Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrzyszłaMamusia

Cesarka czy poród naturalny?????????????

Polecane posty

Kobiety meczace sie z glodu?Ja mialam cc nie jadlam 3 doby,ale mialam kroplowke i glodu nie czulam wcale.A i po ciazy taki maly poscik zle nie zrobi.

Gość powiem co wiem
A u mnie na sali, tylo wode dawali a na drugi dzień herbatniki czy cos takiego.... i dziewczyny nie miały zadnych kroplówek

Gość Dagusia23
dobra nie czyuje sie glodu po kroplowce ale węch sie ma. jak dziewczyny jadly pysznie pachnący obiadek a ja musialam wcinac suchary to fajnie nie bylo

Gość ania deska
Naprawdę nie ma się czego bać. Zdarzają się przypadki dziewczyn, które rodzą po 30 godzin, no ale niestety tak to jest.... Jedna rodziny godzinę, a inna dziesięć godzin. Przecież każda z nas jest zupełnie inna, prawda?

ja miałam poród naturalny, trwał 4h, nie wspominam go jak jakiejś traumy. zalety: -szybko doszłam do siebie, od razu zajęłam sie dzieckiem, mogłam chodzic, wziąść prysznic itp, -od razu karmiłam piersia malego -mąż był przy porodzie, przecinał pepowinę wady: -lekkie peknięcie krocza, trochę bolały szwy, ale po tygodniu juz było ok -ból podczas skurczy, dobrze że miałam w miarę szybki poród, bo ból był nieziemski...