Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna Kasia

Pytanie do mezczyzn .

Polecane posty

Gość sezonowe polowanie
to ty movering gniazdka jeszcze nie zbudowales i pisklat nie dochowales,

Gość specjalista
Slyszalem w radio jak jechalem samochodem ze pewna Brytyjka miala na dzisiaj ustalony termin porodu ale od tygodni blagala lekarzy zeby go jakos opoznil gdyz bala sie ze urodzi wlasnie dziecko diabla :D . Tutaj moim zdaniem ukazal sie caly materializm kobiet - bala sie pewnie ze nie bedzie chcial placic alimentow ;)

Gość nie zgadzam się
movering wiem, wiem ;) Każdy ma skłonności do uogólnień. Ja już niestety od bardzo dawna jestem skazana na radzenie sobie samej, ale przynajmniej dzięki temu nie boje się iść do przodu ;)

Gość nie zgadzam się
ale to, że coś życie mnie doświadczyło nie oznacza, że czuje się "staro", albo zachowuje nadzwyczajnie poważnie.

Gość nie zgadzam się
na dogadzanie to ja znam inne metody, ale nie sądze, żeby istniała możliwość realizacji tego na forum :P

Gość nie zgadzam się
A znasz taka babe, co by jej ktos dogodził w 100%? ;) A mówi się, że nie ma rzeczy niemożliwych :P

Gość nie zgadzam się
Ha! ;) W żeczy samej :P

Gość nie zgadzam się
ale wstyd...:O *w rzeczy samej miało być... :O Wstyd mi ;)

Patrzę na cuuudny romantyczny filmik z Gweneth Paltrow:) Tylko tytułu polskiego nie znam :0 A co do odgadzania, to movering postaraj się:) wszystko przed Tobą, może będziesz pierwszym któremu się to uda na forum:> Buźka dla Was

Gość nie zgadzam się
Zbyt leniwy na forum czy w realu także? ;)

No to mnie zasmuciłes :( Liczyłam że ktoś się o nas postara, pogłaska komplemncikami:) A co do Twojego rozbitego gniazdka Movering... jestem pwna, ze znajdzie się taka szczęściara, która zechce je z Tobą odbudować i to na bardziej solidnych fundamentach:) Całym serduchem jestem z Tobą:)

Gość nie zgadzam się
zauważyłam właśnie, że nie jesteś zbyt entuzjastycznie nastawiony do życia.

u , ale śliczne dziewczyny , odmówić to bym umiał tylko po co , chciałbym je wszystkie dzisiaj w swoim mieszkaniu mieć . Po upychałbym po szafach i codziennie miałbym inną dziewczyne :) piekne by było życie :)

Movering... nie ściemniaj... najpierw gadka o dzieciach a teraz z pedałem wyskakujesz? No chyba, ze się kryłeś przed żoną...

o mamo.... źle ze mną :0 dopiero teraz zauważyłam o czym mówiłaś, zakręcona... :0 ale sierota ze mnie :/

Ja wycinam zdjęcia do dyplomu :0 no i udaję że sprzątam, bo w czasie sesji nie robiłam nic i zapuściłam mój pokój maksymalnie;)