Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sajgonka

Moj pies pożarł rajstopy!!!!

Polecane posty

Gość ggdfgdf
spoko pies u moich dziadków zjadł plastikowy wieszak, wysrał go ale wyginal sie w kabłąg przy tym, twoj też wysra! bez obaw

Gość oghkghjgk
Haha :) Moj kot pozarl metrowa nitke kilka tygodni temu. Wysral ja, ale biedak nie wiedzial o co chodzi- nitka wyszla tylko do polowy, na ktorej zwisaly resztki klocka. Niestety, ale musialem mu pomoc i wyciagnac druga polowe z jelita. Ze sie przy tym prawie porzygalem, jest normalne....:D POWODZENIA.

spokojnie mój pies zjadł 11 par moich butów swoje dwie obroże w tym jedna ze spinkami słownik polsko angielski i wiele wiele innych rzeczy niedawno przeszedł operacje z jelit i żołądka wyciągnęli mu 15 cm drut, kawałki moich butów jakaś piłkę tenisową która mu już w ten żołądek wrosła foli i kredki mojego dziecka. Po operacji żyje ma sie dobrze pożyje jeszcze a ma 11 lat

spokojnie mój pies zjadł 11 par moich butów swoje dwie obroże w tym jedna ze spinkami słownik polsko angielski i wiele wiele innych rzeczy niedawno przeszedł operacje z jelit i żołądka wyciągnęli mu 15 cm drut, kawałki moich butów jakaś piłkę tenisową która mu już w ten żołądek wrosła foli i kredki mojego dziecka. Po operacji żyje ma sie dobrze pożyje jeszcze a ma 11 lat

Gość cara -
a ja odkryłam gdize ise podziewają skarpetki- to znaczy mnóstwo par nie ma drugiej skarpety - az pies zaczął je systematycznie wyrzygiwać(fuj:) i najczściej zjadała brudne - lepiej smakują ?:)

Gość stylowka
Może to, że Wasze zwierzaki zjadają rożne dziwne rzeczy oznacza, że brakuje im niektórych składników w codziennym jedzeniu. Często tak bywa, że same zaczynają szukać czegoś co im uzupełni braki. Jeśli już zjadł coś dziwnego to warto się udać do weterynarza, jednak lepiej temu zapobiec odżywiając go dobrej jakości karmą jak Damon Naturals, którą można kupić na przykład na e - karma.