Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blond_girl

JEDWAB DO WŁOSÓW

Polecane posty

Gość blond_girl

czy jedwab do włosow jest bardzo dobry? chociaz podcinam regularnie koncowki to mi sie rozdwajaja i łamią. Przyczyną tego jest napewno to, ze je rozjasniam wiec są troche przesuszone... Jedwab mi pomoze ?? z gory dzieki

Gość blond_girl
nikt nic nie wie? :(

ja używam jedwab i mam po nim miękciejsze włosy.Tylko ze ja włosów nie farbuje, niczym nie susze,dlatego są w dobrym stanie.

Gość laluska
a wogole co to jest ten jedwab? nie miałam nigdy czegos takiego. w jakim celu sie go uzywa i co to jest jakis płyn??

Gość Aga Cz-wa
Ja uzywam Kallosa. Fachowo nazywa sie to flossy Kallos (nablyszczacz do wlosow). Kosztuje cos ok. 14zl plus 9 koszty przesylki. Zamawiam przez internet. Wczesniej zamawialam u swojej fryzjerki, ale musialam dlugo czekac i placilam 28zl. Jest rewelacyjny. Wlosy wydaja sie zdrowsze. Pozdrawiam

blond_girl ... ja przez dłuższy czas używałam tego jedwabiu i byłam bardzo zadowolona :) Włoski nabrały blasku, były miękkie i wyraźnie odżywione a regularnie rozjaśniam włosy od ponad 6 lat więc nie muszę pisać w jakim były stanie :)

Gość blond_girl
dobrz rozumieim :) ok dzieki zamowie i zobaczymy efekt :) bardzo tanie to jest i ponoc bardo wydajne- to suuper :)