Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxl

Boli coś z tyłu

Polecane posty

Gość xxxxxxl

Witajcie. 3 dni temu, obudziłem się i jak zwykle chciałem trochę poćwiczyć. W domu było zimno, zresztą jest do dzisiaj. Ja bez koszulki, zrobiłem pare pompek i kilka razy podniosłem sztange 30kg. Ta waga to niewiele, ale zacząłem odczuwać ból z tyłu pleców (na pewno nie jest to kontucja). Skończyłem ćwiczyć bo podobny ból już kiedyś miałem, ale przechodził po mniej więcej 1-2 dniach. Tym razem ból nie ustaje, tzn w nocy jak leże to prawie nic nie czuje, ale jak wstaje to już się zaczynam odczuwać troszke silniejszy ból. Teraz wróciłem ze sklepu, przymierzałem tam bluzke, a więc musiałem rozebrać się do połowy i ten cholerny ból tak mocno mnie "złapał" że aż się skrzywiłem :/ przez całą drogę powrotną miałem takie skurcze bólowe. Nie mogłem też nabrać powietrza pełnym tchem (z bólu). W tej chwili jest troche lepiej, ale i tak boli, nawet jak dotykam to miejsce. Zamieszczam zdjecie z zaznaczeniem. Zdjęcie nie jest moje. http://24img.com/432730794 Jeśli do jutra się nie poprawi to idę do lekarza, ale zanim, to może ktoś coś poradzi, co to może być. Wiem już że "to" jest czułe na zimno/przeciąg.

Gość SNUPA
moze jak nie korzonki to przeziebione nerki.Idz do lekarza!

Gość medyk
To jest nerwoból miedzyżebrowy. Kup Ibuprom Max i zazywaj według ulotki. Niestety, jeszcze troche pozyjesz...;)

Tez mi sie wydaje,ze jest to nerwobol mmiedzyzebrowy. Ja cos takiego przechodze dosyc czetso,tyle ze mnie boli z przodu :) Nie moge sie schylac i z glebszym oddechem rowniez mam problemy. Moja lekarka kazala mi brac tabletki przeciwbolowe i wygrzewac...WYGRZEWAC przede wszystkim. Wiec spalam po prostu z wieloma recznikami na klatce piersiowej :P

Gość xxxxxxl
Hej, a co to jest dokładnie ten nerwoból, tzn od czego on się robi? Może od zimna? a wygrzewać wygrzewam, tylko że wiecie jak jest zimno w mieszkaniach, nie chcą grzać :/ Dziekuje za zainteresowanie.

Gość xxxxxxl
dobra już byłem u lekarza. to od zimna. przepisała mi tabletki i maść.

Gość 0000000000000999
fajna diagnoza niestety pan będzie żył :> lol

Gość 0000000000000999
czemu taka kanalia będzie żyć L