Dwa donuty pączek tak 206 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, lybed napisał: mysle ze rekordzista nie bylesz wiec nie masz sie czym chwalic podejrzewam, ze ona jakies leki bierze i czasami jak nie bierze to robi glupie rzeczy Ty tesz bo som tu ludzie co 20 x przezyli zapoznanie w bumerskim stylu jak ty z krejzi i nigdy się nie udało a wam za pierwszym razem więc musi mieć wymagania na poziomie podłogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 12 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, lybed napisał: tego juz bardziej rozumiem chce se pobzykac mamuske pewnie w swoim wieku nie moze znal;ezc baby na sex. w tym nie ma nic dziwnego chlop z desperacji bierze to co chetne podejrzewam ze wydymalby i 50 latke jakby byla chetna Ale ja tego w drugą stronę też nie rozumiem. Co kobieta w wieku Elci może widzieć w tego typu gówniarzu. Kosmos. Według mnie za motywacją obojga stoi niska samoocena i leczenie kompleksów, których nie można zaleczyć z równolatkami, bo może u nich nie ma popytu. Ale gdy dorosła kobieta, matka, pisze, że korespondowała przez 5 dni z przerwą tylko na sen (nic nie wspomniała, by robiła przerwę na dzieci w tym pisaniu) i "nie może żyć" bez smarkacza, poznanego w sieci, to to jest alarmujące dla dalszego życiorysu jej dzieci. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 274 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Ty tesz bo som tu ludzie co 20 x przezyli zapoznanie w bumerskim stylu jak ty z krejzi i nigdy się nie udało a wam za pierwszym razem więc musi mieć wymagania na poziomie podłogi Tak jak Owsik sobie znalazł, tylko nie miał wyjścia, Inna nawet nie chciała spojrzeć na niego. Mial to co ma wyżej pupy niepodskoczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 15 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Ty tesz bo som tu ludzie co 20 x przezyli zapoznanie w bumerskim stylu jak ty z krejzi i nigdy się nie udało a wam za pierwszym razem więc musi mieć wymagania na poziomie podłogi ale ja sie niczym nie chwale to ty wyskakujesz z czapy ze ci ktos cos wyslal mimo ze nikt nie pytal. mysle ze moon dostal w pierwszej wiadomosci albo byli tacy co dostali wiec lezaczku znaj swe miejsce w szeregu poza tym po uj o tym piszesz ? juz ci nigdy nic nie wysle sam na tym tracisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 12 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, lybed napisał: dokladnie opowiada pewnie przy chlopie bzdury bo sie moze zapomniala z litonoszem albo chciala zeby byl slub a chlop sie ociagal a ze ciemny to uznala pewnei ze jak sie bejbik pojawi to zaciagnie go do oltarza Tym razem masz rację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 126 Napisano 7 godzin temu 24 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Fascynujące. jest nas dwoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 15 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, baba jędza wezwać księdza napisał: Ale ja tego w drugą stronę też nie rozumiem. Co kobieta w wieku Elci może widzieć w tego typu gówniarzu. Kosmos. Według mnie za motywacją obojga stoi niska samoocena i leczenie kompleksów, których nie można zaleczyć z równolatkami, bo może u nich nie ma popytu. Ale gdy dorosła kobieta, matka, pisze, że korespondowała przez 5 dni z przerwą tylko na sen (nic nie wspomniała, by robiła przerwę na dzieci w tym pisaniu) i "nie może żyć" bez smarkacza, poznanego w sieci, to to jest alarmujące dla dalszego życiorysu jej dzieci. to samo co ten typ czyli chce se pobzykac mlodego ogiera ja w sumie elke bardziej rozumiem bo jej sie taki mlodziak trafi raz na dekade i wiadomo mlode cialo lepsze a co jest fajnego w bzykaniu baby o aparycji matki to nie wiem to jakis zbok albo desperat musi byc. no chyba ze elka mu placi no patologia ale ludzie sa rozni ja tam lubie elke ze nie owija w bawelne i pisze jak jest. co sie bedzie krygowac w necie. tacy ludzie tez zyja i jest ich calkiem duzo sadzac po wzroscie poparcia dla pisu po tym jak wprowadzili dal nich lapowki za rozmnazanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 597 Napisano 7 godzin temu 11 minut temu, lybed napisał: tego juz bardziej rozumiem chce se pobzykac mamuske pewnie w swoim wieku nie moze znal;ezc baby na sex. w tym nie ma nic dziwnego chlop z desperacji bierze to co chetne podejrzewam ze wydymalby i 50 latke jakby byla chetna Ty i twoje teorie z dupy Jak już musisz wiedzieć to ma branie wśród rowiesniczek tyle że jemu się rowiesniczki nie podobaja tylko starsze Tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 79 Napisano 7 godzin temu 14 minut temu, baba jędza wezwać księdza napisał: Pra.wiczek akurat ma rację tym razem. Po prostu ich nie brała. Każda metoda