Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panorama

jak sie pisze prace mgr?

Polecane posty

Gość panorama

jak mam pisać o jakieś konkretnej rzeczy,to widomo że pisze z różnych źródeł,ale nie bardzo wiem jak,tzn. jak pisze z danej książki,wiadomo że nie w słowo w słowo to mam piać z której to książki w przypise czy nie,pliss napiszcie mi ja pisałyście swoje prace

Gość no własnie
a o co chodzi z tymi przypisami?

Gość Daj mi 5000 zl
to Ci napisze .

jak nie słowo w słowo - w przypisie na dole strony albo w w takim nawiasie na końcu tekstu z jakiegos źródła - zalezy od wymogów jak słowo w słowo radzę w \" ...\" albo kursywą i nie za duzo

Gość dziwne pytanie
i w ogole sie dziwie jak zaszlas tak daleko, skoro nawet nie masz pojecia jak sie do tego zabrac kpiny

Jeżeli czerpiesz jakieś teorie z jakiegoś źródła to musisz zrobić przypis i zaznaczyć, skąd to wzięłaś. Przecież nie możesz udawać, że sama wymyślasz różne rzeczy, bo promoto i tak będzie wiedział a po co potem wyjść na idiotkę na obronie, albo zostać posądzonym o plagiat. To nic strasznego robić przypisy.

Gość no jasne

Gość panorama
no dobra,a gdy pisze po kolka zdań z różnych książek?troche to dziwnie wygląda np po 5 przypisów na każdej stronie:o

to nie wygląda dziwnie - to jest norma kiedys pisałam prace na zlecenie i np niektórzy maja wymagania minimumm 4 przypisy na strone lepiej miec wiecej przypisów niz zostac oskarzonym o plagiat

Gość panorama
dzięki za odp

Gość gość
k***a debilka. kto c****sał pracę licencjacką?

Gość gość
Normalnie, długopisem na papierze. Załączasz Wiki i przepisujesz ręcznie, wtedy żaden antyplagiat nie poradzi.

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Nie zwlekaj sprawdź swoją pracę przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl