Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ChrisMaitland

To jest mijesce dla facetów którzy nie mieli jeszcze dziewczyny

Polecane posty

Gość ChrisMaitland

Tutaj wpisują sie tylko Ci , którzy nie mieli jeszcze dziewczyny. Podajcie ile macie lat i ile miesięcy

A wiec wpisuję się PIERWSZY ;).Mam 30 lat i nigdy nie miałem dziewczyny.

Gość mam 24 lata
i nigdy nie mialem dziewczyny....

Gość samotny 45
mam 45 lat...mam zepsol downa..nigdy nie miales dziewcyzny

Gość dave2244
a co w tym dziwnego ze koles zaproponowal taki temat ?? wielu jest takich ktorzy nie mieli na stale panny ! ja mam 22 lata... tez mimo kilku zwiazkow przelotnych ktore byly nieudane - nie bylem zwiazany z dziewczyna choc chcialem... teraz to juz nawet nie szukam po swoich doswiadczeniach... nie pokazujcie zbyt bardzo ze wam zalezy bo zginiecie smiercia tragiczna :/

co ty dave piszesz??wlasnie musicie pokazywac,ze wam zalezy.....bo jak nie to panna stwierdzi,ze chcecie ja tylko przeleciec i wam kosza da...

Myślę, że nie ma nic złego w tym, że takowy temat się pojawił. Przeciez jest wiele samotnych kobietek, które marzą o miłości, bliskości drugiej osoby. Więc może on posłuzyć jako miejsce schadzek tych samotnych - niezaleznie od płci :P

Konar - Z jakiej cześci Polski jesteś? Pytam z ciekawości, jeśli nie chcesz nie musisz odpowiadać.

Gość Pewny_siebie
I co to wam niby da? Wpisujcie sie, siedzcie na forum, a na pewno znajdziecie dziewczyne, powodzenia zycze. Dosc uzalania sie nad soba, jak niejaki TMT, wezcie sie za siebie, jesli naprawde chcecie zmienic swoje zycie! Nie ma innego wyjscia.

Gość zbytdobryzebygokochac
A jakie sa ramy tego klubu? Nie mialem dziewczyny tzn. ze nigdy z zadna nie spalem czy chodzi o to, ze nigdy sie nie spotkalem z dziewczyna wiecej niz dajmy na to 2-3 razy lub wogole? Bo to jest roznica, jak wogole nie spotkales sie z dziewczyna to jestes tylko chlopcem :), jak spotkales sie z 1 dziewczyna iles tam razy i jej nawet nie pocalowales to jestes nieudacznikiem po prostu, wiec moze lepiej zostac chlopcem? NIE. Wezcie sie za siebie i z chlopcow stancie sie prawdziwymi mezczyznami. Wiem, nie bedzie latwo. Kiedys spotykalem dziewczyny i mimo ich duzego zainteresowania wszystko spieprzylem, bo dzialalem jak nieudacznik, a dziewczyny takich nie lubia, ale wzielem sie za siebie. Na efekty nie trzeba dlugo czekac, ale trzeba cos zaczac. Po pol roku bedziecie wybieali panienki, a one beda za wami lataly. Najwazniejsze to pokazac, ze jestesmy silni, atrakcyjni, pewni siebie, a wtedy bedzie z gorki.

Gość do postu powyżej
zbytdobryzebygokochac - Ty teraz wybierasz, przebierasz w dziewczynach? I daje Ci to satysfakcje?

Gość ChrisMaitland
A gdzie TMT ?? :) Tak na niego liczyłem ;)

Gość ChrisMaitland
Włączam podnośnik