Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PObywatel.

Beda na Paradzie Rownosci.

Polecane posty

Gość oldsmobil
UJ - jak nie wiesz gdzie jest to dla ułatwienia dodam - Kraków

Gość oldcostam
Ty najwyzej "Na jagody" przeczytales, a na UJ to ty mozesz plaszcze wieszac

Ludzie czy wy nie umiecie dyskutować z kulturą? Po cholerę odpowiadacie patafianowi?

07.06] 23:53 stańczyk na tronie co ty ukonczyles?? buhahahaha Uniwersytet Jałtański?? ...nie masz sie czym chwalic \"szklarzu\" zreszta nie wierze nawet w ten jaltanski bo twoje wypowiedzi sa nielogiczne, a czytajac twoje posty odnosze wrazenie, ze IQ masz nie wieksze niz ges domowa.... dlatego apeluje do Ciebie...piiiiiiiiiiiii

Gość oldsmobil
taki mądry jesteś niby moderatorku - to może się zmierzymy na IQ - akurat tego się nie boję.Rzuć propozycję - jestem gotowy na wszystko i na każdą dziedzinę. Po Twoim wpisie jako moderatora to zauważam pewne braki.Udowodnij mi , że się mylę.

Gość stańczyk na tronie
wykasowali mi post😡 napisze to troche inaczej.... SZANOWNY PANIE MAGISTRZE z Uniwersytetu Jarzębinowego......jestes pan malologiczny, a twoje wypowiedzi sa rowniez malo konstruktywne i nic nie wnoszace do tematu, dlatego radze panu, "panie magister" wez pan mlotek, najlepiej 5 kilowy i zej.... sie nim w glowe, moze po tym malym wstrzasie jaki pan dozna te 4 zwoje mozgowe ktore nawiasem mowiac sa bardzo proste lekko sie pofalduja🖐️

stańczyk - wkleiłam Twój post - nieco ocenzurowany - ale przesłanie jest.

oldsmobil - właśnie wyszedł Twój wysoki poziom IQ- ja nie pisałam do Ciebie, ja tylko wkleilam wypowiedź stańczyka do ciebie.