Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfrustrowana 20parolatka

jak ja nie lubie tydziestolatek

Polecane posty

Gość mloda i jedrna
21.01.07-poród - mysle ze bedzie jednak 23

margaritta co Ty się tak wciąż chwalisz figurą modelki? kompleksy miałaś czy jak? czy wspomina to nie wiem:) nie jestem mężczyzną, nie mam doświadczeń w tej materii:) może to i dobrze http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3251223 Lusesita cellulit to nie kwestia wieku widocznie , bo ja nie mam:) ps. co to fochy z wycinaniem postów były?hę?

sfrustrowana 20parolatko --> to, że jedna 30-stka zabrała Ci faceta, nie znaczy, że wszystkie takie jesteśmy jest też na odwrót, to przez 20-stki dużo kobiet po 30-stce płacze, bo jej mąż zauroczył sie małolatą :( także nie bądź taka zgorzkniała, tylko weź się w garść i zacznij żyć na nowo, tego kwiatu jest pół światu ;)

oj ja ten topik tak bardziej humorystycznie zalozylam a z tym facetem to nie taka prosta sprawa, wiec nie moge miec pretensji, zwyczajnie zazdrosna jestem uhhhhh amen a co do cellulitu to pelno 20latek ma rozstepy tez podobno to kwestia tego co jemy np.kurczaki, ktore laduje sie hormonami zeby szybciej rosly itd.

Gość anabel
z pewna taka niesmiałościa przyznam ze mając 31 lat, zaczynam dopiero rozumiec o co chodzi w seksie.. cholerna przyjemnośc! kochanek_ lat 21, za nic nie chce sie odczepic..

cholera my tu nie powinnysmy plotkowac tylko skakac sobie do gardel ;)

w takim razie ja poprosze o jakies wskazowki dotyczace zycia lozkowego, bo o tych trzydziestkach sie mowi i mowi :> zdrad zcie panie swoje tajniki - chodzi o doswiadczenie i bezwstydnosc, pogodzenie z cialem czy cos wiecej?

no i cisza w eterze :> rad nie bedzie, cholera ;)

i co tam u was trzydziestki ? :)