Spaghetti... 502 Napisano 20 godzin temu (edytowany) To dramat na publice dziś ... Edytowano 20 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 208 Napisano 20 godzin temu To jestem kozakiem i celebryta tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1525 Napisano 20 godzin temu (edytowany) Czemu dramat? Zostały najwybitniejsze i nieugięte jednostki. Edytowano 20 godzin temu przez Onaaaa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 208 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Czemu dramat? Zostały najwybitniejsze i nieugięte jednostki. To o mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 502 Napisano 20 godzin temu 5 minut temu, Zero cukru napisał: To jestem kozakiem i celebryta tutaj Spoko, możesz być nawet Prezydentem jak chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1525 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: To o mnie No przecież. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 502 Napisano 20 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Czemu dramat? Zostały najwybitniejsze i nieugięte jednostki. Niby tak Magi, ale średnio to wygląda patrząc z boku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1525 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Niby tak Magi, ale średnio to wygląda patrząc z boku Jest spokój. Blokerzy siedzą na nerwicy. Czego chcieć więcej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 208 Napisano 20 godzin temu Tata powiedział, żebym nie wdawal się w dyskusje z mieszczanstwem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 502 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Jest spokój. Blokerzy siedzą na nerwicy. Czego chcieć więcej? To fakt. Nie wiem kto tam siedzi. Więcej muzyki może Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1525 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Tata powiedział, żebym nie wdawal się w dyskusje z mieszczanstwem. Słuchasz taty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1525 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: To fakt. Nie wiem kto tam siedzi. Więcej muzyki może Możesz puścić coś byleby nie massimo i te dziwne zagraniczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 208 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Słuchasz taty? Nie mam wyboru, jeśli chcę być następcą tronu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1525 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Nie mam wyboru, jeśli chcę być następcą tronu. Dobrze że w Polsce nie ma króla uff. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 502 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Możesz puścić coś byleby nie massimo i te dziwne zagraniczne Chwilowo weny brak, a massimo waltuje i zagraniczne po ''dwóch głębszych'' Ktoś mi tak powiedział, żę piję, więc wierzę na słowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1525 Napisano 20 godzin temu Może to 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 502 Napisano 20 godzin temu Jestem za ... Magi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 502 Napisano 19 godzin temu Lecimy dalej ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 502 Napisano 18 godzin temu Gramy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 502 Napisano 18 godzin temu Potrafił skubany ... być aktorem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 135 Napisano 4 godziny temu 15 godzin temu, Onaaaa napisał: Jest spokój. Blokerzy siedzą na nerwicy. Czego chcieć więcej? Nie siedzą, tam administratorzy piszą razem z użytkownikami i widzą gdy ktoś przegnie... reagują od razu. Nie ma tam miejsca dla blokera, a tutaj no spoko sama z tego miejsca korzystasz głównie z priv to może blokady aż tak nie przeszkadzają... blokerzy też nie mają co robić no mogą Ci priv zablokować co najwyżej... ale jak ktoś chce popisać w tematach to nie bardzo się da... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 208 Napisano 4 godziny temu Jakby mi się chciało, to w jeden dzień przejalbym tamte forum i został gwiazdą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 135 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Jakby mi się chciało, to w jeden dzień przejalbym tamte forum i został gwiazdą. Przynajmniej 3 administratorów się doliczyłam (może jest ich więcej) wiadomo kto... i piszą regularnie. Priorytetowo traktują swój forumek... : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 208 Napisano 4 godziny temu (edytowany) To by utrudniało rozwiniecie skrzydeł Edytowano 4 godziny temu przez Zero cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 135 Napisano 4 godziny temu No raczej : ) już wczoraj jeden próbował i długo nie popisał... jeden przycisk i już cię chłopie nie ma machamy na do widzenia... tak działają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 441 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, yeya napisał: Przynajmniej 3 administratorów się doliczyłam (może jest ich więcej) wiadomo kto... i piszą regularnie. Priorytetowo traktują swój forumek... : ) Tam jest 13 administratorów, przynajmniej zarejestrowanych. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 208 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, yeya napisał: No raczej : ) już wczoraj jeden próbował i długo nie popisał... jeden przycisk i już cię chłopie nie ma machamy na do widzenia... tak działają. To nie dla mnie. Ja muszę mieć swobodę w tworzeniu, a nie jakiś kaganiec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 135 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Tam jest 13 administratorów, przynajmniej zarejestrowanych. xD I na każdego aktywnego użytkownika (góra trzech) przypada jeden : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 441 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, Zero cukru napisał: To nie dla mnie. Ja muszę mieć swobodę w tworzeniu, a nie jakiś kaganiec. Nie jest wcale aż tak strasznie, tam.chyba nawet nie ma cenzury czyli można klnąć a banują od razu za rzucanie się do innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach