Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mitochondrium

Johnson Johnson, Holiday Skin -polecam

Polecane posty

Gość ja mam DOVE
i gorąco polecam :) z bladej córki młynarza przeistoczyłam się w ciemnoskórą blondynkę :D ;) Poważnie...dziewczyny polecam gorąco, naturalna opalenizna, nic się nie wałkuje, nie plami. Po wieczornej kąpieli smaruje sie balsamem dove brązującym, czekam góra z 5 minut i wskakuje pod kołderke :) rano jestem brązowiutka! Na buźke też polecam , nic mi nie wyskoczyło!

Gość ja mam DOVE
tak, ja mam ten do jasnej!

Gość ja mam DOVE
dodam, że już nigdy na solarke nie pójdę bo efekt identyczny z tym, że po balsamie szybciej schodzi ale co z tego skoro wieczorem się nasmaruję a rano jestem brązowa:) Dziewczyny naprawdę można zaoszczędzić nie chodząc na solarium i smarując się balsamem brązującym!!!

Jest Johnson krem do twarzy brazujacy, ale nie wiem czy dobry, nie mialam. Ja do twarzy uzywam kremu Sopot albo maslo kakaowe Ziaja

Gość ja mam DOVE
jak w sobote tydzień temu zaczęłam się smarować to we wtorek mama mnie nie poznała :D jeśli zaczynasz się smarować to polecam 3 dni codziennie a potem co drugi dzień albo nawet co trzeci to już zależy jaki chcesz mieć efekt :)

Chociaz.. ja bardzo lubie balsamy Dove wiec moze nie wypuscili szmiry :P

Gość ja mam DOVE
Magro mi nie wierzy ;P :D

Natia -> bo takie kosmetyki w hurtowniach pojawiają się dużo wcześniej zanim jeszcze pojawią się reklamy w TV. Chodzi o to, aby na półkach w sklepach produkt był już wszędzie dostępny, zanim poinformuje się o nowym produkcie klientów. A na to, aby w każdym sklepie produkt był dostępny trzeba troszkę czasu. Poza tym np w damskiej torebce jest już od ponad roku: http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=3735

Gość ja mam DOVE
Magro ja na tym nie skorzystam jeśli sobie kupisz dove :D ani żaden w tym mój interes :) nie mam potrzeby komuś wciskać kitu :) możesz mi wierzyć, że jest naprawdę fajniutki. Wiadomo...trzeba w miarę równomiernie rozprowadzić i uważać na kolana i łokcie

Musze miec wiecej opinii ;) Zreszta jak widzisz wszyscy zachwalaja to J&J a dla mnie nie jest najlepszy... najgorsze jest to schodzenie, walkowanie bleeee Kupilam i stoi na polce, Natia moze Ci oddac? :P

Gość ja mam DOVE
Natia też byłam blada jak ściana. Za 2 tygodnie idę na wesele, kupiłam sobie sukienke i jak ją założyłam to moja mama stwierdziła, że porażam tą bladością :D i sama mi o dove powiedziala. Poszłam, kupiłam i jestem BARDZO ZADOWOLONA!!!!!

Magro może dlatego, że na noc? A nie próbowałaś tego normlanego balsamu?

Nie probowalam, zreszta ja nie mam jasnej karnacji, chodzilam juz na solarium wiec watpie zeby to byla kwestia tego. zreszta jak juz pisalam, wszystko bylo ok dopoki nie zaczal schodzic

Gość ja mam DOVE
Natia teraz wyglądam jak po naturalnym opalaniu (opinia mojego męża, a on szczery jest do bólu). Nic mi się nie wałkuje :-0 schodzi troszke kolor ale przy kąpieli jak się myję szorstką gąbką.

No sama wiesz najlepiej czy coś jest dla ciebie dobre czy nie... Ja moge jedynie zachwalać, bo jestem do tego produktu przekonana. :D

Moze sie skusze na ten Dove... dosc zadowolona bylam z Soraya w sensie ze sie nie walkowal.. tyle za troche dawal taka pomaranczowa opalenizne... chyba nie ma dla mnie idealu :P

Gość rp86
a po mnie nie widać efektu opalonej skóry!! smarowałam dziś 5 raz

Gość natalijka
up up

Gość BridgetJ
No dzewczyny... jestem załamana a właściwie WŚCIEKŁA bo niestety dziś kiedy wyszłam na tzw. światło naturalne czyli na dwór okazało się, że mam po "cudownym" balsamie ochydne plamy i zacieki ... koszmar... nie wiem jak tego się pozbyć... POMOCY POMOCY błagam... (i tym samym cofam swoje wcześniejsze słowa ze balsami jest super i nie zostawia żadnych plam...) POMÓŻCIE PROSZĘ JAK POZBYĆ SIĘ TEGO Z CIAŁA...

Po prostu idź się umyj kobieto... Na pewno plamy i zacieki zejdą ;)

hahaha... myślisz, że na to nie wpadłam... pierwsze co zrobiłam to wzięłam prysznic... i kicha... plamy i zacieki są... TEN BALSAM TO SZAJS!! Wywalam go na śmietnik!!!

Gość a wyrzucaj

Gość midka
a powracają do tego J&J Holiday Skin. ja sobie kupilam go ostatnio. wlasciwie to bedzie pierwszy balsam ktorym chce posmarowac nogi bo nigdy mi sie nie opalaja. powiedzcie jaka kolejnosc bierzecie w smarowaniu? ile stoicie gołe jak sie posmarujecie aby pierwsza warstwa sie wchłonela? Jakie wskazówki do posmarowania nozek? czy posmarowac z posladkami czy bez itd. chce własciwie tylko do rybaczek miec nozki ladne ale jak nagle pogoda sie zrobi to na plazy bede z plamami? zeby stroj zakryl mi tą granice posmarowania z moja skórka hmm.

Gość a ten cały SOPOT Ziaji
co o nim sądzicie,jest jakies porównanie z tym Dove i J&J ?

Gość a mialo byc tak dobrze...
wszystko bylo dobrze, na samym poczatku, piekna opalenizna, ale po czasie tak sie walkuje, powstaja plamy ze musze poczekac az calkiem zejdzie:(