Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dave2244

czego Wy tak naprawde wymagacie od faceta ??

Polecane posty

Gość dave2244

wiele razy sobie myslalem o tym... wielu to pytanie spedza sen z powiek wiec moze udzielicie opinii na ten temat drogie panie ?? co wedlug Was znaczy pojecie - wartosciowy mezczyzna ?? jak takowy mialby wygladac i jakie warunki musialby spelniac aby byc wartosciowym ?? ciekawe to he ... mile widziane opinie internautek ;)

Gość Sok z Zuka
hemm... nom a wiec to jest bardzo szeroko rozchodzące sie pojecie ponieważ kazdy lubi co innegi i ma inne zdanie o wszystkim ale napewno hodz tu faceta który by był fer woec swojej girl heh a nie był z nia dla no nieiwem dla innych celów taki żęby szanował poprostu i był soba nikt chyba ie lubi napakowanych sdztucznych bezmuzgów !!!!

Dla mnie wartościowy człowiek, sznujący, dbajacy o rodzinę, mający to coś co może tylko ja zauważe /dla każdego może być coś innego - to coś?/. Takiego faceta mam już 13 lat u swego boku :)

- wierności, - odpowiedzialności, - umiejętności okazywania uczuć, - lojalności, - umiejętności i chęci do rozmowy - szacunku

Gość e-izabeth
tak dla kazdego co innego ale wartosciowy facet to taki, co stoi po strone prawdy, nie boi sie mowic co mysli np jakas sie wtrynia w rodiznke;) to on jej mowi slchaj ale jak to bedzie, prziez zranisz kogos, robisz to specjlanie cyz naumyslnie itp taki co jets wierny, co kocha, co to okazuje i jak czuje to czuje do konca stoi po stronie tych nie tylko co maja pozycje zawodowa ale i tych co jej nie maja, sa nikim;) i ja to widzialam na wlne oczy jak wlasnie bronil takich, sprzeciwiajac sie wlasnie tym z kasa. on wogole madrza mowi, zatem jego argumenty nie byly do pdwazenia:)

I znowu będą dziewczyny sciemiać o miłości i szacunku. Drogi autorze , kobiety wymagaja od faceta aby potrafił zarabiac pieniądze (to sie teraz nazywa zyciowo zaradny) i był przystojny. Reszta jest nieważna.Facet może potem ją zlewac i robic przykrosci ale jesli posiada w/w atrybuty WSZYSTKO uchodzi mu na sucho :) Wierz mi że napatrzyłem się juz na wiele takich historii.

Gość Jasne
Przede wszystkim intelekt. Szalenie mnie pociaga jesli facet jest inteligentny i umie ze mna rozmawiac na kazdy temat. Przy czym oczywiscie nieco pikanterii i tajemniczosci. Jesli chodzi o wyglad to nie mam szczegolnego wymogu jak tylko schludny wyglad i ladny zapach :)

Gość mam 24 lata
kapuchy, duzego kustasa, fajna fure

Gość e-izabeth
do konra nieprawda, moj dostał po pupci za zlewanie mnie;) chcemy milosci i szacunku:) a jak facet ma to Cos, jets unikapotwy jets kochaniutki i taki nasz:))))

Gość do kanara
KONAR... jestem kobietą i niestety muszę się z Tobą zgodzić. Niech sobie mówią o pieknie wnetrza, ale prawda jest taka co napisałes.

Gość e-izabeth
tak piekno wtentrza

Gość dave2244
no i full wypas... jak widac zdania sa podzielone... ja sam uwazam osobiscie ze kobiety leca na hajs i materialne rzeczy -to chyba niestety nieuniknione... :/ ale co zrobic takie życie jest... my szarzy goscie nie mamy szans na nic... chyba trzeba sobie samemu zycie zaczac ukladac... :(

Gość hfjsdfvjksdf
tak samo szare dziewczyny bez kasy tez nie mają szans na fajnych facetow

-szacunku -szczerości -wierności By był: -dowcipny -kochający -zaradny -opdowiedzialny -troskliwy -czuły -wyrozumiały -cierpliwy I wiele tym podobnych:):)A jak dla mnie kasa sie nie liczy:p Mam własną zarobioną i bardzo cenie sobie niezalezność finansową:)

FILANCA zabiłas mnie swoja wypowiedzią !! :) chyba zostaniesz stara panną :) czego oczywiscie ci nie życze

Gość dave2244
Dzisys !! jestem w szoku... kobieto wez to powiedz facetowi prosto w oczy... ... kasa - ee jestem niezalezna, nie potrzebuje ... odrazu koles wydyga i zostanie sploszony :/

To Cie zaskocze. Mam faceta od 2 lat, jesteśmy zręczeni i jakoś sie do tej por nie \"wydygał i sie nie spłoszył\", wręcz przeciwnie to on nalega byśmy sie niedługo pobrali.Co do kwestii finansowej oboje sobie taki stan rzeczy bardzo cenimy.I wiesz całkiem nieźle nam sie powodzi:P

Wcale nie mówie że nie chce by mnie nigdzie nie zabierał, wręcz przeciwnie. ale myśle już innymi ktegoriami:P pisząc poprzedni post mówiłam o facecie takim już na całe życie, czyli o swoim:P

Gość zbytdobryzebygokochac
One po prostu chca faceta, a jak ktos zachowuje sie jak chlopczyk to moze sobie pomarzyc. A kasa jest dobra bo podnosi jego ego i dziewczyny nie leca wtedy wcale na kase tylko po prostu facet ma to cos. Ale fakt sa tez bogate chlopczyki ktore sie nauczyly, ze za kase maja wszystko i sie nawet zbytnio o kobiety nie musza starac i wtedy prawda jest taka, ze dziewczyna jest z takim gosciem dla kasy. Wiec, nie mozna krzyczec tylko i wylacznie, kasa jest najwazniejsza, bo tak nie jest. Jednakze w dzisiejszym swiecie konsumenckim to normalne, nie mozesz znalezc szczescia to wtedy kasa jest wybawca, dzieki niej masz wrazenie, ze jestes szczesliwy, ale to tylko zludzenie taki matrix. ;)

Gość Big-Mac
Trzeba tak zbajerować babke żeby ta myślała że jesteś jej ideałem

Gość Asiunka
Pytasz... wartościowy mężczyzna...? Przede wszystkim to osoba na której zawsze można polegac. Gdy jest mi żle przytuli, powie ciepłe słowo... pomoże w trudnych sytuacjach jak przyjaciel.

Gość Asiunka
szczery.... kochający.... zaradny.... :)

A ja pozwolę sobie zacytować post z forum AQQ na tę okoliczność ;) ... Uszczęśliwienie kobiety nie jest trudne... > Należy tylko być : >> 1.. przyjacielem > 2.. partnerem > 3.. kochankiem > 4.. bratem > 5.. ojcem > 6.. nauczycielem > 7.. wychowawcą > 8.. spowiednikiem > 9.. powiernikiem > 10.. kucharzem > 11.. mechanikiem > 12.. monterem > 13.. elektrykiem > 14.. szoferem > 15.. tragarzem > 16.. sprzątaczką > 17.. stewardem > 18.. hydraulikiem > 19.. stolarzem > 20.. modelem > 21.. architektem wnętrz > 22.. seksuologiem > 23.. psychologiem > 24.. psychiatrą > 25.. psychoterapeutą. > Ważne też są cechy osobowości. Należy być : > 1.. sympatycznym > 2.. wysportowanym ale > 3.. inteligentnym ale > 4.. silnym > 5.. kulturalnym ale > 6.. twardym ale > 7.. łagodnym > 8.. czułym ale > 9.. zdecydowanym ale > 10.. romantycznym ale > 11.. męskim > 12.. downym i > 13.. wesołym ale > 14.. poważnym i > 15.. dystyngowanym > 16.. odważnym ale > 17.. misiem ale > 18.. energicznym > 19.. zapobiegawczym > 20.. kreatywnym > 21.. pomysłowym > 22.. zdolnym ale > 23.. skromnym i > 24.. wyrozumiałym > 25.. eleganckim ale > 26.. stanowczym > 27.. ciepłym ale > 28.. zimnym ale > 29.. namiętnym > 30.. tolerancyjnym ale > 31.. zasadniczym i > 32.. honorowym i > 33.. szlachetnym ale > 34.. praktycznym i > 35.. pragmatycznym > 36.. praworządnym ale > 37.. gotowym zrobić dla niej wszystko [ np. skok na bank ] czyli > 38.. zdesperowanym [ z miłości ] ale > 39.. opanowanym > 40.. szarmanckim ale > 41.. stałym i > 42.. wiernym > 43.. uważnym ale > 44.. rozmarzonym ale > 45.. ambitnym > 46.. godnym zaufania i > 47.. szacunku > 48.. gotowym do poświęceń i, przede wszystkim, > 49.. wypłacalnym. > Jednocześnie musi mężczyzna uważać na to, aby : > a) nie był zazdrosny, a jednak zainteresowany > cool.gif dobrze rozumiał się ze swoją rodziną, nie poświęcał jej jednak > więcej czasu niż danej kobiecie > c) pozostawił kobiecie swobodę, ale okazywał troskę i > zainteresowanie gdzie była. Ot i wszystko. ;)

Gość podnosnik
podnoszę