Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gogusia

złoty środek

Polecane posty

Gość gogusia

-moja kumpela ma męża-bardzo ale to bardzo zaradny,nie musi martwić się o byt,moze zawsze na niego liczyć,lecz ona się skarży ,ze w ogóle nie słyszy słowa kocham cie,nie przytuli ją itp -ja-10 razy słysze kocham cię.od przytulania to już uciekam,co po nim jak koniec z koncem ledwo wiąże,mąż samochodu prowadzić nie potrafi,wszystkie decyzje musze ja podejmować no i tak jest ,ze jak się spotkamy to obie narzekamy wiem zostane objechana,ale czy można mieć wszystko na raz?

Gość gogusia
o dzięki za taki odzew no nie spodziewałam się ,nie wszyscy naraz

Gość tak se pisze
ja mam takiego jak ten drugi, i wolałabym żeby był bardziej jak ten pierwszy ;DDDDD

Gość kwiat doniczkowy i smutny
a ja mam takiego jak ten pierwszy i uwierzcie mi ... ciezko jest. Potrafi kupic mi samochod w prawzencie, laptopa i zabrac na wycieczke zagraniczna a nie potrafi ze mna rozmawiac o uczuciach ( wewntualnie o tym ile zarobił) ....Duzo pracuje a ja czuje sie okropnie samotna...

Gość tak se pisze
heh... no dla mnie to by była oznaka uczucia, samochód od ukochanego czy laptop o shit, no teraz to się zdołuję na maksa... i tobie naprawdę źle, dziewczyno??!! no świat się wali a ja ci zazdroszczę, aż mnie głowa rozbolała ja kocham mojego faceta a on mnie ale nie stać go nawet na kwiatek dla mnie, żyjemy za moje, nieduże pieniądze więc nawet nie wiem czy ta jego miłość jest taka szczera skoro nie wkłada w nią energii tyle by zarobić na wspomniany kwiatek

Gość tak se pisze
ach, bo ty, kwiat doniczkowy, chciałabyś się grzebać w czyichś uczuciach, źle ci że twój facet jest skryty.. hmmm.. nie doceniasz co masz

Gość gigantka
czyli albo mało uczuciowy zaradny albo zakochana ciapa? wybór trudny

Gość po burzy slonko jest
ja atam wierze w zlote srodki, a podobno wiara czyni cuda wiec coz tylko usmiechnac mi sie pozostje :-)