Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie mam banalne pewnie

DRUKARKA

Polecane posty

mam drukarkę HP 690C - jest uzywana system kompa to XP na panelu sterowania Xp automatycznie znalazł nowy sprzęt ale drukarka chodzi tylko nie drukuje Tusz jest, fakt, że bardzo go niewiele co zrobić by drukowała

system Xp pokazał, że wszystko jest ok, że podłączenie dodatkowego sprzętu powiodło się

nie mogę w necie znaleść sterowników do tej drukarki, jeśli ktoś ma proszę o kontakt

Gość biiibnn
moze jest zachnieta glowica? W XP nie trzeba nic konfigurowac, ani instalowac CWOKI!!! To wina drukarki. Pilnuj, zeby nie rzygla teraz tuszem, bo narobi balaganu, wiem co mowie.

właśnie moze tusz jest zaschniety, bo nie€żywana była od roku...ale w zbiorniczku na koloor chlupie a w zbiorniczku na czarny nie

Gość biiibnn
o ludzie!!!!!!! To co sie dziwisz!!!!!!! Tylko uwazaj, zeby nie narzgala, powaga. Przetrzyj glowiczki lekko spirytem. A najlepiej zaloz nowe tusze.

ok spróbuję....

i tak nie drukuje.......kurcze coś nie tak

Gość zmień tusz na nowy
jak nie używana dawno, może nie ma tuszu....pomału jeszcze raz ją dodaj do kompa

Gość jakby była spieprzona
toby sie nie włączała, jak chodzi a nie drukuje to pewnie wszystko pozasychało, tak sądzę wyczyść ją

ja bym pokombinowała ze sterownikami choćby za pomocą windowsupdate, a jak to nie pomoże, to z oprogramowaniem od hp, jest tam sporo opcji typu wyrównywanie pojemników, czy czyszczenie głowicy. niemniej jednak, jeśli i to zawiedzie, to skontaktuj się z fachowcem, na sklep.drtusz.pl podane są wszelkie możliwe namiary, a i z własnych doświadczeń wiem, że chętnie pomagają takim zagubionym duszyczkom :)

Gość facet co lubi ...
Wykop 3 lata plus ! :D

Gość Simona1811
dokładnie, na http://www.doktortusz.pl/ jest kontakt do serwisu, który zajmuje się naprawą wszelkiej maści drukarek (igłowych, atramentowych, laserowych), więc spokojnie można do nich pisać. Ewentualnie w grę wchodzi wymiana drukarki. Tak przy okazji doktortusz ma też sklep z drukarkami i zamiennikami

Gość RudaHera
Faktycznie Simona - ja też korzystam z tego sklepu. Oni mają niezłe zamienniki do drukowania. Jakiś czas kupowałam na allegro, ale później się nacięłam, zepsułam drukarkę i znajomy mi polecił doktortusz. Teraz tam kupuję zamienniki i jestem zadowolona.

o jezus hera, kupowałaś zamienniki na allegro?? Daj spokój, chyba gorzej nie można zrobić. Nie, można - wyrzuć pieniądze przez okno... Jest kilka dobrych sklepów, w tym nawet internetowych (np. jak ten wyżej wymieniony), w których można kupić DOBRE zamienniki.