Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaa pomocy potrzebuje

Format dysku przy Win XP- POMOCY!

Polecane posty

bardzo prosze o pomoc kogos kto sie zna... musze sformatowac dysk c (mam aktualnie win xp pro). dysk mam podzielony na partycje i to wlasnie na c mam system. i tu jest pewien problem. bo kiedy w instalatorze chce usunac partycje c to wyskakuje mi komunikat, ze nie moge bo na c sa tymczasowe pliki instalacyjne... jak to zrobic w takim razie?

Gość mam identyczny problem

naprawde potrzebuje pomocy :( musze ten dysk sformatowac bo nie byl formatowany od bardzo dawna i strasznie mi sie zasmiecil juz... miejsce mi sie na nim sknczylo i wszystko mi sie ciagle wiesza :(

Gość defx....
no ale jak sformatujesz, to utracisz wszystkie dane bezpowrotnie :o

prosze..... mecze sie z tym caly dzien a co wejde na jakies forum to jest to opisane zbyt zawile... umialam formatowac wszystkie inne systemy, a tu nie umiem skasowac tej durnej partycji

no wlasnie mi chodzi o utrate danych bezpowrotnie z dysku c... wszystko czego potrzebuje zgralam sobie na inne dyski a tu zostal system tylko i jakies niepotrzebne smieci

Gość kkj
system nie może przecież sam się sformatować, format dysku c mżesz przeprowadzić za pomocą płyty instalacyjnej Windows

Gość defx....
o matko :o 1. to wkladasz teraz plyte z windowsem i restartujesz kompa 2. wchodzisz do biosu, ustawiasz bootowanie z cd-romu 3. restart znowu 4. wlacza sie instalator windowsa 5. formatujesz wszystkie partycje albo wszystkie kasujesz i ustawiasz nowe 6. wskazujesz partycje C jako tą, gdzie ma byc zainstalowany nowy WinXP i formatujesz 7. instalujesz windows :o

Gość general012
Postawili nowy system bez wizyty stacjonarnej to magia www.itvip.pl jak najbardziej OK