Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Some Bizarre

JUtro 6.6.06

Polecane posty

hmm zaczyna sie Era Antychrysta :classic_cool: :P A tak an serio to ciekawa jestem czy ktos to bierze na powaznie:P ja akurat nie :P Heh oj jutro wyjda na ulice te pseudosatanistyczne fanki TOkio Fotel i bedzie sie dzialo :D :classic_cool: :P

Gość a był już
1996.06.06 i 1666.06.06 i co z tego...

wlasnie nic :classic_cool: tylko troche dziwi mnie jak to sie ludzie co niektorzy jarają :O jak bylo 9.09.99 to tez mial byc ajkis koniec swiata :P a 1.07.99 to o ile sie nie myle mial na 3 dni i 3 minuty antychryst zesjc i zabijac wszytskich :P

Gość jeżeli już to 06.06.06

Gość przecież już sam srasz

Ja. Mój ma urodziny, sajgon będzie, muszę się na działkę wyprowadzić :o

Gość do boju
a ja jutro mam urodzinki, ale żeby zaraz minie antychrystem nazywać....

Gość david...
tzw. "koniec świata" będzie 21/22.12.2012 to juz wiadomo od dawna, również naukowcy o tym wiedzą, więc nie jarajcie się tak innymi datami :p

o , to może sie ten świat skończy , zanim przyjdzie wiecznie jecząca pani.K. na cotygodniową wizytę :o byłabym wdzieczna

Gość david...
ci naukowcy, którzy parę lat temu obliczyli, że w grudniu 2012 Ziemia znajdzie się na równiku magnetycznym, czy czymś tam

Gość hs klossan
eno dawid czy czasem nie pierdyknie czasem w nas jakas malutka asteroidka o srednicy 2 km,zrobi delikatna dziurke i fdinozaurki zegnajcie

Gość david...
prawdopodobienstwo pierdykniecia asteroidki jest stosunkowo małe, a to że Ziemia będzie na owym równiku jest właściwie pewne na 100 % :(

Gość hs klossan
zyjemy w szczesliwych czasach a nasi bracia juz w dziecinstwie mieli doczynienia z astronomia,takze ratunek juz dla nas jakis szykuja.

wlasc.to nie wiadomo ...moze i 6 lat nam pozostalo:P:O coz trza je tak przezyc by wtedy niczego nie zalowac:P

Gość hs klossan
dawid czy mozesz cos szerzej na temat tego rownika,u bo cosik mi sie wydaje ze to delikatny blefik.Owszem slyszalem cosik na temat zmiany biegunow ziemi co jakis okres czasu oraz zachodzacych zmianach w nasileniu magnetyzmu ziemi....

Gość david...
tylko, że ten "koniec świata" nie oznacza zagłady ludzkości, to nie tak ma wyglądać sporo ludzi nie przeżyje, bo psychicznie nie wytrzyma tego co będzie później, a ci co przeżyją rozpoczną zupełnie inne życie niż teraz prowadzą, wszystko wywróci się do góry nogami :)

Podejrzewam, że chodzi o to: ~wiechu: Czy prawdziwa jest hipoteza mówiąca o tym, że w roku 2012 nastąpi hiperaktywność Słońca, w wyniku której drastycznie wzrośnie pole magnetyczne Ziemi, co z kolei doprowadzi do katastrofy? prof_A_Wolszczan: Pierwszy raz słyszę. Jeżeli tak będzie - to czas pakować się już dziś. całość zapisu czata z Wolszczanem tu: http://www.astronomia.pl/astroczat/index.php?id=622

Gość david...
Wolszczan zajmuje się odkrywaniem nowych planet, a nie liczeniem gdzie znajdzie się Ziemia w przyszłości

Gość AVE SATAN
6 dnia 6 miesiąca 6 roku nowego millenium narodzi się syn szatana !!! AVE AVE AVE

Gość oto ja nadchodzę...
:o

Gość 21.12.2012r
bede miała dokładnie 33 lata ;) a 3 + 3 = 6 :O wiedziam ze cos ze mna nie tak :O

oczywiście, że naukowcy zaprzeczają takim teoriom, gdyby je potwierdzili wywołaliby globalną panikę, anarchię i wszytko co najgorsze. ja jednak w pewnym stopniu wierzę majom i niepewnie obawiam się zmian związanych z tą datą

Gość pijam tylko
co to za data?:D zaboboniarze jedni wstydżcie sie:classic_cool: ps. przespalem 6.06 rano :(

Gość a ja gdziesz czytałam
ze z ta,oiczba 666 to jest przekręcone i inna liczba oznacza szatana, ale nie pamietam jaka :-)

Gość Lobbella
999

Gość no i h...j
z nimi wszystkimi

chodzi o datę 21.12.2012. btw, ja dzisiaj, po raz kolejny przebudziłem się o RÓWNEJ 3.00 w nocy, godzinie, która uchodzi za godzinę demonów. zdarza mi się czasami budzić i patrzeć na zegarek o równej 3.00. aż mnie ciarki przeszły