Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna Kasia

Pytanie do mezczyzn .

Polecane posty

Gość klopek
movering = klamca lub gej :O

Gość klopek
Nie oklamujcie dziewczyny , tak jest nieladnie 😡

Movering, szkoda ze nie ma wiecej takich facetów jak Ty.

po prostu wyjatkowa.... masz racje, takie są 30latki :D

Gość onnnnnn
no dobra ja też jestem w stanie im odmowic.

Ja odpowiem za mojgo faceta... on tez by tym paniom podziękował.... Nie lubi takich plastikowych lal:) Movering... gratuluję zdrowego rozsadku w wyborze kobiet:) Jestem chyba Twoim ideałem:D ale 24-letnim ideałem więc chyba odpadam ;(

Gość specjalista
movering pisze pod publiczke czyli pod was , ale jestescie zbyt naiwne zeby to zauwazyc :O . Jak ide do baru na podryw to moj gust sie lekko dopasowuje do "menu" jakie tam jest , im tez mowie ze mi sie podobaja co jest prawda lecz nie wspominam ze inne ktorych niestety tam nie ma bardziej .

Gość jak sie nie ma co sie lubi
to sie lubi co sie ma ;)

Gość salamandraaa
a pozniej sie dziwia ze polki to najwieksze dziwki swiata,jak mozna sobie strzelic taka fote jak te panny??przeciez to jasne ze daja dupy na lepo i prawo. wiec kasiu nie badz smutna zwykle i normlane dziewczyny bez tony pudru szminek tez maja szanse u normalnego faceta

A jeśli młode też moga być doświadczone życiowo?? Bo z całym szacunkiem do twojej decyzji, znam niejedną 35-latkę, przy której mi ręce opadają, bo zachowują się na nie więcej niż 16 lat... Troszke trudnych chwil w życiu przezyłam, utrzymuję się w zasadzie sama od 4 lat,bo nie chcę żyć z kasy rodziców i nie wydaje mi się, żebym była jakaś \"niezyciowa\"... Tak że drogi Moveringu - radzę najpierw przyjżeć się osobie a później pytać o wiek. No i nie dyskwalifikować 20-kilko latek tylko dlatego że urodziły się kilka lat później:) Buźka:)

A poza tym dziś lub jutro mam wyniki z Rynku finansowego :0 Najgorszy egzamin z tych moich 5 lat... za 3 tyg mam obronę,tylko najpierw musze zdać Antoniszyna :/ więc błagam trzymajcie mocno kciuki w ten szatański dzień :0 (06.06.06)

Gość specjalista
Uwazajcie bo jesli dzisiaj jakas kobieta zostanie zaplodniona to urodzi dziecko diabla .

Gość nie zgadzam się
movering ja protestuje! ;) Mam 23 lata i wierz mi, że życiowego doświadczenia mi nie brakuje. Mogłabym dłuuugo opowiadać o tym w jaki sposób życie dało mi w dupe :P No i mam rude włosy ;)

Lecę wszamać jakies śniadanko i wrócę jeszcze na chwilkę:) Movering, jesteś jeszcze?? Do później mili państwo:)

mi tez to nie grozi ;) to znaczy zapłodnienie :D choc dzien sie jeszcze nie skonczył ;) trzymamy kciuki i powodzenia;) 🌻

Gość onnnnnn
no i sie towarzystwo rozeszło ..... wiec koniec czytania i do pracy trzeba wracac.