Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawy____

przyjazn z bylym facetem

Polecane posty

Gość ciekawy____

czesc dziewczyny... powiedzcie mi..czy przyjaznicie sie ze swoim bylym facetem bedac w zwiazku z innym? Co na to wasi obecni faceci kiedy mowicie im ze wlasnie teraz idziecie spotkac sie ze swoim bylym???

Gość ciekawy____
no i co na to twoj obecny? a moze prowadzisz podwojna gre?

Wie o wszystkim i nie ma o to pretensji. Nie prowadzę żadnej podwójnej gry. Zasady są jasne i nie ma miejsca na niedomówienia. Jest to jednak pewna sztuka.

Gość iihmmmmm
gdby moj obecny wiedzial,ze sie z bylym spotkalam/spotykam to nie byloby zbyt milo...wystarczy ze byly mi smsa przysle to juz atmosfera jest beznadziejna... ale on to moze miec kolezaneczki a dla mnie roznicy nie ma byly czy nie-ja do niego nic nie mam i gdyby byl ostatnim facetem na Ziemi nie chcialabym z nim byc,niestety moj obecny nie moze tego chyba pojac...

Gość ciekawy____
ja bym sie wkurwil :P

Gość e-izabeth
tak sztuka wieszy kiedy? kiedy ex jest uczicwy, a nie zionie zloscia, intrygami, no i nadal robi wszytsko by on nie ze mna a z nia zatem dla niej zadnych spotkan nie bedzie, dla innych tak nie moze byc tak, ze ex wyrzadil krzywde a obecny partner nie widiz tego i jeszcze robi mu przyjenmnosc, robiac spotkania z nim

Niestety, ale każdy ma takie relacje na jakie sie sam godzi. Ja bym tego nie zniosła, gdyby ktoś zakazywał mi kontaktów z kimkolwiek, czy to byłym czy kims innym :o Ja nie robię nic złego i nie czuje sie w żaden sposób winna.

Gość e-izabeth
nie chodiz o zakazywnie, ale oto, ze nie kazda ex zasluguije na spotkania, na slowo czesc:)

Jasne, żadna nienawiść czy złoścliwość nie może pojawiać sie w takich kontaktach, bo to zazwycaj konczy sie nieciekawie :o

Gość e-izabeth
wiesz jakby to bylo jakby moj ex skrzywdzil mojego cyzli obecnego, kochangeo, naj nja faceta, a ja bym jak gdyby nigdy nic choidzila z nim na spotkania? w zyciu:) milosc to wiernosc ale i lojalnosc:)

Gość e-izabeth
tu nie chodiz o sex, ale o uczucia, to bardzo delikatna jak pajeczyna sfera czlowieka, tego ktory kocha:) nie wolno tego ranic:O

Gość do ciekawy
a co cie tak burzy? jeśli rozstali się w zgodzie , mogą być nadal przyjaciółmi. ja tak mam. a moj obecny facet wie że byłam z byłym długo, a mojego byłego szanuje za to, że jest JEDYNIE moim przyjacielem. przecież taka przyjacielska miłość nigdy nie ginie kiedy było się razem długo.

Gość e-izabeth
przecież taka przyjacielska miłość nigdy nie ginie kiedy było się razem długo. - to ze byliscie dlugo, to nie znaczy ze to przyjazn, nie szastajmy tak tym slowem. laczy was kumplestwo, albo znajomosc nie adna przyjazn, tam gdzie byl sex, nie ma mowy o przyjazni..

Gość Nie znam faceta
ktory nie bylby zazdrosny o przeszlosc swojej kobiety. I za skarby swiata nie rozumiem, jak oni to znosza?????

Gość e-izabeth
tu nie chodiz o przeszlosc, moze w moim wydaniu, chodzi o pewna postawe ex wobec mnie, to co ucyznila, wsjo to bol, zranila mnie, slowem: ona gra! probowala rozwalic moj zwiazek, niewazne wiele by o tym pisac, jets nie do zdradrcia jesli chodiz o pomysly jak wtrynic sie do jego rodinki:) spotkania z nim daja jej szczescie, nie mam zamiaru dawac jej tego, nie zasluguje na spotkania z nim, nawet czesc:)

