał wpierdol od ojca i syfa od siostry.

Gość Specjalist 23
dobre sa warzywa na to ;seler,pietruszka ,korzen rzenszenia,czosnek,mango,arbus,kawior,potrawy rybne sledz,makrela, moze byc rybi tran,orzechy wloskie,mleko ,kompleksy witamin glownie cyn,selen.witaminy od B1-B6 wystepuja np w kakao ,krewetki,witamina E w zóltku surowym jaja mozna z cukrem robi ale nie codzienie 2 razy w tyg, ciemne piwo,szalwia to srodki dobre na potencje

Gość romanek
Motylek, skad jestes ?