Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawoszkamala

kawa a ciaza?

Polecane posty

Gość kawoszkamala

mozna pic?jedna mala slaba kawe dziennie?jak nie wypije to spie pol dnia ale boje sie zaszkodzic dzidzi, nie wiem co robic pic czy calkiem zrezygnowac?

Mozesz pic spokojnie, ale mniej wiecej od drugiego trymestru. Najlepiej rozpuszczalna i nie za mocna. To samo dotyczy herbaty. Sama tez tego doswiadczam... pozdrowienia!

Gość ja..
ja pije, moja gin powiedziała ze moge. nie codzienni, bo niestety boli mnie żołądek, ale czesto.jedną dziennie. nie martw sie.

Mi mój ginekolog pozwolił na kawkę. Piłam codziennie przez całą ciążę, tylko trochę słabszą i jedną w ciągu dnia.

Gość kawoszkamala
dziekuje za wypowiedzi, do teraz(4miesiac) jakos sobie radzilam bez kawy jednak wydaje mi sie ze za duzo spie w dzien dlatego pytam o ta kawe, teraz pije (niecodziennie ale prawie) jedną slabiutka kawe (kiedys pilam do trzech kaw dziennie takze ciezko bylo zrezygnowac calkiem ale przez pierwsze trzy miesiace ciazy nie mialam potrzeby jej pic ani apetytu)

jedną małą,słabą kawkę z mleczkiem spokojnie mozesz sobie \"strzelic\":) dużo zdrówka dla Ciebie i maluszka przezd Tobą piekne chcwile bycia w ciąży i narodzin dzidzusia 🌻 {kiss]