ma te 2 na 100 że coś nie zagra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 206 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, baba jędza wezwać księdza napisał: Ale ja tego w drugą stronę też nie rozumiem. Co kobieta w wieku Elci może widzieć w tego typu gówniarzu. Kosmos. Według mnie za motywacją obojga stoi niska samoocena i leczenie kompleksów, których nie można zaleczyć z równolatkami, bo może u nich nie ma popytu. Ale gdy dorosła kobieta, matka, pisze, że korespondowała przez 5 dni z przerwą tylko na sen (nic nie wspomniała, by robiła przerwę na dzieci w tym pisaniu) i "nie może żyć" bez smarkacza, poznanego w sieci, to to jest alarmujące dla dalszego życiorysu jej dzieci. Widzę to tak elce jusz jest tak wygodnie alimenty 800+ mieszkania socjalne czy tam komunalne babci mieszkania domy na wsi że szuka jusz tylko popychania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 79 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, lybed napisał: najprawdopodobniej albo oszukuje albo to typ rozumu jak elka czyli kogos kto nie wyciaga nigdy wnioskow i zawsze robi to samo Nie, to ogarnięta osoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 12 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Caryca pieprzowa napisał: Każda metoda ma te 2 na 100 że coś nie zagra. Taa, jasne, pewnie znasz wskaźnik Pearla dla tabletek przy prawidłowym stosowaniu;) Wkładam między bajki dwukrotną wpadkę Twojej koleżanki "na tabletkach". Wierzę, że je kupowała i to na na tyle, co z nimi robiła;) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 206 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Ty i twoje teorie z dupy Jak już musisz wiedzieć to ma branie wśród rowiesniczek tyle że jemu się rowiesniczki nie podobaja tylko starsze Tyle. Mi się Lamborghini nie podoba za nisko się siedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 79 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, lybed napisał: dokladnie opowiada pewnie przy chlopie bzdury bo sie moze zapomniala z litonoszem albo chciala zeby byl slub a chlop sie ociagal a ze ciemny to uznala pewnei ze jak sie bejbik pojawi to zaciagnie go do oltarza Jprdl. W tej bajce oprócz bocianów były też smoki i czarownice. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 597 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, lybed napisał: to samo co ten typ czyli chce se pobzykac mlodego ogiera ja w sumie elke bardziej rozumiem bo jej sie taki mlodziak trafi raz na dekade i wiadomo mlode cialo lepsze a co jest fajnego w bzykaniu baby o aparycji matki to nie wiem to jakis zbok albo desperat musi byc. no chyba ze elka mu placi no patologia ale ludzie sa rozni ja tam lubie elke ze nie owija w bawelne i pisze jak jest. co sie bedzie krygowac w necie. tacy ludzie tez zyja i jest ich calkiem duzo sadzac po wzroscie poparcia dla pisu po tym jak wprowadzili dal nich lapowki za rozmnazanie. chyba sobie jaja robisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 15 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Ty i twoje teorie z dupy Jak już musisz wiedzieć to ma branie wśród rowiesniczek tyle że jemu się rowiesniczki nie podobaja tylko starsze Tyle. tak tak niech ci opowiada takie bzdury a ty wierz w nie. wiadomo ze ludzie z wiekiem pieknieja zwlaszcza jak urodzili 2 dzieci a ludzie w jego wieku to pryszczate brzydule. pewnie ci zapomnial powiedziec ze te 5 wczesniejszych to byly baby jagi albo prostytutki wiec juz woli starsza ew. jak sie napatoczyla chetna to wylomota bo co mu to szkodzi wierz dalej w wielka milosc i ze mu sie spodobalo twoje wnetrze i ze lubi kobiety starsze o 15 lat bo mu sie podobaja jak ma takeio dewiacje to do psychaitry bo zaraz ci babcie bedzie wyrywal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 206 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Każda metoda ma te 2 na 100 że coś nie zagra. Tak prezerwatywa > jak wyjmie z kosza i se wleje Pixy > jak odstawi na kilka miesięcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 15 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Nie, to ogarnięta osoba. no wiec jedno wyklucza drugie pewnie czegos nie wiesz bo ona ci nie powiedziala ze zrobila to zpremedytacja. ogarnieta osoba nie wpadnie dwa razy w te sama dziure 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 12 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, lybed napisał: chce se pobzykac mlodego ogiera Pobzykać młodego ogiera to nie jest "nie mogę bez niego żyć" po 5 dniach rozmów z jakimś smarkiem. To pierwsze dowodzi instrumentalnej babki, która lubi brać młode mięso do łóżka, ale nie wpływa to na jej życie (na przykład nie zabiera mięsa do domu), to drugie dowodzi problemów z mentalem, którego matka mieć nie powinna, bo potem dzieci mają kolejnych "wujków" właśnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 79 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, baba jędza wezwać księdza napisał: Taa, jasne, pewnie znasz wskaźnik Pearla dla tabletek przy prawidłowym stosowaniu;) Wkładam między bajki dwukrotną wpadkę Twojej koleżanki "na tabletkach". Wierzę, że je kupowała i to na na tyle, co z nimi robiła;) Dobrze, skoro wiesz lepiej to mam to w du. