Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Woda utleniona

prosze o odpowiedz ,bo jestem zdenerwowana......

Polecane posty

Gość Woda utleniona

Czesc - prosze o odpowiedz......w marcu uprawialam z moim chlopakiem petting, oczywiscie nie doszlo do stosunku, ale pare razy ptakiem otarl sie o moja cipke. I teraz pytanie - moge byc w ciazy czy nie. Pod koniec marca, po tym wydarzeniu dostalam okres, wtedy tez zaczelam brac tapsy - wczesniej nie - diane 35. W kwietniu w 7 dniach odstawienia dostalam miesiaczke.To samo w maju i czerwcu. Ale slyszalam, ze mozna krwawic..i byc w ciazy. Jak to jest. Dodam ze jest mi niedobrze, bola mnie nogi i ten brzuch sie wiekszy zrobil.Dzis bylam u ginekologa, zapytal czy wspolzylam - odpowiedzialam nie. Bo nie..Powiedzialam ze mam takie skutki..kazal mi tabletki odstawic.Ale moze jednak jestem w ciazy.A dodam tez, ze zrobilam testy - dwa razy i oba negatywne.Wie, ze wszystko moze byc mylne.PRosze o odpowiedz..dzieki.

Gość aniastyle
napewno nie jestes w ciąży!!!!

Gość Woda utleniona
napewno- to skad ten wiekszy brzuch no i te nudnosci.?

Gość mlot na glupie baby
na 100% jestes w ciazy. nie wiesz ze nawet jak sie calujesz to mozesz zajsc w ciaze?? oj baby baby czy w takie glupie jestescie czy to tylko marna prowokacja. myslicie ze jak sie zapytacie na forum i powiedza wam ze nie jestescie to nie jestescie w ciazy??? bylas u lekarza chyba cie zbadal to po co sie tu pytasz

Gość Woda utleniona
do osoby powyzej.............. lekarz nie badał mnie - zapytal czy wspolzylam i tyle.........A pytam bowiem mysle,że tu sa doswiadczone osoby.....i chyba wiedza co i jak.A czasem jak ktos inny potwierdzi to czlowiek sie lepiej czuje - prawda?Szkoda, ze ktos tego nie potrafi zrozumiec:-(

Gość kobieta76
gdybyście wiedzieli troche więcej niż to co wam mignie przed czubkiem nosa, zrozumielibyście że to wcale nie takie głupie pytania, jak wam się wydaje niestety, zdarza się ciąża pomimo krwawień i stosowania tabletek, testy też nie są niezawodne, można też zajś w ciążę bez typowego stosunku ale, wodo utleniona, musiałabyś mieC niesamowitego pecha, myślę że prawdopodobieństwo jest naprawde znikome i nie powinnaś się martwiC natomiast może masz ciążę urojoną, zdarza się takie cholerstwo.. powiedz ginekologowi co cię gryzie, niech sprawdzi i rozwieje twoje obawy

Gość woda utleniona
Kobieto 76 - ciąza urojona - myslisz, ze moze b yc cos takiego. Ale......mimo miesiaczek - i to nie plamienia, tylko normalnego miesiączkowania. Do ginekologa pojde niestety za m iesiac........To teraz dalas m i do myslenia......:(

Gość woda utleniona
Kobieto 76 i dziękuje za odpowiedz i za zrozumienie.Przykre jest to,jesli ktos nie rozumie...........eehh...ale tak bywa.Tak czy inaczej - dziekuje za odpowiedz.

Gość kobieta76
woda, no drugi raz wczytałam się w to co opisałaś, nie widzę żadnego ryzyka żebyś mogła byC w ciąży, przecież i ten stosunek nie był pełny, tylko jakies dotknięcie, i masz krwawienia, i testy, dwa, wyszły negatywne, ja bym była spokojna na twoim miejscu

Gość woda utleniona
Tak do stosunku nie doszło, wytrysku nie bylo - bylo takie dotchniecie......na chwile... to bylo w marcu...teraz jest czerwieC.Mialam 3 miesiaczki, zrobilam dwa testy - jeden z dzidziusiem na opakowaniau - a drugi wykrywajacy wczesna ciąze.No i nic..Dzieki za zrozumienie.Ale powiedz, skad ten brzuch i te mdlosci?

Gość ginekolog 40
sluchaj w ciazy napewno nie jeste zwlaszacza jesli mialas miesiaczki i bralas tabletki zgodnie z zaleceniem, a zauwazasz objawy bo dziala autosugestia tak bywa moje bcientki czasem maja nuidnosci, sa ospale, maja bóle w podbrzuszu i nawet wszedzxie widzac \ciezarne kobiety wiec przestan sie martwic zmien tabletki proponuje yasmin nowe:) bardzo skuteczne i kozystaj z zdycia

Gość a moze...........
po prostu pierwsza reakcja organizmu na tabletki, myslalas o tym? przeczytaj dokladnie ulotke od diane

Gość woda utleniona
dlatego ginekolog kazal mi odstawic diane.Ale.....juz nie biore od dzis a brzuch nadal jest. Dodam ze zanim sie przespalam z chlopakiem i doszlo to do czego doszlo, a wlasciwie nie doszło(dotchnal mnie tylko tam pare razy i tyle - stosunku nie bylo) nie bralam tabletek.Potem z chwila dostania miesiaczki wzielam pierwsz diane. I tak bylo az do dzis.teraz mi ginekolog przepisal jeanine. Czyli moge byc spokojna...czy raczej nie...........

Gość a moze...........
mozesz byc spokojna... przeciez jesli od dzisiaj nie bierzesz tabsow to brzuch ma prawo jeszcze by opuchniety... poczekaj kilka dni i zniknie:) na marginesie... ja po dianie schudlam, zadnej opuchlizny, mdlosci, zawrotow glowy i zmeczenia... kazdy ma inne objawy :)

Gość monty66
ciwza wykluczona!!!!!!!!! pozdrawiam

Gość pelikan zapładniacz
a jaki to był ptak? ostatnio mówili w radio ze jak pelikan się ociera o cipke to są spore szanse na ciąze :classic_cool: dziewczyny strzeżcie sie pelikanów zapładniaczy!

Gość woda utleniona
dzieki za odpowiedz.mam nadzieje ze to od tabsow...........oby..........

Gość woda utleniona
i co z tym pytaniem

Gość woda utleniona
TO ZNóW JA.............dziewczyny.........powiedzice mi czy..........to jest normalne. Dzis dostalam jakies plamienie.Dodam ze miesiaczka skonczyla mi sie w poniedzialek.....gdy wzielam nowe opakowanie Diane 35. Potem, w srode bylam u ginekologa.........kazala mi odstawic(bole nog, glowy, mdlosci). Dzs jest sobota i te plamienia.Do tego jest mi niedobrze - moze to nerwy.......Prosze o przeczytanie mojej wczesniejszej wypowiedzi i.......dzisiejszej.Czy to ciąza?????co to jest - co sie dzieje.Prosze o odpowiedz!

Gość ktoś nieważny
W pierwszych początkowych miesiącach brania Diane mogą występować krwawienia... tak jest chyba na ulotce napisane, dokładnie nie pamiętam, ale spradź. Ja też biorę Diane, już od 2 lat, i tylko raz się zdarzyła taka sytuacja, że miałam krwawienie miedy kojenymi miesiączkami. Poszłam do ginekologa i powiedział, że wszystko w porządku, było jakieś podrażnienie czy jakieś naczynko pękło - i stąd krwawienie. Myślę, że nie jesteś w ciąży, chociaz przyznam szczerze, ze czasem też mam takie myśli, ze pewnie jestem w ciąży... tylko że ja kocham sie z moim chłopakiem... co prawda on nie może mieć dzieci... bo ma malą ruchliwość plemników, ale nigdy nic nie wiadomo... i zawsze się martwię i z utęsknieniem czekam na okres, chociaz tabletki biorę regularnie. Co za życie...

Gość woda utleniona
do ktoś nieważny - bardzo dziekuje za odpowiedz...........wiesz - no ja nie kochalam sie, tylko uprawialam jakby petting. Diane 35 odstawilam calkowicie i wczoraj bo 3 dniach niebrania pojawily sie plamienia.No i nie wiem.Ciesze sie,że rozumiesz - nie wiem czy kupic sobie kolejny test czy nie... pewno kupie by moc sie uspokoic.-no wlasnie s-sama mowisz ze masz takie mysli ze jestes - tylko ty sie kochasz z partnerem a ja nie..moze nie jestem - w sumioe od tego czasu minelo 2 miesiace, teraz idzie trzeci - no i normalnie dostaje miesiaczki ...tylko zmartwilo mnie to plamienie.male, pare plamek brazowych - a jednak.A czy ktos mial cos podobnego?

Gość odswiezam