Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaK

CO mozna STUDIOWAC po WOSIE? nie LEKCEWAZCIE

Polecane posty

ja naprawde nie wiem co mozna oprocz politologii kiedys chcialam ale teraz juz nie chce..a deklaracje musielismy zlozyc we wrzesniu o wybranym przedmiocie..moze maci jakies pomysly? dodam ze ide na zaoczne studia!

Gość assas
moze administracja?

odpada u nas w lublinie administracja jest na WSPA a to jest szkola dla bogatych co sie uczyc nie chca a jak dostaniesz papierek z tej szkoly to gorzej niz papier toaletowy..--> slowa mojego profesora od matmy

Gość resocjalizacja prawo

a moze cos o czym nie slyszalam? politologia,prawo,administracja...prawo cholera ciezkie strasznie..nie to zebym wybrzydzala ;)

Gość europeistyka

a, no to gratuluje. w was w Lublinie na UMCSie na wiekszosci kierunkow, ktore sparwdzalam jest wos+historia, albo sama historia. na jakies mniejsze platne badziewia nie patrzylam. o studiach na ktore przyjmuja z samym wosem nie slyszalam.

ty nie badz taka cwana bo ja musialam zdeklarowac sie we wrzesniu przez tydzien co ja moglam wtedy wiedziec? na szczescie pisalam rozszerzony wos!

nie badz taka cwana? tez musialam wypelnic te wszystkie papierki we wrzesniu i jakos zdawalam historie i wos. jak sie chce to mozna

mowilam juz wczesnie ze chcialam isc na politologie! dlatego nie przywiazalam wagi do historii cwaniaku!!

ah no tak zapomnialam, ze na UMCSie jest tylko wos albo historia poterzebne na politologie. coz, za glupote trzeba placic troche kultury i bez tego \"cfaniaku\". godzi to w moja plec

w \"twoja plec\" no coz glupota nie poplaca...

poza tym kretynko mowilam ze nie chce na umcs tylko na zoaczne prywatne! czytaj ze zrozuminiem cwaniaku!

Gość dziewczynko zamknij morde
i odczep sie od persymonii. jak dziewczyna jest madrzejsza od ciebie i chce zdawac na studia panstwowe dzienne to nie znaczy ze ty musisz kozakowac po necie i tym co sa inteligentniejsi od ciebie wrzucac

sama zamknij morde,mnie przynajmniej stac by pojsc na zoaczne!! poza tym chce pojsc do pracy by miec co potem w CV wpisac! TRZEBA MYSLEC...!!

Gość ojejuśku
Jeny, dziewczyny, uspokojcie sie...:O:O:O

ojejejejejejej, patrzcie. mamy tu taka co STAC. szkoda tylko, ze stac na studia zaoczne a nie na dostanie sie na studia panstwowe. wiesz, zal mi ciebie. a wpisz sobie w cv hostesse albo kasjerke z biedronki. powodzenia w zyciu z takim intelektem i przebgloscia :D

Gość bleblublekii
pewnie ta perksymonia z jakiejs wsi przyjedzie do tego lublina i bedzie myslala ze jest fajna! wsiura.nie lubie takich!

Gość bleblublekii
wyobraz sobie ze nie bede pracowala w biedronce! a mature zdam bardzo dobrze wiec nie pyskuj bo chce miec jakies doswiadczenie! a zebys wiedziala ze mnie stac! poza tym moj tata ma dobrze persferujaca firme wiec w biedronce nie wyladuje!!w przeciwienstwie do ciebie!!

wyobraz sobie ze nie bede pracowala w biedronce! a mature zdam bardzo dobrze wiec nie pyskuj bo chce miec jakies doswiadczenie! a zebys wiedziala ze mnie stac! poza tym moj tata ma dobrze persferujaca firme wiec w biedronce nie wyladuje!!w przeciwienstwie do ciebie!! biedne dzieci...

do onak - i wyszlo szydlo z worka...nic nie mam do ciebie, ale ten pomaranczowy post ze wsiura mnie powalil...no i jeszcze sie wydalo:O

oj biedne ze mnie dziecko.... kurde, taki student informatyki nie ma co liczyc na porzadne zycie.... jaki ja biedny.... a ty bogata, to moze jakas zapomoge dla biednych z tego twojego skarbca? co do presymonii - tak, Warszawa to wies, taka najwieksza w polsce wies

Gość dziewczynka przestała kozaczyć