Śnieżynka 19 0 Napisano Listopad 25, 2006 Myka owszem okres niby może występować przez jakies pierwsze 3 miesiące.Ale wtedy taki okres jest mało obfity .....A kochaliscie się bez zabezpieczenia?Nie denerwuj się napewno wszystko jest wporządku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ona22* Napisano Listopad 29, 2006 Cześć no_name długo Cię nie było zresztą mnie też i z tego co widzę to już nie jest tutaj tak fajnie jak było alefajnie że wróciłaś mam nadzieję że się rozkręci :)* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Grudzień 1, 2006 Myka jesli sie denerwujesz zrob test ciazowy,ale ja Ci gwarantuje,ze tylko sobie nawkrecalas:) Nie ma ciąży:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rossa18 0 Napisano Sierpień 20, 2007 hej dziewczyny jestem tu po raz pierwszy. mam takie pytanie co oznacza biały śluz?? dodam ze jestem przed miesiaczka prosze o odp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Listopad 21, 2008 Widzę, że topik dalej istnieje... moje zycie przez ten czas wywrócilo się do góry nogami. Teraz staram sie o dzidzie bez powodzenia... . Ironia losu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinka- 0 Napisano Listopad 21, 2008 Hej! Przeczytalam caly topic. No name czy mozesz napisac co u Ciebie? Jak Ci sie zycie ulozylo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Listopad 27, 2008 Jak mi się życie ułożyło? Hmm.... . Poznalam właściwego mężczyzne. Mieszkamy razem w 3 :) Mój synek mówi już do niego \"tata\". Jestesmy razem 2,5 roku. W tym czasie skończyłam studia. Moja mama zachorowała na raka :( Urodziła się \"nam\" moja upragniona siostrzenica, o którą siostra starała sie 4 lata. To tak w skrócie... . Nie jest kolorowo, martwie sie mamą i spedza mi to sen z powiek, ale walcze o lepsze jutro, ciągle...nieustannie :) Miło, że zapytałaś... dziekuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach