Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perłowa

perły niemodne juz?

Polecane posty

Gość perłowa

wczoraj w kwiaciarni mówili mi ze perły sa juz niemodne, ale ja chce miec bizuterię z pereł bo dodaje skromności i elegancji i rozjasnia twarz. niewiem czemu ni emodne a co modne? złoty łańcuszek czy obroza zrobiona na szydełku? ps chciałam tez perły przy kwiatach do kompletu no ale chyba mnie bedą przymuszac by ich nie było. a jak wy sądzicie, jak u was bedzie z biżuterią i ozdobami do bukietów?

Gość jezusssssss
jezuuss ja tez bede miala perly! tzn. dleikatne perelki pod szyja i gruba bransolete na rece. jAK TO PRZY KWIATACH NIEMODNE!!!?? PRZECIEZ NIE ZACZEPIE SE BRYLANTÓW BO BEDA SIE ZREC Z BIZUTERIA.... no halo...

Gość perłowa
no dokładnie. te brylanty sa bezbarwne a perły maja kolor i sa lepsze, pod szyja tez planuje perełkowy naszyjnik ale bez bransolety..

Gość jezusssssss
mysle ze nie mamy sie w takim razie co przejmowac!!! wazne ze nam sie bedzie podobalo! duzo szczescia zycze i pozdrawiam!

Gość jakubowska
Dziewczynki! ja też myślę o prełach, ale nie jednym sznurze, tylko wielu. Mam gdzieś, czy modne, czy nie. Ważne aby się komponowały z sukienka i kwiatami.

Gość gabriella
a podobno perły są niefartowne i oznaczają łzy!!!Lepiej nie

Gość jezusssss
wiem ze perly to lzy...ale ja tam nie jestem przesadna...

Gość czerwcowa doli
łzy? jedyne łzy jakie poleca to łzy szczęścia mimo moich pereł które tez załozę.

Gość P E R Ł Y
Perły to klasyka i mówienie, że są niemodne jest ŚMIESZNE. Zawsze są n aczasie - supereleganckie, szykowne. A jeśli się boicie, że są niefartowne to Was pocieszę - (z przymrużeniem oka) - że dotyczy to tych prawdziwych, a nie sztucznych.

Gość jezusssss
super!!! to ja lece po sztuczne w takim razie :)

Gość czerwcowa doli
ja mam sztuczne:D oby tylko mi farba nie odprysła do wesela:)

Gość papadam
tak to jest jak sie kwiaciarnianych plotek slucha..do powatpiewahjacych w urok perel -odsylam do przejrzenia kolekcji mody, chociazby Chanel- tam perly sa wieczne..ale moda to kwestia subiektywna, zeby tylko calosc byla zgrana.Powodzenia

Gość papadam
tak to jest jak sie kwiaciarnianych plotek slucha..do powatpiewajacych w urok perel -odsylam do przejrzenia kolekcji mody, chociazby Chanel- tam perly sa wieczne..ale moda to kwestia subiektywna, zeby tylko calosc byla zgrana.Powodzenia