Gość Cynamonek834 Napisano Czerwiec 28, 2006 Domyslam sie, ze tak będzie, będąc w ciązy temp. jest podwyższona! A poza tym nie było normalnego wytrysku, chociaż to były dni płodne! A to prawda że po zapłodnieniu nie ma sie żadnego śluzu? Ja mam biały, gęsty! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 28, 2006 To tez niestety cecha indywidulna...u mnie sie lało na potege a u kumpeli suchutko do 3 ms ciazy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cynamonek834 Napisano Czerwiec 28, 2006 A barwa śluzu? Biały czy przezroczysty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cynamonek834 Napisano Czerwiec 28, 2006 Chciałąbym sprawdzić jak jest - jak myslisz, kiedy będę mogła to zrobic najwcześniej? Stosunek 21 i 23. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cynamonek834 Napisano Czerwiec 28, 2006 a spodziewany termin okresu 8 lipca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 28, 2006 ja mialam średni,taki mieszany bardziej rozciagliwy ale nie az tak jak w czasie owu...ale to naprawde bardzo indywidualne objawy,wiem tez ze duza czesc kobiet po zaplodnieniu ma temp.36,8-9 st. a dopiero z czasem sie podwyzsza,tylko,ze Twoja jest niska:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cynamonek834 Napisano Czerwiec 28, 2006 Własnie - mierzyłam w południe to miałam 36,7, ale rano w łózku to nawet nie było 36,6 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cynamonek834 Napisano Czerwiec 28, 2006 Aaaaaaaaaa zaponiałam ci powiedziec - Twój nick kojarzy mi sie z piosenką "W strugach deszczu" - to moja ulubiona piosenka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DjD 0 Napisano Czerwiec 28, 2006 dziewczyny,ale tmeperaturke mierzycie w pochwie czy pod paszką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 28, 2006 Hihi...zciagne ja sobie i poslucham:) Sama widzisz,ze raczej na ciaze sie nie zapowiada:/ Z testem czekaj do dnia okresu bo jak zrobisz wczesniej i wyjdzie negatywny to stwierdzisz \"a moze za szybko zrobilam?\" i bedziesz sie dreczyc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cynamonek834 Napisano Czerwiec 28, 2006 Pod pachą za każdym razem wychodzi inna, powinno mierzyć sie w pochwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cynamonek834 Napisano Czerwiec 28, 2006 Ściagnij koniecznie: No name "W strugach deszczu" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 28, 2006 ja zawsze mierze w pochwie a piosenka baaaaaardzo ładna,do przytulania:)nawet nie wiedzialam,ze taki zespol jest:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cynamonek834 Napisano Czerwiec 28, 2006 Idę mierzyć tem. jeszce raz, tylko czy jest sens na wieczór to robić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 28, 2006 nie ma sensu :P wyluzuj!!!!! no przeciesz na głowe dostaniesz:) bedzie co bedzie...nie zmienisz juz nic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anulka333 Napisano Czerwiec 28, 2006 Zrobiłam dziś test i wyszedł negatywny :) Jakieś 2 godziny po zrobieniu testu tak strasznie brzuch mnie zaczął boleć na okres że myślałam że zwariuję. Wiedziałam, że tak będzie - zrobiłam test i pewnie zaraz dostanę okres :) Także jest dobrze :) Wyluzowałam :) Buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 28, 2006 anulka333 ja zwykle tak mialam,ze po tescie dostawalm okres bo nerwy uszły :) Jest ok:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DjD 0 Napisano Czerwiec 28, 2006 Doszłam do wniosku,ze test zrobie juz jutro - bede miec z glowy. Tylko tak mysle,czy zrobic najlepiej rano,czy mozna zrobic po poludniu? Zrobi to jakas roznice? