Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsdede

Faceci co jest ponetnegow chudych dziewczynach, ktorych Kosci obleczoneSASKóRA?

Polecane posty

Gość panka
morgain mnie sie mocno wydaje, ze to pocztkowo...jestn jakas nerwica..badz depresja.. co w konsekwencjji moze doprowadzic...do anoreksji..aczkolwiek nie musi....bo jesli tylko to odchudadzanie jest efektem uboczynym to to nie jeste ana a jak z efektu uboczengo...zamieni sie w dajaca satysfajce utata wagi. swiadomym liczeniem kalorii.itp to jest ana

Gość panka
zakochani czesto nie jedza...wiele.... ale nie sa przeciez anorektykami ludzie bedacy w jakiejs żałobie zyjacy w stresie...tez nie maja any przeciez...

Gość asgfasdg
jak sie komus moga podobac panienki które wygladają jak po wyjsciu z obozu koncetracyjnego?? przecież to jest chore i obrzydliwe jak widze te laski na ulicach zero tyłka,miniaturowe piersi i chłopieca figura,to przecież choroba która trzeba leczyć,takie panienki się podobaja tylko jakims zboczonym pedałom

W sumie tak, tyle tylko, że nie chodzi o brak apetytu, jako reakcję na na przykład, jakieś wydarzenie, tylko cos w stylu strachu przed jedzeniem. Pewnie to raczej jakaś fobia? Albo częściowo też coś w rodzaju pewnej formy samookaleczenia, zamiast ciąć się, niejedzenie jako forma robienia sobie krzywdy... Nic, muszę uciekać, trzymajcie się, dziewczyny

Gość panka
anoreksja ma wiele powiazan z nerwica natrectw.. niejedzenie jest niejako rytułałem...chroniacych przed obsesyjnymi myslami o schudnieciu.. ale moze zamienic sie w inna nerwcie np. lek przed wyjsciem z domu itp..

Gość szczodra
a czy to możliwe zeby nerwica natrect...bo swego czasu miałam..... i tez schudłam ale w ubocznym skutku potem nerwica mi przeszła...ale zaczełam jakby myslec obsesyjnie o jedzeniu..i dzieki mysleniu o jedzeniu nie miała tamtych mysli obsesyjnych...(o samobojstwie...itp) czy mozliwe zeby zamieniła sie w anorreksje..

Gość dziwne
przepraszam czy temat dotyczy anoreksji? a wy strasznie popadacie w skrajnosci ..zauwazcie ze kobiety maja problem nie tylko ze schudnieciem ale i przytyciem...organizmy sa rozne i nie kazda szczypla dziwczyna to anorektyczka...a jak ktos tak mowi to juz sam wydaje mi sie zakompleksiony i zaklada takie tematy zeby sie dowartosciwac........mi nie podobaja sie wystajace brzuchy u kobiet...a ten obrazektory ktos wklejil to juz jest skrajnosc....

Gość dziwne
piersi- tak jak penis nie da sie go powiekszyc bo sa uwarunkowane hormonalnie raczej.....inaczej kazda szczupla mialaby spore piersi gdyby to zalezalo tylko od jej woli........

Gość asgfasdg
macie swój kapitalizm liberalny tępaki,kiedyś przypadki cięzkich zaburzeń psychicznych można było policzyć na palcach jednej reki a kobiety wyglądały normalnie czyli jak kobiety a nie jak szkielety :) w ciągu kilkunastu lat liczba nowotworów wzrosła o 30% mimo że 1mln. ludzi rzuciło palenie ciekawe dlaczego bo napewno nie przez stresu i "zdrową zywnośc" z supermarketów :D

Gość dziwne
co takiego system panstawa ma wspolego z chorobami ludzi?

Gość Astral
Zalezy jeszcze o jakiej chudosci mowimy, facetom podoba sie szczuplosc, a anorektyczki chyba nikomu sie nie podobaja, jedynie sobie nawzajem :O

Gość no ale niestety
dla kobiet z tluszczykiem kazada szczupla to anorektyczka......

Gość szczodra
o ostatni głos chyba był najrozsądniejszy...

Gość szczodra
no a dla kazdej anorektyczki, kazda ktora nie wyglada...jak skora i kosci...jej nie wystaja...to juz gruba

Gość jolitka160
tu chyba ktos zazdrosci szczuplym laska akurat naleze do takich szczuplych i widze jak na mnie parza te grube porastajce tluszczem zazdrosne flądry .Mimo ze jestem szczupla mam duze piersi i maly zgrabny tyleczek :)pozatym szczuple mam ramiona,nozki ..jakos mi to nie przeszkadza jak to mowi moj facet to co powinnam miec duze:Pi uwypuklone to mam :P:)wiec zalozycielko topiku idz leczyc jak masz problemy ze soba albo zapisz sie na terpaie dla odchudzajacych kretynek

Gość Astral
Problem w tym, ze ludzie nie akceptuja siebie, sa zakompleksieni i przy okazji staraja sie pograzyc innych, aby sie dowartosciowac :O Ile facetow, tyle gustow, zyjcie i dajcie zyc innym, Ty sie komus podobasz, i ta grubsza/chudsza podoba sie komus innemu, ole!

Gość asgfasdg
sporo anorektyczek ma nadkwasote żołądka przez co śmierdzi im z japy strasznie a sporo z tych odchudzających się bedzie miało w przyszłosci kłopoty żeby zajsc w ciąze

Gość asgfasdg
no i ludzie byli by znacznie szczesliwsi a przykład korei północnej trochę chybiony gdyż tam nie ma wcale grubych ludzi ale to raczej z innych powodów :) gdyz rządzi tam dyktator psychopata

Gość asgfasdg
a w usa to woogole prawie nie ma normalnych kobiet,albo anorektyczki albo tłuste swinie wychodowane na fast-foodach i zarciu z mikrofali

Gość asgfasdg
mieliby znacznie więcej niz trawe gdyby nie amerykańskie ankcje i to że 70% budżetu przeznacza się tam na obrone,ale czekajcie polaki za kilkanaście lat bedziecie jezdzic na białorus i do rosji na zbiory,ja wcale nie żartuje,lekrze tam zarabiają już wiecej niz w PL a życie jest 3-4 razy tańsze,teraz czekam na podszywy :D

Gość asgfasdg
to było takie rozwinięcie tematu i próba znalezienia odpowiedzi na przyczyny a nie zajmowanie się tylko skutkami problemu anoreksji,po prostu taka dygresja,jarzysz kseniu??

Gość no ale niestety
szczupla= anorektyczka,szczapa,wieszak problem polega na tym ze otyle,caly czas stosuja jakies diety..niestety skutki sa nikle..wiec sflustrowane daja upust emocja twierdzac ze szczuplosc to choroba...tak dla anorektyczki kazda kobieta ktorej nie wystaja kosci jest gruba..ale nie dla przecietnej szczuplej dzieczyny...jezeli komus trudno schudnac to powinnien pomyslec ze moze komus trudno przytyc......a anoreksja to zupelnie cos innego bo to choroba duszy przede wszystkim....

Gość dsdede
jolitka160 nie zrozumiałas chyba tematu topicu skoro masz tyleczek...mały ale zgrabny i ładne duze piersi to ja nie mam nic przeciwko Tobie nie kazdy ma genetycznie zaprogramowane takie szczodrosci..jak Ty fIGURE MASZ IDEALNA..nie jest to topic o takich jak Ty zgrabnych, szczupłych laskach!! Jest to topic o anorektcyzkach ktore nie maja juz nawet piersi ani tyłka,,,bo wszystko dosłownie im schudło i nadal sie odchudzaja to jest choroba,podejrzewam ze Ty nie jestescie chora... nie obrazaj sie za te chude... moze masz chude ramiona i raczki..ale to co taka budowa... mi chodzi o osobay ktore celowe sie doprowadziły do takiego stanu http://img116.imageshack.us/img116/4307/15wc1.jpg i nie mow mi ze jaj jej zazdroszcze bo nie mam czego zazdroscic chorej osobie..wygladajacej juz jak szkielete..niestety..

Gość kasianako
powiem wam wszystko musi być w normie wtedy wszystkim się podoba musi być i cycka i pupki kawałek a jeżeli chodzi o zdanie na temat podobania się to zapytaj najlepiej faceta po 30 wtedy powie ci prawde młodsi nie mają pojęcia czego naprawde chcą. wychodzę za mąż za chude szkapy a za 5 lat szukają kochanki z ładną pulchną pupką i wielkim cyckiem. albo na pokaz mają laskę full wypas a na boku kobietę z którą naprawde czują się dobrze. i tak po paru latach dochodzą do wniosku że niestety nie zalerzy im na opinii kolegów tylko na ich własnej przyjemności życia i dotykania takiej kobiety a nie wieszaka na bieliznę. WIEM O TYM I JESTEM TEGO PEWNA TO WYNIKA Z MOICH JUż DOść DłUGICH OBSERWACJI RODZAJU MęSKIEGO . TO TAKIE DZIECI KTóRE NAPRAWDE NIE WIEDZą CZEGO CHCą, I POZOSTAJą NIMI DO KOńCA żYCIA. WIERZCIE MI MAM JUż SWOJE DOśWIADCZENIE W TEJ SPRAWIE.

Gość sdsd
podnosze

Gość hlhkj
podnosze

Gość uiui
hjyjtguy

Gość dfdfsf
no no no no co no co ja ci zrobiłam?

Gość dfdfsf
NIC