Zero cukru 208 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Nie jest wcale aż tak strasznie, tam.chyba nawet nie ma cenzury czyli można klnąć a banują od razu za rzucanie się do innych. Bez sensu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 441 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Zero cukru napisał: Bez sensu Może źle napisałam bo tam tez się klocą miedzy sobą i ich za to nie banują, za hejtowanie innych banują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 208 Napisano 3 godziny temu 19 minut temu, Еlciаа napisał: Może źle napisałam bo tam tez się klocą miedzy sobą i ich za to nie banują, za hejtowanie innych banują Co to za forum bez hejtu ech. Ja za bardzo przesiąkłem kafe i miałabym problemy z rozróżnianiem kłótni od hejtu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1525 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 godziny temu, yeya napisał: Nie siedzą, tam administratorzy piszą razem z użytkownikami i widzą gdy ktoś przegnie... reagują od razu. Nie ma tam miejsca dla blokera, a tutaj no spoko sama z tego miejsca korzystasz głównie z priv to może blokady aż tak nie przeszkadzają... blokerzy też nie mają co robić no mogą Ci priv zablokować co najwyżej... ale jak ktoś chce popisać w tematach to nie bardzo się da... Odkąd poszli inni na nerwice mało kto tutaj blokuje i privy też mało kiedy tak jakby sie wynieśli. Edytowano 2 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 121 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, yeya napisał: I na każdego aktywnego użytkownika (góra trzech) przypada jeden : ) Tu na każdego usera powinno byc 3 modków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 121 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Odkąd poszli inni na nerwice mało kto tutaj blokuje i privy też mało kiedy tak jakby sie wynieśli. Dokładnie, mam wrazenie że jeden obóz poszedł a przeciwny obóz został i od razu jest spokój. Mam nadzieje że jak najdluzej taki stan potrwa 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 135 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Odkąd poszli inni na nerwice mało kto tutaj blokuje i privy też mało kiedy tak jakby sie wynieśli. Bo nie mają co blokować... zostało kilka tematów i jak sama zauważyłaś... cisza. A forumek to nie tylko priv ludzie tu wchodzą dla tematów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 135 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: Tu na każdego usera powinno byc 3 modków Najlepiej jawnych co by i ich można też było poobserwować... : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1022 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: Dokładnie, mam wrazenie że jeden obóz poszedł a przeciwny obóz został i od razu jest spokój. Mam nadzieje że jak najdluzej taki stan potrwa Słuszna uwaga. Nikt nie będzie płakał za tutkami, libedami, garsonkami i dumnymi utrzymankami chada. Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 135 Napisano 2 godziny temu Jak ktoś ma większą władzę to takiej osobie też może uderzyć do głowy sodówka... : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 121 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, yeya napisał: Bo nie mają co blokować... zostało kilka tematów i jak sama zauważyłaś... cisza. A forumek to nie tylko priv ludzie tu wchodzą dla tematów. jak to nie ma co blokować? topic malowanego od wczoraj wisi. Imho triggerem jest jedna userka która sie tam przeniosła. Ona triggeruje świrów którzy wpadaja w szał, kasują i zakładają pierdyliard bezsensownych wątków. Przynajmniej tak było w ciągu ostatnich kilku dni przed tym exodusem. Podsumowując, dobrze jest jak jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 121 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Słuszna uwaga. Nikt nie będzie płakał za tutkami, libedami, garsonkami i dumnymi utrzymankami chada. Haha utrzymanka mnie zaczepiała jak byłam na łyżwach, ale nie ma wsparcia wiec tylko z przyczajki obserwuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 135 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał: jak to nie ma co blokować? topic malowanego od wczoraj wisi. Imho triggerem jest jedna userka która sie tam przeniosła. Ona triggeruje świrów którzy wpadaja w szał, kasują i zakładają pierdyliard bezsensownych wątków. Przynajmniej tak było w ciągu ostatnich kilku dni przed tym exodusem. Podsumowując, dobrze jest jak jest Czyli pisanie będąc na łasce i niełasce tego kto blokuje... oki teraz jest spoko a jak czymś się podpadnie to blokada tematu i znowu odsiew tych którym to nie odpowiada... co kto woli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 121 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, yeya napisał: Czyli pisanie będąc na łasce i niełasce tego kto blokuje... oki teraz jest spoko a jak czymś się podpadnie to blokada tematu i znowu odsiew tych którym to nie odpowiada... co kto woli. jak sie nie ma co sie lubi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1525 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, yeya napisał: Bo nie mają co blokować... zostało kilka tematów i jak sama zauważyłaś... cisza. A forumek to nie tylko priv ludzie tu wchodzą dla tematów. Maja co blokować