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 15 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, baba jędza wezwać księdza napisał: Taa, jasne, pewnie znasz wskaźnik Pearla dla tabletek przy prawidłowym stosowaniu;) Wkładam między bajki dwukrotną wpadkę Twojej koleżanki "na tabletkach". Wierzę, że je kupowała i to na na tyle, co z nimi robiła;) podobno czasmi moga nie dzialac ale to by jej po pierwszej ciazy powiedzieli ze ma jakeis tam hormony za wysokie i nikt by jej nie rpzepisywal ponownie cos sciemnia a drugie dziecko pewie bylo przypadkiem jak chlop chcial odejsc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 597 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, lybed napisał: tak tak niech ci opowiada takie bzdury a ty wierz w nie. wiadomo ze ludzie z wiekiem pieknieja zwlaszcza jak urodzili 2 dzieci a ludzie w jego wieku to pryszczate brzydule. pewnie ci zapomnial powiedziec ze te 5 to byly baby jagi albo prostytutki wiec juz woli starsza ew. jak sie napatoczyla chetna to wylomota bo co mu to szkodzi wierz dalej w wielka milosc i ze mu sie spodobalo twoje wnetrze i ze lubi kobiety starsze o 15 lat bo mu sie podobaja jak ma takeio dewiacje to do psychaitry bo zaraz ci babcie bedzie wyrywal. Wszystkie były starsze, najstarsza miała 36 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 206 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, baba jędza wezwać księdza napisał: Taa, jasne, pewnie znasz wskaźnik Pearla dla tabletek przy prawidłowym stosowaniu;) Wkładam między bajki dwukrotną wpadkę Twojej koleżanki "na tabletkach". Wierzę, że je kupowała i to na na tyle, co z nimi robiła;) Dobrze się lyka slodzik facet nie odróżni huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 12 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: Dobrze, skoro wiesz lepiej to mam to w du. To nauka wie lepiej. Nie wnikam, dlaczego koleżanka nie brała, skoro jest ogarnięta, to pewnie celowo z jakiegoś powodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przygłup 0 Napisano 7 godzin temu 20 minut temu, lybed napisał: tego juz bardziej rozumiem chce se pobzykac mamuske pewnie w swoim wieku nie moze znal;ezc baby na sex. w tym nie ma nic dziwnego chlop z desperacji bierze to co chetne podejrzewam ze wydymalby i 50 latke jakby byla chetna Musisz mieć coś z deklem nie tak albo pedo zapędy skoro 35 latke porównujesz od 50 latki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 15 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Jprdl. W tej bajce oprócz bocianów były też smoki i czarownice. wiesz jakie jest prawdoipodobnienstwo dwa razy wpasc na tabletkach ? 2/1000x2/1000 co daje 1 do 250000 podzielic to przez miesiace to bedzie ze musialby zyc 20tysiecy lat zeby to bylo mozliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 79 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, baba jędza wezwać księdza napisał: To nauka wie lepiej. Nie wnikam, dlaczego koleżanka nie brała, skoro jest ogarnięta, to pewnie celowo z jakiegoś powodu. Ona by pewnie od tego chłopa odeszła gdyby nie wpadka więc to nie jest przypadek z waszej radosnej twórczości o babach wrabiających w dzieci dla białej sukni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 597 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Tak prezerwatywa > jak wyjmie z kosza i se wleje Pixy > jak odstawi na kilka miesięcy Nie brałam tabletek gora 2 dni bo tak wyszło i wpadłam wiec nie piërdol ze kilka miesiecy Edytowano 7 godzin temu przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 15 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: chyba sobie jaja robisz. tak tak wiem ze wsrod inceli na kafe to ci sie czesto trafiaja tacy co by cie chcieli dymac ale nic w tym dziwnego w tym miejscu nie ma. tu same osoby ktore zadnej baby miec nie beda chyba ze ja porwą i beda wiezic w piwnicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 206 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, lybed napisał: wiesz jakie jest prawdoipodobnienstwo dwa razy wpasc na tabletkach ? 2/1000x2/1000 co daje 1 do 250000 podzielic to przez miesiace to bedzie ze musialby zyc 20tysiecy lat zeby to bylo mozliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach