Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakim wieku

rodziłyście dzieci????

Polecane posty

Gość jakim wieku

heja, czy mozecie zdradzic w jakim wieku rodziłyście swoje maleństwa?? Ja mam lat 31 i sie jeszcze nie zdecydowalam, tez sobie myslę,że może byc za póżno:O

Gość gumijagoda
córcia 23lata synek 28lat nie zwlekaj

Gość DG IST MA FAVORITE
ja mam 25 lat ale chce jeszcze poczekac z 5 lat

Gość gagułkaaaaaaaaaaaaaaa
ja tez mam prawie 25 ale ani w głowie mi dziecko.... uwielbiam samowole czas wolny i zycie we dwoje z mezem......choc za 2-3 lata napewno chce miec dziecko ale nie teraz.... do aytorki topu.....ja napewno urodze 1dziecko przed 30 na twoim miejscu zecydowałabym sie czym predziej róznie to bywa....w koncu jestes bardzo młodą osoba ale jako kobieta twoj BEZPIECZNY wiek rozrodczy zaczyna sie" konczyc"....to nie zarty.... co do tej pory robiłas ze jeszcze nie masz dziecka...jesli wolno spytac?

Gość SNUPA
Lepiej pozno naz wcale ale lepiej wczesniej niz pozniej.Teraz masz wiecej sily i przewaznie mniejsze ryzyko komplikacji.

Gość cedrika
24

Gość Miska_76
ja mialam 27 lat:)

Mam 29 lat i zaraz przyjdzie na świat mój synek ❤️ A nie zamierzam poprzestać na 1 dziecku :)

Ja urodze swoje pierwsze dziecko w wieku 27 lat, za 3 tygodnie :)

Michelle pierwsze dziecko rodziłam w tym samym wieku:) brakowało mi 1 dnia do 20 drugie kiedy miałam 23

Gość laryska
ja mam 30 lat i za rokśłub więc z pewnościa zanim wyremontuje jeszcze mieszkanko to wtedy zaczniemy starac się o dziecko i tez pewnie bede miała koło 35 zanim urodze. Wiem ze to pożno ale popatrzcie jak duzo osób rodzi w tym wieku i jest wszystko Ok. najbardziej to jest cięzko pewnie z zajsciem, no ale sie udaje. Ewa Drzyzga urodziła mają 36 lat i inne aktorki, piosenkarki.

Rodziłam w wieku 27 lat - moje pierwsze dziecko. Jeśli zdecydujemy się na drugie to dopiero gdzieś koło 30-31 lat (moich oczywiście ;) )

Gość hb
ja rodzilamm w wiku 20 lat i bylo super lekko

Pierwsze 18lat - córcia Wiktoria drugie 23lata - 21 tc Jeszcze nie wiemy co będzie termin pażdziernik

synek--22 lata drugi synek niedługo -- 24 lata byłoby później, ale ze wzgledu na zdrowie zdecydowaliśmy się wcześniej- chociaż nie żałuję