Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sajgonka

Moj pies pożarł rajstopy!!!!

Polecane posty

Gość Sajgonka

Nie wiem,co z tym fantem zrobic:(zjadł przed chwila rajstopy,takie z laikra,połknął jak cukierka!!!nie wiem,czy je wydali,ze tak popwiem,czy zwymiotuje,choc nie widac zeby mu niedobrze bylo. Najgorsza opcja,to jak one mu tam zaczna gnic,albo cos. Jestem przerazona. Nie mam siana,zeby go po weterynarzach ciagaci mu operacje robic.Ktos mial moze psa,ktory zrobil cos podobnego????

Gość patrz na niego jak sie czuje..
i czy sie zalatwi normalnie. Pewnie je zwymiotuje, moj ostatnio polknal duza zabawke(nie mam pojecia jak to zrobil) ale bawil sie bawil i tylko 'bulkneło' i polknal. Ale zwymiotowal potem.

Gość Sajgonka
Byle sie nie udusil,jak je bedzie wymiotowal,Matko boska,co za pies

Gość Sajgonka
Byle sie nie udusil,jak je bedzie wymiotowal,Matko boska,co za pies

Gość rajstopka
mojej kolezanki pies tez zjadl jej rajstopy, chodzila za nim i dogladala czy je wydalil, miala tylko pecha ze nie wydalil ich w calosci i musiala obcinac po kawalku. :/ nie zycze Tobie tego pozdrawiam

Gość chwwd
powinno przejsc

Gość piekna Marcelina
obcinac po kawalku :D swoja droga, najlepsze scenariusze pisze zycie ;) a tak powaznie to lepiej chociaz zapytaj weta na forum f.gazeta.pl i tam masz : zwierzeta, weterynaria

przypomniało mi się jak jakiś czas temu kuzyn miał małego dobermana i poprosił mnie żebym z nim jechał do weterynarza, a on mi na tylną kanapę zaczął żygać swoimi jelitami pomieszanymi z krwią i wnętrznościami jelitowymi i zdechł :o tak śmierdziało że sam podczas jazdy myślałem że zwymiotuję, a kanapę szorowałem przez cały dzień :(

Gość wyrwac z gardla

Gość Sajgonka
Dziekuje za zainteresowanie:)pies na razie nie ma zadnych objawow,ani mu niedobrze,ani szczegolnie wesolo:D

Gość Sajgonka
O dobry Boze. Biedny,biedny,pies. Wyrwac z gardła nie zdazyłam. Pozarł błyskawicznie.

moze sie udac , moja przepuściła przez siebie pończoche .:P Zgnić nie zgnije , bo to syntetyczne , ale jesli nie wydali-operacja.Optymalnie byłoby usunąć endoskopowo przez przełyk , ale nie wiem , czy w Twoim miescie jest taka mozliwość.Na pewno jest we wrocławiu , Lublinie , Warszawie.

Gość Sajgonka
Już dobrze, przed chwilą piesek elegancko wysrał rajstopki:) wygląda na to, że nawet są nie uszkodzone, przetre ja chusteczką i zaraz przymierzę🖐️

Gość strazniczka
najlepszym pomysłem jest jak najszybsze pójcie do weterynarza.bo dojdzie do niedrozności jelit . im szybciej tym lepiej

Gość Sajgonka
Ha ha. Chyba jest mozliwosc,w koncu Poznan to nie takie male miasto;)

Gość Sajgonka
spokojnie, wysrał je, są całe, troszkę nie za ładnie pachły, ale je przetarłam i są ok:)

Gość tak se pisze
podszywacz nudzisz ale co do wydalania, możliwe że pies je "wysra", zwłaszcza jeśli połknął szybko czyli połykając tak jakby je zwinąłw kulkę, ale to dopiero za dobę/półtorej

po2,5 h jeszcze pewnie są w żółądku.Z mojej wyszły po 2 tyg O_O .Nawet nie wiedziałam , że zeżarła

Gość tak se pisze
taka operacja psa żeby wyjąć coś połkniętego, właśnie z obawy przed niedrożnością jelit (rajstopy mogą je obwiązać lub zaczopować), kosztowała mnie dwa lata temu 600 zł plus koszty kroplówek :(((

Gość Sajgonka
U mnie to nie wchodzi w gre,mam klopoty finansowe wieksze niz swiat widzial. Jednak jestem za tego psa odpowiedzialna i nie chcialabym,zeby przeze mnie i jakies tam przyziemne sprawy finansowe nie daj Boze zdechł:( Poobserwuje go,nic na razie innego mi nie pozostalo

Gość Jakub25
łeee to szkoda tyle siana pakować w zwykłego kundla. pożarł rajstopy, to będzie miał nauczkę:O

Gość strazniczka
masz na internet , a nie masz na wizyte u weterynarza? o zgrozo .

Gość Sajgonka
Hmm...to prawda,moge nie zaplacic internetu i isc z psem do lekarza. I tak pewnie bedzie,jak sie zle poczuje.A zreszta...jak slysze masz na to czy na tamto...to nie jest argument.

Gość bleeeeeeeeee

Gość bleeeeeeeeee

Gość iksso
Kup nowe, najlepiej na nikoletta pl

Gość ggdfgdf
spoko pies u moich dziadków zjadł plastikowy wieszak, wysrał go ale wyginal sie w kabłąg przy tym, twoj też wysra! bez obaw