Gość do ciekawy
do e-izabeth- kobieto czy ci się podoba to czy nie tak jest u nas. :) jest przyjażź mimo, że kiedyś był seks, i muszę ci to wyznać, że przyjaźń teraz jest o wiele cieplejsza i pełniejsza, niż kiedyś gdy był seks. ale ty tego nie pojmiesz bo pewnie spotkałaś człowieka, z którym przyjaźń nie przetrwała próby czasu bo ciągnął cię jedynie seks, a nie rozumiałaś przyjażni, i tak bywa. ;) powiem więcej, ja, na miejscu faceta, z tobą też nie umiałabym się zaprzyjaźnić, a wiesz dlaczego, bo uważas, że tylko ty masz rację, i tak musi być; śmieszne to :D

Gość e-izabeth
a wiesz ze to kompleks? jak ktos komus wypomni, bo ty masz racje bo mam, nasluchalam sie tyle o wlasnie takich trojkatach emocjonalnych, sama tego doswiadczylam, moj obecny tez i nie bylo to mile jak ona szla do ex, a on sam. nie buduje sie 2 domow, a tylko jeden u mnie milosc= to, ze moj kochany jets moim przyjacielem, a nie antek z kaltki obok:P

Gość e-izabeth
do ciekawy was laczy zazylosc, serdeczne kumpelstwo, nie pzyjazn przyjazn to takie same dusze:) milosc to te same serca:) i te same dusze:)

Gość Nie znam faceta
Chodzi mi ogolnie o przyjazn z bylym partnerem. Kazdy czlowiek chce byc dla tej drugiej osoby najwazniejszy. I nikt mi nie powie, ze nie odbiera jako zagrozenie kogos, kto byl bliski jego "drugiej polowie".

Gość Nie znam faceta
I o ile wierze, ze lacza cieple "stosunki" ludzi, ktorzy sie rozstali, o tyle nie wierze, ze jest to sprawa bez znaczenia dla obecnych partnerow!

Gość e-izabeth
to prawda, bo jesli ex wyrzadzila szkode obecnej, to mysle, ze nie zasluguje na spotkania, tyle a jesli to byla inna, ktora nie krzywdzila obencje czemu nie:)

Jeżlei ktos zanim zaczął być z kims w związku utrzymywał z tą osobą przyjacielskie stosunki bez podtekstów, to jest równiez w stanie na takie kontakty po rozstaniu. Takie jest moje zdanie. Po prostu wrócilismy do punktu wyjścia.

Gość do ciekawy
e-izabeth - hehe myślisz steoretypami, coż nie będę cie wyprowadzała z błędn. niech pocieszy si twoje marne ego, że masz rację. my jednak jesteśmy serdecznymi PRZYJACIÓŁKI i tak zostanie. no nie, te same dusze? - z nami jest tak że nie musimy rozmawiać, żeby wiedzieć co ktoś chciał przed chwilą powiedzieć. zażyłość - och ona sprawia właśnie że się PRZYJAŹNIMY jeszcze więcej i częściej niż byś po nas oczekiwała biedna kobieto. :) a swoją drogą jeśli się trzęsiesz z tego powodu, to po prostu zmień faceta, bo często tak jest, że o byłych nie tylko się myśli pozytywnie z wzajemnością, ale i przyjaźni po grobową deskę. i to jest piękne :)

Gość e-izabeth
nie w moim przypadku:) natsapi wykasowanie ex, a nie ja faceta poza tym przyjazn to lojalnos, jak ktos mi dogadal iza byla po mojej stronie, a nie szla na kawe z kims kto mnie skrzywdzil. krzywda to nie tylko zdrada, to rowniez rany zadane slowem, czynami i postawa

Gość mam pytanko
do "do ciekawy". Jestes pewna, ze twoj obecny szanuje bylego:P:P:P

Gość do ciekawy
kobieto ludzie rozstają się z różnych powodow, a ty jesteś niedojrzałą emocjonalnie babą skoro tego nie rozumiesz. nikt mnie nie zdradził. rozstaliśmy się na cztery lata bo ja wybrałam studia za granicą, a on studia w Polsce. tam poznałam obecnego faceta ale wcześniej mój chłopak poznał swoją obecną) i jesteśmy ze sobą od pół roku, a z byłym spotykamy się także we czwórkę z jego nową dziewczyną [ zazdrosną o niego i naszą przyjaźń tak samo jak ty w tej chwili] brrrrr

Gość do ciekawy
jestem tego PEWNA, ale my mamy już po 27 lat nie jesteśmy w wieku szczeniackim i często na ten temat rozmawiamy.