Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karalóóóh

Jaka to jest dobrze płatna praca, jaka to źle płatna a jaka średnio?

Polecane posty

Gość karalóóóh

Ile zł miesięcznie to jest źle płatna praca? Ile zł miesięcznie to jest średnio dobrze płatna praca? Ile zł miesięcznie to jest dobrze płatna praca? a powyzej ilu zł miesięcznie to jest bardzo dobrze płatna praca wg was?

Gość gsdhsjhgf
1. 800 zl 2. 2000 3. 3000-4000 4.4000-...

Gość karalóóóh
a wyobraźcie sobie, że spotkałem się z opinią, że 15 tys miesiecznie to jest zle platna praca!!! troche mnie to zdziwlilo musze przyznac. Nie chodzilo dokladnie, ze to bezwzglednie źle platna praca ale, ze jesli tyle zarabia wiceprezes w wieku 50 lat to jest to malo, bo podobno osoba mówiaca to, zna jakiegos o wiele mlodszego specjaliste, chyba w wieku 30 lat, ktory zarabia tyle samo. No coz, ja mysle ze 15 tys miesiecznie to nie ejst zle...z reszta co tu tlumaczyc, chcialbym tak ale wiadomo to takie marzenia, a co bedzie to zobaczymy. Ciekawe ile ja bede zarabial majac dwadziescia pare, 30 i 50 lat... dzieki za odpowiedz na pytanie tak poza tym:) ps. no coz wice prezes o ktorym mowa, pare lat wczesniej na stanowisku prezesa zarabial 30 tys miesiecznie wiec dla niego skok na 15 rzeczywiscie nie byl awansem natomiast chyba i 15 i 30 miesiecznie to wyjatkowo duzo w porownaniu do przecietnch smiertelnikow:)