Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwcowa doli

czym kierowałyście się przy wyborze daty?

Polecane posty

Gość czerwcowa doli

ja tym aby był czerwiec i abym okresu nie miała) moze sie uda bo mam regularne.

Gość dianusia
okres możesz zawsze pigułkami przesunąćWrzesień bo nie będzie zbyt gorąco i termin sali był wolny.

Gość czerwcowa doli
nie biore tabletek i dlatego nie mam szans przesuwac okresów a w sumie to nawet niechce ingerowac. Czerwiec bo nie jest zimno i nie jest gorąco no i czerwiec jest szybciej niz wrzesień:D (tylko ze ty w tym roku a ja za rok).

Gość kaszka.
chciałam miec dany miesiąc a dzień był mi obojetny. wziełam ten póżniejszy:)

Gość 1980
a my wybraliśmy dokładnie dzien jak jest 6 lat odkad jestesmy razem..tak sie udało ze to była sobota:)

ja chciałam w połowie sierpnia (rocznica zaręczyn), ale tylko 26 był wolny, więc zarezerwowaliśmy. Już coraz bliżej :)

ja tez chcialam w sierpniu i tez zdecydowalismy sie na 26. Ostatni weekend zeby miec wiecej czasu na zorganizowanie wszystkiego(a zalezalo mi bardzo na sierpniu), bo zaczelismy zalatwiac w kwietniu a teraz jestesmy za granica i przyjedziemy 13 sierpnia :)

Wrzesień bo jak ktoś napisał nie jest tak gorąco, a poza tym wrzesień nas nigdy nie zawiódł jeśli chodzi o pogodę. Praktycznie co rok pogoda jest piękna. 16 to dlatego, że od w 16 dniu (co prawda w lutym) jesteśmy razem :) i tak wyszedł 16 wrzesień. Też jestem happy, że 16 wypadł w sobotę :)

Gość upupup

Gość my chcielismy w wakacje
tego roku, sierpien nam najbardziej pasowal i 22-ego akurat sala ktora nam pasowala byla wolna, to zaklepaliśmy:)

Gość a my sierpien
bo w dniu slubu bedzie nasza 5 rocznica :)

15 sierpien tylko dlatego ze mieslismy do wyboru sale tego dnia lub 15 maja. w maju byloby za wczesnie wiec wypadlo na sierpien, troche mnie nastraszylyscie z tym okresem , gdyz nie biore juz tabletek a mam spirale i moje cykle sa bardzo nieregularne a okresy dlugi i obfite wiec bede musiala sie modlic zeby nie wypadlo na tego 15

22 sierpnia :) chcialam zeby to bylo jak najszybciej po mojej obronie (obrony mamy w lipcu), a na tej sali co chcielismy wolny byl 22 i 29 sierpnia... szybciej jest 22 i tak zostalo :)

Gość parasolka123
duzo z was pisze o jakiejs dacie "bo to bylo szybciej" :) oj dziewczyny...... :) :) :) :) :)

Zasze marzył mi się ślub w maju, i padło na maj:) poza tym było wtedy dużo wolnych terminów, jeśli idzie o fotografa, zespół i restaurację. Pogoda była piękna:)

czerwiec dlatego, że była wolna sala. Chcieliśmy w sierpniu i to 29, kiedy mamy swoją okrąglutką rocznicę, ale niestety okaząło się że wówczas właścicielem tej sali będzie kto inny i niewiadomo jak będzie chciał to wsyztsko organizować itp. A zależało nam na tym, by było tak jak teraz. Wieć padło na czerwiec, a dzień to już przypadek całkowity : )

termin został wybrany tak, żeby rodzinie pasował, nam to było całkowicie obojętne czy to będzie czerwiec, lipiec czy sierpień, grunt żeby to było latem za rok. moi rodzice chcieli pomiędzy 20 lipca a 20 sierpnia, sala miała wolny termin 14go sierpnia więc stanęło na tej dacie.

Gość 1 maja 2010
Mial byc 17 czerwca kiedy mamy rocznice, ale nie wypada sobota, 15 marca kiedy bralismy cywilny, wypada sobota w 2013, a ze rozmawialismy o tym 3 maja 2009, to pomyslelismy, ze 1 maja 2010 bedzie ok. Bo to: - sobota - na 2 dzien jest niedziela wiec ludzie troche z kaca sie wylecza i dojada do domow - 3 maja wypada poniedzialek, ale swieto wiec odpoczna przed praca - zawsze rocznice bedziemy miec wolna bo to swieto i mozna bedzie gdzies wyjechac na dluzszy weekend poswietowac :)) A 15 marca 2008 wybralismy na cwilny bo: - przed wielkanoca i mogli moi rodzice przyjechac - wypadla sobota:P - urodziny maja wtedy moj tato i moja babcia :)

Gość motylek_85
Czerwiec bo jest najdłużej jasno na dworze poza tym w sierpniu (który ewentualnie bralismy pod uwagę) dwaj kuzyni mojego B. biora ślub ;)

my mielismy na poczatku 23.03.2008 r ale ostatnie wzielismy slub 4.10.2008 a dlaczego? -sala i zespol z wolnym terminem akurat nam sie zgrało - nie wakacje bo nie chcielimy upałów wolelismy chlodniejszy dzien - pazdziernik bo piekna zlota jesien a poza tym to po prostu padlo na ten miesiac:)

ja chcialm w lipcu lub sierpniu, wybralismy sale i akurat byly terminy, moj przyszly maz ma urodziny w lipcu i wypadaja w niedziele wiec polaczylismy to i w sobote slub, a od polnocy solaczaja urodziny

Gość wasza szalona kasia dowbor
a ja chciałam w miesiącu, w którym NIE MA "R", na przekór głupiemu przesądowi. Ze względów finansowych zdecydowaliśmy się na przyszły rok, wybraliśmy pierwszy ciepły miesiąc, czyli kwiecień. A żeby zwiększyć prawdopodobieństwo dobrej pogody i tego, że bedzie już zielono i ładnie padło na ostatnią sobotę kwietnia. i tak nasza data to 24.04.2010r.