Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PObywatel.

Beda na Paradzie Rownosci.

Polecane posty

Gość PObywatel.

Mam wspaniala wiadomosc dla wszystkich uczestnikow Parady Rownosci. Partia NVD przyjela zaproszenie organizatorow parady i kilkudziesieciu jej czlonkow przyjedzie do Warszawy aby nas wesprzec w protescie przeciw ciemnocie i zacofaniu.

Dla mnie każdy, kto nie popiera tolerancji i wolności dla wszystkich ludzi jest zacofany. Chodzi o podejście do homoseksualistów. Oni też mają prawo żyć, kochać i to nie w ukryciu! STOP ciemnocie! Życzę powodzenia uczestnikom parady, trzymam za Was kciuki:)

Gość rumiany Boluś
ale nikt im niczego nie zabrania i nikt im nie przeszkadza. czy schizofrenik albo chory na padaczke jak nie moze prowadzic auta to znaczy , ze jest dyskryminowany? jest chory. wiec czy jak homoseksualista jako czlowiek chory bo to czy chvcecie czy nie normalne nie jest moze miec dzieci? mieszka ja sobie wsrod nas geje i nie znam przypadku wsrod moich znajomych by ktos o nich zle mowil by wogole o nich mowil badz sie nimi interewsowal. a teraz jak chodza po ulicach i sie obsliniaja publicznie to odraza bierze. czy tego nie rozumiecie geje i less?

Gość rumiany Boluś
to jest wasza Nietolerancja wobec nas hetero. w parku , do ktorego chodze lub jezdze rowerem pedaly sie w obenosci matek z dziecmi onanizuja w krzakach i kreca sie po parku oczka puszczajac do facetow. czy to jest miejsce odpowiednie? zdaje sie , ze karalne jest publiczne uprawianie seksu?

Gość a co to jest less
:O

Co te parady wam dają ? Tylko zamieszki i bójki. Po co kusić los i się obnosić ze swoimi preferencjami ? No po co, te parady i tak niczego nie zmienią.

Gość lessi wroć

rumiany Boluś homoseksualizm to nie choroba..ehh tu się potwierdzają moje słowa o zacofaniu. Co ma chory na padaczkę do gejów? Nie rozumiem tego porównania. A co ci z tymi dziećmi? Miłość to nie tylko rozpłód. Ja dzieci mieć nie zamierzam. To znaczy, że jestem nienormalna albo chora? Dlaczego mówisz, że się obśliniają? Jak już to się całują i mają do tego takie samo prawo jak całujący się facet i kobieta! Mnie odraza bierze na nietolerancję, czy to znaczy że powinnam się na ciebie rzucać z siekierą? Czy nie rozumiesz, że geje i lesbijki chcą żyć tak jak hetero? Dlaczego chcecie im odbierać do tego prawo? Oni są tacy sami jak hetero, czy ty tego nie rozumiecie?

Gość do Blanka
O te zamieszki i bojki to nie do uczestnikow parady rownosci powinnas miec pretensje

Gość rumiany Boluś
i niech sobie beda jak zyje juz k. 40 tki to nigdy nie bylo z tym takiej checy. zyli zyc beda i dobrze. i nikt sie tym nie interesuje.i ja znam geja , ktory czesto gra w filmach nawet samego siebie i z nim rozmawiam i to jest wspanialy czlowiek na poziomie , madry - lepszy ode mnie i bardziej wyksztalcony. i go SZANUJE. ale pedalow zboczencow , ktorzy w parku nie baczac na to , ze to miejsce spacerow matek z dziecmi nie szanuje.

A tak nawiasem biorąc - ciekawostka: nawet tutaj gdy pada słowo \"gej\" lub pokrewne od razu zjawia się kupa lujów i lujek (większść to nb. jeszcze większe hetero-zboki i zboczone - ale robią to z czystej złośliwości) którzy wyrażają się a la piękny Wierzejski, ksywa Młody Goebbels. Płacą im za to chyba w radiu z ryjem...

Wytłumaczcie mi więc sens tych parad. Mi osobiście homoseksualizm nie przeszkadza, ale po co wku...wiać ręsztę ludzi, która tego nie popiera. I tak ich nie \"nawrócicie\". Dzięki takim paradom sami przekonujecie ludność, że jesteście inni.

Gość PObywatel.
moze moja kochana Rokita tez przyjdzie?

Sens jest taki: nauczcie się czytać -to parada RÓWNOŚCI... mogą tam iść też Żydzi, kolorowi, ateiści, niepełnosprawni, jeżeli jesteś w stanie to pojąć. Cześć.

Oldsmobil..............byłeś kiedyś w Auschwitz ????? Po twojej wypowiedzi , nie sądzę !

Gość oldsmobil juz zacznij cwiczyc
schodzenie z drzewa, bo jeszcze nie zdarzysz na parade

Parada jest dla wszystkich. Po to,żeby inni ludzie zrozumieli, ze nie tylko to, co im odpowiada istnieje. Są inni ludzie, którzy mają prawo żyć normalnie.

Gość PObywatel.
no i przeca normalnie zyja jak np. Rokita moja ukochana

Gość A Donaldzik będzie bo ja Go
LOVIU !!! A ten tyłeczek ! Rovek lisać ! ❤️❤️❤️ Jak coś to mogę wystawić też sfój ! RYSIO

Gość PObywatel.
Pomimo, iż niedoinformowani moherzy z ciemnogrodu: Ugrupowanie Dobroczynność, Wolność i Różnorodność (NVD) nieslusznie określają mianem pierwszej legalnie działającej partii pedofilskiej w Holandii, będę dumny mogąc maszerować przy boku jej założyciela Ad van den Berga w imię tolerancji dla inności na najbliższej paradzie!

Co to znaczy żyć normalnie. Trzeba wziąść pod uwagę, że w naszym kraju \"normalne\" znaczy to co sądzi większość i to jest nietolerancja.

Blanka..rusz troche glowa.jeszcze nie tak dawno wiekszosc uwazala, ze kobiety nie powinny sie ksztalcic.nie mozesz wymagac od kogos, zeby byl taki jak ty

Gość Wujek Samo Zło
Nędzna prowokacja Pobywatel.... napisz "Giertych" i będzie szczerzej i prawdziwiej :P

Gość rumiany Boluś
sluchaj ty po obywalatelu, nie obrazaj innych i nie nazywaj ciemnogrodem i movherami. bo wiecej jest takiej ludzkiej madrosci i milosci w Babci wierzacek w mocherze . w tobie widze tylko prowokatora w stylu kto nie znami ten przeciw nam. a wiadomo czyje to haslo. wiec nie rob wstydu homoseksualistom bo wsrod nich na pewno jestr duzo porzadnych i zgodnych ludzi i nie bylbys u nich autorytetem.

Gość Wujek Samo Zło
A tak w ogóle to istniały i istnieją 3 ciekawe grupy nienawidzące gejów: Faszyści, komuniści i islamiści. Ciekawe do której z tych grup doszlusują polokatole, hę?