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 28, 2006 najlepiej rano,jesli to ciaza to bardzo wczesna i kazdy \"ml\" hcg sie liczy a najwiecej go w porannym moczu...polecam rano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DjD 0 Napisano Czerwiec 28, 2006 a jaki test dobra duszyczko (czyt. no_name) bedzie najbardziej dokladny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 28, 2006 polecam Ci Quic Vue, jest naprawde bardzo czuły,kosztuje ok 13 zl,powodzenia daj znac o wyniku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DjD 0 Napisano Czerwiec 28, 2006 o ile jutro tylko uda mi sie pojsc do apteki zani sie nie zesiusiam,to zrobie jutro..a jak nie uda sie,to w piatek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 28, 2006 kiedys czytalam na opakowaniu,ze probka moze iles tam godz. stac w czystym pojemniku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zniecierpliwiona myszka Napisano Czerwiec 28, 2006 Hej dziewczyny :) Przyłączę się do Was :) Okres spóźnia mi się jakiś dzień, dwa, chociaż przy moich cyklach... 28-40 dni. Brzuch mnie boli od paru dni, ale nie stale, tylko momentami. Stosunek z prezerwatywą, nic nie pękło, ale nigdy nic nie wiadomo ;) Z jednej strony już bym chciała go dostać, z drugiej - dobrze by było po weekendzie, bo wtedy trochę nici z wypadu nad wodę :( No nic, zobaczymy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 28, 2006 zniecierpliwiona myszko...chyba az tak bardzo sie nie niecirpliwisz skoro gdybasz,ze moglby sie spoznic bo nad wode nie pojedziesz:D Byla gumka,nic nie peklo...bedzie ok:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zniecierpliwiona myszka Napisano Czerwiec 28, 2006 no_name Właśnie przeczytałam jakąś środkową stronę tematu, jesteś naprawdę świetną kobietą, że tak wszystkie zniecierpliwione tutaj wspierasz :) Wiesz, u mnie stres polega na tym, że nie jestem pewna, czy facet by mnie nie zostawił, gdyby się okazało, że jestem w ciąży. Znamy się niezbyt długo i nie wiem, jakby się zachował, chociaż twierdzi, że byłby szczęśliwy, bo jemu już zegar biologiczny tatusiowy tyka :D To byl nasz pierwszy raz parę dni temu... No ale zawsze musi być ten pierwszy raz, prawda? :) Z drugiej strony dobiegam 30-stki, ale zegar biologiczny mi zupełnie nie tyka, więc dziecko w tym momencie byłoby bardzo niewskazane :) Pozdrawiam Cię serdecznie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Czerwiec 28, 2006 no to wszystko jasne...ale spokojnie:) dzidzi w tym ms nie bedzie:) daje sobie reke uciac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zniecierpliwiona myszka Napisano Czerwiec 28, 2006 Nasunęło mi się jedno pytanie - czy znacie taki przypadek, że jakaś para "wpadła" podczas stosunku z prezerwatywą, która nie pękła? Np. facet dotknął swojego śluzu, a potem pieścił partnerkę i w ten sposób? Wiem - stara, a taka niedouczona ;) Ale zdaje się, że jest możliwe teoretycznie takie poczęcie. A w praktyce jak to wygląda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zniecierpliwiona myszka Napisano Czerwiec 28, 2006 no_name "no to wszystko jasne..." Nie wiem, czy zinterpretowałaś to, co napisałam, że to była jednorazowa przygoda :) Tak nie jest... :) Po prostu tym razem nie czekałam miesiącami na TEN moment. Jak ma coś z tego związku wyjść, to wyjdzie, czy pójdę z nim do łóżka po miesiącu czy po czterech. A jak nie... to pozostaną miłe wspomnienia. Oby tylko! :P No ale dobra, już nie odbiegam od tematu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość le nka Napisano Czerwiec 28, 2006 hihihi:D Zdecydowanie potwoierdzam ze no_name to BARDZO życzliwa i miła kobietka;) Buziaki Słonko-zaglądam rzadziej bo mam od paru dni włączony 5 bieg-tyle spraw na głowie. A Wy wszystkie czekające-BEDZIE DOBRZE! Ten topik nie służy ciążom-potwierdzone osobiście;) No_name Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach