Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirabelka....

potrzebuje porady doświadczonych

Polecane posty

Gość mirabelka....

wiem,ze od tego są ksiażki i poradniki,ale ja wole zapytać wprost ludzi,którym temat nie jest obcy..widzicie,ja dopiero rozpoczynam życie erotyczne i to wszystko jest dla mnie piękne i nowe...chciałabym zebyscie mi doradzili,opowiedzieli co facetowi sprawia najwieksza przyjemnosc?(pytanie to kieruje w szczegolnosci do Panów ;) ) jakie czynnosci dają mężczyźnie prawdziwą rozkosz,jakie pozycje najbardziej lubią?

Gość jorktałn
facet lubi jak sie go ssa tak mooocno...

Gość mirabelka...
dzięki,ale to już wiem:)

Gość ulalala
ja bym nie chciala miwc faceta ktorego mialabym uczyc,jak chlopak jest dobry to pomysly same przychodza .

Gość mirabelka...
ulalala! to nie tak:) nam nie brakuje "weny twórczej" :) ale ja po prosu chciałabym lepiej zrozumieć co męzczyzni lubią,co sprawia im radosc:)

Gość mirabelka...
poradźcie coś:) please

serio napiszę tym razem: najważniejsze jest żebyś się dowiedziała, co Twojemu Mężczyźnie sprawia przyjemność, a nie co ogólnie lubią faceci. Tu ogólna wiedza na nic sie nie przyda

Gość mirabelka...
myślę,że masz rację:) bo tu chodzi głownie o niego:) ale wydaje mi się ze ogólnie wszystkich mężczyzn łączy wspolny sposob myślenia i podobne pragnienia:)

ja bym jednak AZ tak nie uogólniała, że wszystkich. Trochę więcej szacunku dla indywidualności męskiej psychiki.