Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytacik-

nie, no to nie do wiary, nie, to być nie może.

Polecane posty

Gość cytacik-

"nie, no to nie do wiary, nie, to być nie może. 8 lat podstawówki, 4 liceum, potem 5 bite studiów, dyplom z wyróżnieniem, 20 lat praktyki i oto mi płacą... jakby ktoś dał mi w morde"

Gość czekam i czekam
dzien swira

Gość tak se pisze
"Dzień Świra" hehe, dobry kawałek.. ;D

Gość cytacik-
I znów zachowuję się kurwa nieasertywnie, jaaa pieerdolee, czy jestem wariatem ? *** Czy panowie muszą tak z rana napierdalać!? *** Dżizus kurwa ja pierdolę! *** Co mi pani tu sra tym psem pod oknem?! *** -brioszki ci kupiłam na kolacje! -tak, brioszki -brioszki na kolację!? Ty chba masz coś z głową! -z dupą! -z dupą to ty zawsze coś miałaś, wściekliznę macicy! Idź kup sobie kołek osinowy usiądź na nim to się może uspokoi! *** -wychodzę za mąż -za psa! -za gówno -suka powinna za psa wyjść *** Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te chuje w tych jebanych autach *** Jak stary stawia dziubek to nie ma chuja we wsi! *** Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza, że właśnie moja racja jest racja najmojsza!!! *** To be KURWA! Or not to be! *** W nocy sobie śpię, śpię, śpię ...a w dzień chodzę, chodzę, chodzę...Śniadanie sobie jem, jem, jem... jaa...niee.... tępe cipy, raszple z drutu... nieuki jebane. *** Kurwa , nie pocałowałem stópki Jezuska Małego przed wyjściem ... *** Fajos.... nieeee - Chujos !

Gość cytacik-
"... Gdy wieczorne zasną zorze, zanim głowę do snu złoże,modlitwę moją zanosze Bogu Ojcu i Synowi,dopierdolcie sąsiadowi.Dla siebie o nic nie wnosze, tylko mu dosrajcie prosze, kto ja jestem - Polak Mały, Mały zawistny i podły.Jaki znak twój- krwawe gały. Wznosze swoje modły, do Boga Marii i Syna , zniszcie tego skurwysyna.Mego rodaka sąsiada, tego wroga - tego gada, żeby mu okradli garaż , żeby go zdradzała stara .Żeby mu spalili sklep, żeby dostał cegłą w łeb.Żeby mu się córka z Czarnym i wogóle żeby miał marnie.Żeby miał AIDS’a i raka Oto modlitwa Polaka..." O bracia poloniści, siostry polonistki! Sto trzydzieścioro było nas na pierwszym roku. Myśleliśmy, że nogi Boga złapaliśmy, że oto nas przyjęto do szkoły poetów (...). Przez pięć lat stron tysiące, młodość w bibliotekach, a potem bida, bida i rozczarowanie, a potem beznadzieja i starość pariasa i wszechporażająca nas wszystkich pogarda władzy od dyktatury aż po demokrację, która nas kałamarzy ma za mniej niż zero” Tato, co jest najsłynniejsze Chopina? Etiuda Rewolucyjna, Polonez As-dur... Ale takie, że od razu wiadomo! No to chyba Etiuda Rewolucyjna Podobno napisał to dla jakiejś dupy Dla dupy? A, to już chyba nie rewolucyjna Ciekawe czy popuściła mu szpary? Co zrobiła?! No czy ją zapiał, gwint zerwał No to ja już lecę synku, spieszę się Gdzie ty się spieszysz, tato, kurwa! No do domu kurwa To do domu się spieszysz kurwa? Co ci się stało?! Przyjebałem się w skrzynkę W skrzynkę? Jaaa, zajebiście!