Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zatańcz ze mną.

mam wszystko.. i czuje sie zle.

Polecane posty

mam wszystko. rodzine. znajomych. przyjaciólke. studia. ukochanego. wiem, że ludzie mają większe kłopoty. zdaje sobie z tego sprawe i bardzo mocno ich ściskam. ale mimo wszystko, bywają takie dni, że jest mi źle.. tak naprawde bardzo źle.. bez przyczyny...

Gość liselle
ja mam smutek bo babcia cierpii,mama tez no i tesknie za Nim:) ❤️ czuje, kocha, teskni i czeka:)

Gość liselle
napewno, ukochany blisko to najwiesza radosc, przycmiewa smutek:)

Gość A CO LUBISZ TAŃCZYĆ
????????????????????

Gość lilly rose
nie płacze sie bez powodu ale skoro go nie znasz to płacz nie neguj na siłe emocji jezeli masz ochote to płacz czy płacz jest zły? :)

Gość dzisiejszy dołek
dziewczyno czym tu sie przejmowac? skoro masz az tyle? ja nie mam duzo, nie mam nawet wlasnego pokoju i nie mam sie gdzie uczyc(serio) ale wiem ze to blachostka w porownaniu z problemami innych pozdrawiam i docen to co masz

jejku doceniam to co mam.naprawde.aleczasem sa takie dni. wrrr. ja tez mam nauke. i nie mam kiedy sie nauczyc. ide do pracy. przychdoze. zjem. zraba. chwile odpoczynku na necie. spioch lapie.. ukochany jest. i troche lepiej. co ja mowie duzo lepiej :)

Gość jestem za bardzo
ukochany to swiat caly bo serce w nim:)))

najukochansze serce. ryjek mi sie ucieszyl, jak go tylko zobaczylam :) przytulil i odrazu \"kochanie głodny\" serce raduje. a może to przez tą paskudną pogode? nawet w domu zimno...