Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaaaaa

Normalny okres w terminie i ciąża?

Polecane posty

Gość ciekawskaaaaa

Czy to jest mozliwe? Miałam okres-5 dni, jak zwykle. Jednoczesnie mam objawy ciązy. Czy to możliwe, żeby mieć@ podczas ciazy? Taki normalny, 5-cio dniowy?

Gość ciekawskaaaaa
Ale był taki, jak zawsze? Słyszałam,że się zdarza, ale są inne--krótkie, skąpe....

Podobno, w wiekszosci takich przypadkow sa skape i krotkie.U mnie normalnie, bite 7 dni, ilosciowo tez jak zwykle.Nie mialam zadnych objawow wiec nawet nie podejrzewalam ze jestem w ciazy.

Gość MMMM33
witam ja mialam tak samo jak Mo.nika zero obiawów i normalny okres a potemsie okazalo ze to juz 3 miesiac i teras 26 lipca urodze synusia :) pozdrawiam

Gość Mysha25
Hej wszystkim:) Ja miałam okres regularny do 5 miesiąca i też nie wiedziałam, że jestem w ciąży, bo nie miałam objawów, a do tego brałam tabletki antykoncepcyjne;/ Ale na szczęście 15 maja dzidzia urodziła się śliczna i zdrowa :)

Gość Ania75
Mysha25: a jakie tabletki brałaś? Ja właśnie przed miesiącem przestałam brać logest i teraz staram sie o dziecko ( drugie ) ale niestety w pierwszym cylku nie wyszło :-(

Gość nowa nowa nowa
dziewczyny czy rzeczywiście tak może być normalny okres i ciąża????? staramy sie z męzem o dzidzie okres spóźnił mi sie dwa dni był normalny tylko krótszy, tyle ze bardziej bolesny dokuczały mi okrone skurcze, no a teraz jak sie skończył to mnie mdli kazdego poranka.

A jak u was było z objawami jajeczkowania.Nie było ich czy były?Bo jeśli nie było to również mogłybyście się zastanowić że coś jest nie tak.No chybaże nie macie wyraźnych objawów jajeczkowania,to wtedy rzeczywiście ciężko jest cokolwiek podejrzewać tymbardziej że jest @.

Gość nowa nowa nowa
Agunia ja mam ksiązkowe objawy jajeczkowania, wiem kiedy mam owu, kórcze chyba zrobie test zeby sprawdzić - słyszałam ze mozna mieć plamienie a nie normalny okres.

Gość Mysha25
Aniu75 ja brałam cilest.

Chodziło mi o to że niektóre z was pisały że przez 5 miesięcy nawet nie wiedziały że są w ciązy,przez ten okres czasu nie mogłyście mieć chyba objawów jajeczkowania,,nie zastanowiło was to trochę?:D

no wlasnie... nie powinno byc owulacji, bo te hormony, ktore utrzymują ciązę jednocześnie zatrzymują jajeczkowanie. To dziala jak tabletka antykoncepcyjna troche :) Ja tam mam zawsze \"rwanie\" w polowie cyklu :P

Gość nowa nowa nowa
no włąsnie Agusia i Loona mają racje, jak to jest w takim razie? bo ja tak jak juz pisałam słyszałam o plamieniu możliwym na początku viaży, ale przecież normalne intensywne krwawienie byłoby wręcz niebezpieczne (bo jest niebezpieczna w kazdej ciąży)

Gość ciekawskaaaaa
Mysha---brzuch Ci nie rósł?

Gość dalej jestem ciekawa

Gość ciekawskaaaa
Jedna kreska :-(

Gość nowa nowa nowa
do ciekawaaaaa, bardzo mi przykro, ja dziś tez zrobie test zobaczymy co będzie

Gość justaaa_2
... mam obawy ze moge byc w ciazy ....kochalam sie pare razy z partnerem bez zabezbieczenia i z tego co sobie wyliczylam byly to dni plodne .... 30stego czerwca dostalam okres ,tyle ze o wiele bolesny niz zazwyczaj .... nie wiem co o tym myslec ... gdy czytam tu wszystkie Wasze wypowiedzi z ktorych wynika ze okres podczas ciazy jest mozliwy (ja nie mam plamien tylko normaly obfity okres), to znaczy ze ryzyko iz ja jestem w ciazy istnieje ... hmmm

Gość justaaa_2

Gość bakarenka
Jak moja mam była ze mną w ciąży, to miała 3 okresy. A potem zdziwiona usłyszała że kończy jej się 3 mc ciąży.Jak widac, normalka.

Gość bakarenka
Czasami 2 kreski też nie oznaczają ciąży, tylko zachwiania hormonalne. Przeżyłam, więc piszę. Tak więc jedną kreską też nie do końca można się sugerować:)

Gość bebe_30
ciekawska,a jakie objawy ciazy twierdzisz,ze masz? moze sobie cos uroilas? czy test ciazowy wyszedl ci pozytywnie? ja np nie mialam zadnych objawow ciaozwych az do 7-8tygodnia . po prostu czulam sie swietnie, nic mnie bolalo (a przed okresem zawsze cos). objawy ciazowe zaczely sie pojawiac dopiero po tym czasie. test ciazowy wyszedl pozytywny w 6 dniu po owulacji,a miesiaczka ustala. wiem,ze sa przypadki,ze miesiaczka jest coraz bardziej skapa w trakcie ciazy,ale skad twoje przekonanie o objawach ciazowych?:)