Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

no_name

Spóźnia mi się ! Kto poczeka ze mna?

Polecane posty

To juz 41 dzien cyklu i tu nic.Mam wrazenie,ze wkrotce oszaleje.Bobas nie byl w palnie...zwlaszcza,ze to bylby drugi.Chodze z kata w kat i mam wrazenie,ze wybucham przy kazdej okazji i bez okazji.Czuje sie kompletnie sama a teksty kolezanek \"bedzie dobrze\" doprowadzaja mnie do lez.Test negatywny...ale w pierwszej ciazy ten mialam negatywy,dopiero USG wykazywalo:(

Niestety:( Ja sie przekonalam sama.3 testy negatywne,potem ginekolog,usg a tam takie male serduszko:( Boshe.... umieram:(

na test wpływac moze nawet temp otoczenia czy wilgotnosc powietrza dlatego dziewczyny czesto robia po pare testów

Gość myniaaaaaaaa
ja mam też 41 dzień i nic - echo!!!! Już jestem taka załamana - mam 40 na karku :-( i nie chcę mieć już dziecka. Miałam w 27 dniu plamienie i na tym się skończyło .

u mnie to pewnie sie sponia bo odstawiłam w trakcie opakowania tabsy a test robiłam 3 tyg ale test na krew wiec mam raczej 100% pewnosci ze nie jestem w ciązy

bleblus po tabsach tak jest....mi sie spoznial po odstawieniu prawie 2 ms.Glowa do gory,jest ok:)

kurcze tylko sie zastanawiam czy mam liczyc cykl od krwawienia miedzy opakowaniami czy od plamienia ktore wystapiło po odstawieniu miedzy tym krwawieniem a plamieniem było 14 dni wiec moze mam liczyc od tego plamienia

Zacznij mierzyc tempke i w pprzeciagu kilku dni bedziesz widziala czy masz wyzsza temp czy nizsza i cos sie da powiedziec a poza tym pamietaj o owu po tabsach....niebezpeczna sprawa chyba,ze masz ochote na blizniaki

do Ciebie bleblus,ale juz nieaktualne,bo widze,ze faktycznie pomieszane wszystko,tylko uwazaj z owu i pilnuj jej przez kolejne 3 ms minimum:/

nie no nie ma sensu chyba powtarzac bo na krew jest pewny poza tym ostatni stosunek miałam w przerwie miedzy opakowaniami czyli ostatniego dnia kwietnia a potem nic ze strachu :) mam nadzieje ze bedzie ok a uwazac bede!!

Zgadza sie... bardzo czesto sie zdarza,ze po tabsach jest podwojne a czasem nawet potrojne jajeczkowanie jakby jajniki chcialy to wszystko z siebie wyrzucic:/

Gość myniaaaaaaaa
nie wiem czy bezowulacyjny?????- nie miałam nigdy takiego..... miałam w połowie cyklu tzw. atak lęku panicznego i może to jakos wpłyneło ???? jak myślicie?

o maj gad !! a ten okrs po tabsach co ci sie spoznił to sam przyszedł czy musiałas wywoływac?? bo mi lekarz kazal za jakis czas wziac tabletki jesli za długo juz bede czekac a jak myslisz powinnam liczyc od krawienia czy od plamienie(przypominało normalny okres) d ni cyklu???

myniaaaa......jak najbardziej moglo wplynac ale poprostu zrob test,uspokoisz sie.....albo nie Bleblus licz od plamienia,ja bym tak zrobila,lepiej poczekac troszke dluzej z hormonami na wywolanie bo nic dobrego ie jest a skoro w ciazy nie jetes to mozesz spokojnie czekac,ja czekalam 2 ms

Gość alka 30
Czesc dziewczyny! Mi podobnie jak wam sie spoznia a test wyszedl negatywny. Ale wczesniej bralam tabletki i mija juz 6ty miesiac jak nie biore. Tylko ze do 30stego kwietnia bylo wszystko o.k a teraz nie. Moze to przez antybiotyk ktory bralam tydzien temu? Sama juz nie wiem i jestem cala w nerwach. Jak oszalala co chwila sprawdzam czy moze juz??? Ale nic z tego.

no bo jesli liczy od plamienia to bedzie dopiero 30 dzien cyklu a ja przed braniem tabsow miałąm cykle od 30 do 40 dni czyli nieregularnie wiec chyba jeszcze poczekam ale prawde mowiąc cholera juz mnie brała jak 3 razy podczas tego cyklu miałam sluz płodny tak jakbym miała 3 jajeczkowania, dzieki za rade 🌼 🌼 🌼

alka 30 mi rok temu po antybiotyku spoznil sie ms,negatywny test przy ciazy to odestek(do ktorego ja naleze),mialam negatywne mimo ciazy,ale to sie strasznie zadko zdraza,mimo,ze nie lanowalam ciazy i nie chcialam dziecka w wieku 18 lat,zwlaszcza,ze zostalam sama to bylam na podtrzymaniu cala ciaze bo mialam za malo homonu ciazy HCG i dlatego testy na poczatku byly negatywne a ciaza sie utrzymala i mam swoja pociechce byle teraz nie bylo drugiej bo dopiero sobie zycie ukladam od nowa:(

Gość myniaaaaaaaa
tak się boję !!!! A jak wygląda ten cykl bezowulacyjny??? W ciąży raczej nie jestem (bezp. seks ) ale mam już takie schizy. Mąż się denerwuje , że znowu coś wymysliłam (zdarza mi się to co jakiś czas - niestety) i wtedy już samam nie wiem ......

Gość myniaaaaaaaa
dzieki - poczytam

Przeraszam pomylilam sie,to nie jest bezowulacyjny tylkoz opozniona owulacja,ale to mialam na mysli bo bezowulacyjne sa przeciez cykle bardzo krotkie:/