Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To ja Aga

Jaki krem brazujacy DO TWARZY???

Polecane posty

Gość To ja Aga

Polecicie jakis?? Uzywam od dawna Holiday Skin i bardzo malo widac efekt:( Uzywala ktora np. Nivea Smmer Teint?? Albo jakis inny dobry? Dzieki:) Pozdrawiam!

ja używam firmy Eveline i jestem b.zadowolona, ładnie sie rozprowadza, nie zostawia smug i plam, żeby był efekt, trzeba użyć 2-3 razy, zależnie od karnacji

Gość efwewfwefw
ziaja SOPOT 8zł taniutki:)

Gość To ja Aga
No wlasnie bylam w Rossmanie i go kupilam (Nivea Visage). Mieszkam w Niemczech, wiec nie mam Ziaji ani Eveline ani innych:( Dzieki!

Gość To ja Aga
Przetestuje ten Nivea na razie, jak sie nie sprawdzi, to inny...

Gość krem i balsam
Ja mam inne pytanie. Weszłam na pierwszy link, bielenda wygląda zachęcająco - czy do niej jest też balsam do ciała? Używa ktoś? Chciałam kupić sobie te nowe dove, ale nie chciałabym raczej mieć na twarzy i ciele innego odcienia :-)

Gość Katia*************************
Ja osobiscie zamiast kremu polecam chusteczki samopopalające do twarzy z Vichi sa naprawde światne i nie ryzykujesz żółtej nierównej opalenizny, chusteczki są w cenie ok 5 zł wystarczaja na twarz i dekolt, opalenizna utrzymuje sie ok 4 dni, z tym że w drugim dniu nabiera dopiero intensywności co jest ciekawe:) Do kupienie w aptece gdzie posiadaja game kosmetyków Vichi! Naprawde goraco polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość krem i balsam
Vichy są dosyć drogie - zresztą, sama napisałaś. 5 zł za chusteczkę (tak?) która starcza na 4 dni to bardzo dużo...

Gość To ja Aga
No rzeczywscie... patrzylam na polska strone nivea i jeszcze go nie ma. Szkoda. To jest cos w rodzaju Holiday Skin. Dla mnie bardziej bezpieczne, bo prawdziwych samoopalaczy boje sie jak ognia;)

za to jest u nas samoopalacz do twarzy Nivea Sun Touch w 3 rodzajach :) do jasnej, normalnej i ciemnej karnacji. a z kremów brązujących polecam Bielendę, ale nadaje bardzo delikatny odcień - w sam raz do bardzo jasnej cery.

Gość laura_90
A używał ktoś Ganier skóra muśnieta słońcem?