Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anka_kp13

Pierwsza piosenka

Polecane posty

Hej, jaką wybieracie sobie piosenkę na błogosławiny a jaką na pierwsz taniec na sali, bo ja się jeszcze zastanawiam i suzkam cos ciekawego, ale może Kukulskiej \"Zakochani\"-podpowiedzcie cos ciekawego!

Gość dianusia
proponuje piosenke Farby-Chcę tu zostać Perfect-Zawsze tam gdzie Ty Sama się zastanawiam......:)

Gość czerwcowa doli
nie musi to byc jednak walc? chce tu zostac ale gdzie chcesz zostac:D ? zawsze tam gdzie ty? hmmmmmm a jak niezechcesz iśc tam gdzie on to potem on ci powie- no przeciez śpiewałas mi kiedys = zawsze tam gdzie ty = więc co? ju zniechcesz?:D zakochani zaczrowani- mi jakos nie podoba się. Moze podpowiedza w orkiestrze co. mi sie krajewskiego podoba - pierwsza miłość. no tylko czy to faktycznie pierwsza miłośc prawda? sama nie wiem jaką, moze ktos podrzuci jeszcze jakis tytuł? moze złote obrączki i róze?

Gość anulka1983
Witam wszystkie forumowiczki! Ja biorę ślub 16 września i jako pierwszą piosenkę wybrałam Zbigniewa Wodeckiego "Oczarowanie". Bo i tekst na miejscu i da się fajnie zatańczyć. Oczywiście kwestia gustu:)

Gość doli ty nienoralna jestes lecz

Gość _lulu
Propnuje "Show me heaven:")

Gość troika
Mnie się bardzo podoba piosenka Elvisa Presleya ...you are always on my mind,... i tak dalej :) taka romantyczna, do poprzytulania się, w sam raz dla panów którzy nie bardzo potrafią tańczyć.

anulka 1983 - my także sie zastanawiamy nad Oczarowaniem. A u was jest orkiestra czy Dj???U nas orkiestra -5 osób. A chcecie tanczyc walca angielskiego?

Gość a co moze powiedziec czerwcowa
doli ? :O na pierwsza piosenke wezcie Waszą piosenkę. To jest Wasz pierwszy taniec i najlepiej kiedy jest przy dziwekach Waszej piosenki :)

Gość emka21
a bajm "ta sama chwila", "kraina miłości"? chris the burgh- always on my mind albo lady in red??

Gość ethaath
o rany. ja to nie lubie takiego patosu...

Gość ethaath
choc nasz utwor tez pewnie sie wyda komus nieodpowiedni:D

Gość ciszka27
Witam- tez sie zastanawiam nad pierwszym tańcem-ale raczej zdecydujemy sie na piosenkę- przetańczyc z Tobą chcę cała noc-(śpeiwaną przez Kukulską a wcześniej przez jej mamę)-można ja tańczyć dowolnie- czy to "przytulańca" czy nawet jako walca na 3

Gość mytkikk
Ale jesteście żałosne z wybieraniem tej piosenki kurwa o mało sie nie posikacie głupie baby

1.jestem obok ciebie-univers 2.farba-chce tu zostac 3-stachursky-zostanmy razem 4.krzystof krawczyk-bo jestes ty 5.t.grelewicz-zawsze bede kochal cie 6.seweryn krajewski-senny szept 7.damian holecki-weselne dzwony 8.the best-ty i ja 9.agata werner-kochaj i pragnij 10.marsz mendelsona 11.boys-bliskosc twego serca 12.justyna i piotr-ty i ja 13.top one.-santa maria 14.poparazzi-wielka milosc 15.eleni-zlote obraczki 16.kindla-z kims takim jak ty 17.top one-zloty krazek 18.kayah-procz ciebie nic 19.chlopcy z placu broni-kocham cie 20.bartek wrona-gdzie nie ma roz 21.bartek wrona-jedna na milion 22,slawek uniatowski.kocham cie 23,tomasz zoltko-kochaj mnie i pragnij 24.ziyo-magiczne slowo 25 virgin-mam tylko ciebie 26.kancelaria-zabiore cie

Gość kozi
Ślubu ani wesela pewnie w najbliższej przyszłości mieć nie będę, ale od dawna wiem jedno - pierwszą piosenką będzie "Time of my life" z Dirty Dancing... Nie jest to przytulaniec, kroki od walca też nie pasują... ale co tam. Musi być to i kropka :) A jaką fajorską choreografie można pod to zrobić...

Do agatka 1984 A bedziecie ta\\nczy\\c walca??? A u was bedzie orkiestra? u nas tak i sie zastanawiamy jak im pojdzie z t\\a piosenka........

Gość a my mamy łączone
niecierpliwi i piaseczny---bleeeee.Przeciez to wstrętne, Kasiu????

Gość pierwszej chetnej
nie majacej jeszcze nagrania Tomasza żółtko"kochaj mnie i dotykaj" wysle to sliczne nagranko na maila

Gość oczy_blue
"tylko tobie chcę powiedzieć to to co czuję dziś kiedy przychodzi noc tylko tobie tylko tobia dam skrzydła wiatru i wszystko to co mam.. Tylko ciebie mogę kochać tak tak do końca jak kocha się tylko raz tylko tobie tylko tobia dam białą różę i wszystko to co mam.." może być?? niestety nie pamiętam ani wykonawcy ani tytułu

Gość powiem wam jedno
byłam na paru weselach i na dwóch orkiestra (taka zwyczajna, weselna orkiestra jak jest na kazdym slubie - zazwyczaj) grała walca .... :O:O:O nie ma nic gorszego, tandetniejszego i prostackiego niz taka klasyczna myzuka grana przez weselną orkiestrę, na tych ich gitarkach, perkusji i organach :O:O:O Walc czy jakakolwiek inna muzyka klasyczna powinna byc grana przez orkiestre symfoniczna albo kameralną grana przez grajków weselnych wychodzi kiczowato :O

Gość a tego tamtego
Beatles - All You Need Is Love

a my mieliśmy tradycyjną i piękną piosenkę Anny Jantar \"Przetańczyć z Tobą chcę całą noc\"...

Gość do oczy_blue
to Magiczne słowa Ziyo

Gość farbakołysanka