bo coś jednak niektórzy piszą i wcześniej blokowali wszystko a tutaj spokój. Ale nieważne, najważniejsze że jest spokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1022 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: utrzymanka mnie zaczepiała jak byłam na łyżwach, ale nie ma wsparcia wiec tylko z przyczajki obserwuje Niech trochę spałzuje z tym hejtem i niech nie zapomina, że w tym miejscu poznała milionera z pustymi kontami w banku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1525 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, 250GodzinTak napisał: Słuszna uwaga. Nikt nie będzie płakał za tutkami, libedami, garsonkami i dumnymi utrzymankami chada. Haha Wrócą prędzej niż myślisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 135 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał: jak sie nie ma co sie lubi... To metoda na coraz mniej nas do pieczenia chleba... taka polityka firmy i może inaczej się nie da... jakby tu ktoś porządku pilnował to można byłoby normalnie pisać a w momentach personalnych ataków takie osoby byłyby upominanie... a jak to nie pomaga to banicja... co jest jeszcze fajne na tamtym forumku to to, że nie ma czegoś takiego jak multikono wtedy wiadomo kto jest kim i jest większa przejrzystość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 135 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Maja co blokować bo coś jednak niektórzy piszą i wcześniej blokowali wszystko a tutaj spokój. Ale nieważne, najważniejsze że jest spokój Jak już ktoś zauważył jeden obóz zniknął a swoi swoich póki co nie będą blokować... do czasu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 22 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, yeya napisał: Jak już ktoś zauważył jeden obóz zniknął a swoi swoich póki co nie będą blokować... do czasu! Tak nie do końca zniknął… szamotulska ukrywa się pod kontem #freeBunio i dalej obelżywe bzdury wypisuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 121 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Wrócą prędzej niż myślisz obawiam sie ze masz racje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 135 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Traffic Lights napisał: Tak nie do końca zniknął… szamotulska ukrywa się pod kontem #freeBunio i dalej obelżywe bzdury wypisuje. Przydałaby się porządną administracja czy tam moderacja i może by ludzie wyszli z poziomu piaskownicy. Uciekam, miłego wieczoru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1022 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Wrócą prędzej niż myślisz Więc wróci bloker i będzie to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 121 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Traffic Lights napisał: Tak nie do końca zniknął… szamotulska ukrywa się pod kontem #freeBunio i dalej obelżywe bzdury wypisuje. bo jest uzależniona od hejtu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 22 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, yeya napisał: Przydałaby się porządną administracja czy tam moderacja i może by ludzie wyszli z poziomu piaskownicy. Uciekam, miłego wieczoru. Dokładnie tak. A póki co moresu muszę pilnować sama… miłego. 🩷 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 121 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, yeya napisał: To metoda na coraz mniej nas do pieczenia chleba... taka polityka firmy i może inaczej się nie da... jakby tu ktoś porządku pilnował to można byłoby normalnie pisać a w momentach personalnych ataków takie osoby byłyby upominanie... a jak to nie pomaga to banicja... co jest jeszcze fajne na tamtym forumku to to, że nie ma czegoś takiego jak multikono wtedy wiadomo kto jest kim i jest większa przejrzystość. ty byś mogła być modkiem bo jesteś sprawiedliwa i zrównoważona. Podobnie jak Rym Cym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1022 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Traffic Lights napisał: Tak nie do końca zniknął… szamotulska ukrywa się pod kontem #freeBunio i dalej obelżywe bzdury wypisuje. Hejtuje Ciebie i mnie. Fajny pozew z tego można zrobić. Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1022 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał: ty byś mogła być modkiem bo jesteś sprawiedliwa i zrównoważona. Podobnie jak Rym Cym Rym Cym jest spokojny i nikogo nie obraża. Mam nadzieję, że zrobi tu porządek Tak samo Seven jest sympatyczna i opanowana. Kurde na kawę się wybieramy i wybrać się nie możemy. Haha. Jak sójki za morze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 22 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Hejtuje Ciebie i mnie. Fajny pozew z tego można zrobić. Haha Na innych forach nuda i facetów brak, więc jakoś czas sobie musi dopełnić hejtem. 🦩 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 121 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Rym Cym jest spokojny i nikogo nie obraża. Mam nadzieję, że zrobi tu porządek Tak samo Seven jest sympatyczna i opanowana. Kurde na kawę się wybieramy i wybrać się nie możemy. Haha. Jak sójki za morze Seven też by sie nadała. mnie tak nogi bolą że już tylko kocyk i herbatka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach