Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Some Bizarre

JUtro 6.6.06

Polecane posty

Gość tak se pisze
hmmm... a mnie dziś o szóstej rano psy wyciem obudziły... a ja głupia myślałam że to z powodu dzwoniącego pomyłkowo budzika i ich potrzeby wejścia do naszego łóżka ;D

wierz mi, kiedy oglądałem ten film i była o tym mowa, zdałem sobie sprawę, że zdarza mi się budzić w środku nocy i spoglądać na zegarek, ale zawsze dziwnym trafem jest to 3.00 :o nic mnie jeszcze nie opętało ;) ale dzisiaj też mi się to zdarzyło, DOKŁADNIE 3.00. poza tym to nie tylko wysmysł na potrzeby filmu, ale potwierdzona informacja, więc COŚ w tym musi być :o do tego dzisiaj ta nieszczęsna data

hehe ja też jak wróciłam z kina i przez parę dni budziłam się około 3 w nocy to... chowałam się w całości pod kołdrę, bo wydawało mi się, ze słyszę coś dziwnego :D Muszę iść na Omena :] o faaak, teraz mi się przypomniało, że żona kuzyna miała termin na przedwczoraj, a jeszcze nie urodziła.. niech te nieszczęsne dziecko poczeka jeszcze do jutra ! :O

:D urodzone dzisiaj dzieci już góry są przeklęte przez ludzi, którzy przywiązują jakąś wagę do tej daty

Gość rumiany Boluś
i co / stalo się dzisiaj cuś? chyba prawda niestety napewno przepowiednie nie wypalily.

Lekarze twierdzą, ze to dziewczynka.... ahhh jak dobrze, że wiedzą ze nie lubie dzieci, bo nie chciałabym być chrzestną samego szatana :D

Gość 666 THE NUMBER OF THE BEAST
:D:D:D

Gość diabełł
uwaga nadchodzę :classic_cool:

hehe wspolczuje tym co sie dzis syn urodzi :P:classic_cool: w koncu nigdy nic nie wiadomo....jakis procent niepewnosci zawsze jest :P:O

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci