Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Nemesio Cervantes

Brad jest najlepszym

Polecane posty

13 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

rosyjskie filmy są fajne, polskie do dupy, poza vega i smarzowski.

Są w ogóle jakieś rosyjskie filmy godne polecenia ? Pewnie jakieś wojenne Afganistan te klimaty 🤔

5 minut temu, miramar napisał:

Vegę się ogląda i szybko zapomina, żeby przez przypadek coś w głowie nie zostało. 🤦

ja ogladam, odswiezam czasem filmy pitbulla bo lubie ten surowy klimat. wlasnie szukam w necie serialu, na dailymotion jest niekompletny

nie wiem dlaczego nie lubisz vegi. w pl nie ma nic lepszego, zatem na bezrybiu i rak ryba.  tak jak pl pilka nozna, wszyscy wiedzą ze ssie ale i tak paczą, bo moze przypadkiem, odbije sie od butow pani sprzątającej wpadnie gol. 

3 minuty temu, Get Out napisał:

Są w ogóle jakieś rosyjskie filmy godne polecenia ? Pewnie jakieś wojenne Afganistan te klimaty 🤔

Jest taki rosyjski reżyser Nikita Michałkow. 

8 minut temu, Get Out napisał:

no tak niezapomniana 9 kompania, to klasyka. ogladalem tez rosyjski sci-fi o grupie ludzi ktora wchodzila do opuszczonego autokaru na osiedlu i przenosila sie do innego wymiaru, kozak film, super fabuła ale zapomnialem tytul. czasem cos włącze na testy i bywa na prawde fajne...ruskie filmy sci fi są konkretne i mają to cos czego czasem brakuje tym z usa.

Edytowano przez Nemesio Cervantes

2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

ja ogladam, odswiezam czasem filmy pitbulla bo lubie ten surowy klimat. wlasnie szukam w necie serialu, na dailymotion jest niekompletny

nie wiem dlaczego nie lubisz vegi. w pl nie ma nic lepszego, zatem na bezrybiu i rak ryba.  tak jak pl pilka nozna, wszyscy wiedzą ze ssie ale i tak paczą, bo moze przypadkiem, odbije sie od butow pani sprzątającej wpadnie gol. 

Zaręczają  Ci, że jest wielu reżyserów lepszych od Vegi. 1000 razy lepszych. 

Popatrz chociażby, co robi Jan Holoubek. 

Nie wspominając o klasykach typu Wajda. 

3 minuty temu, miramar napisał:

Jest taki rosyjski reżyser Nikita Michałkow. 

Nic mi to nie mówi , ale kiedyś trzaskałem dokumentalne o grupie Wagnera.

3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

no tak niezapomniana 9 kompania, to klasyka. ogladalem tez rosyjski sci-fi o grupie ludzi ktora wchodzila do opuszczonego autokaru na osiedlu i przenosila sie do innego wymiaru, kozak film, super fabuła ale zapomnialem tytul. czasem cos włącze na testy i bywa na prawde fajne...ruskie filmy sci fi są konkretne i mają to cos czego czasem brakuje tym z usa.

Dziewiąta kompania to o tych swieżakach wysłanych do Afganistanu i ruсhali tą blondynkę coś mi świta 🤔

2 minuty temu, Get Out napisał:

Nic mi to nie mówi , ale kiedyś trzaskałem dokumentalne o grupie Wagnera.

Rosyjska kinematografia nie jest u nas zbyt popularna.

Coś mi świta, że oglądałam kiedyś jakiś film o Wikingach. Ale ja lubię wszystko o Wikingach więc nawet rosyjski film na ten temat mi się podobał. 

3 minuty temu, miramar napisał:

Nie wspominając o klasykach typu Wajda. 

weź dziadowi daj juz pojsc na emeryture... przepalone miliony, wypromowane na zakleciu Wajda wajda czary mary. 

Przed chwilą, Get Out napisał:

Dziewiąta kompania to o tych swieżakach wysłanych do Afganistanu i ruсhali tą blondynkę coś mi świta 🤔

fajny ten film jest. oczywiscie trzeba szukac bo mi nazwiska nic nie mowią. zobacz The Coma jest na movies2watch

1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał:

weź dziadowi daj juz pojsc na emeryture... przepalone miliony, wypromowane na zakleciu Wajda wajda czary mary. 

Umarł był już jakiś czas temu. 

Co myślisz o Holland? 😁

1 minutę temu, miramar napisał:

Coś mi świta, że oglądałam kiedyś jakiś film o Wikingach. Ale ja lubię wszystko o Wikingach więc nawet rosyjski film na ten temat mi się podobał. 

jestes uprzedzona bo to ruskie... wiesz ze rosyjski film i rosyjka polityka to 2 rożne rzeczy. zresztą wielu polakow nie lubi tego co ruskie nie sprawdzając czy moze polubi. napisalem widmu film The Coma, zobacz

1 minutę temu, miramar napisał:

Co myślisz o Holland? 😁

jestem uprzedzony do wyżygow ludzi powiązanych politycznie i z lewą i prawa stroną, ktorzy przepalaja kase z moich podatkow. 

4 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

fajny ten film jest. oczywiscie trzeba szukac bo mi nazwiska nic nie mowią. zobacz The Coma jest na movies2watch

To jednak oglądałem tylko wyleciało mi z głowy że to był rosyjski . Prali się niesamowicie w tym Afganistanie . 

A The Coma to jest SF 🤔

9 minut temu, miramar napisał:

Ja nie jestem uprzedzony do rosyjskich rzeczy więc coś się obczai. 🙂

7 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

jestes uprzedzona bo to ruskie... wiesz ze rosyjski film i rosyjka polityka to 2 rożne rzeczy. zresztą wielu polakow nie lubi tego co ruskie nie sprawdzając czy moze polubi. napisalem widmu film The Coma, zobacz

Nie uprzedzam się. Nie trafiłam na nic rosyjskiego. 

Nie lubię SF. Ledwo strawilam ostatnio Diunę. Ciekawa byłam o co było  tyle hałasu. 

Edytowano przez miramar

4 minuty temu, miramar napisał:

Nie uprzedzam się. Nie trafiłam na nic rosyjskiego. 

Nie lubię SF. Ledwo strawilam ostatnio Diunę. Ciekawa byłam o co było  tyle hałasu. 

Diuna rzeczywiscie to nietypowe kino scifi, ma rozwlekly klimat, tez taki lubie. A StarWars ogladalaś?

2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

Diuna rzeczywiscie to nietypowe kino scifi, ma rozwlekly klimat, tez taki lubie. A StarWars ogladalaś?

Jeden odcinek, bardzo dawno temu. Nie pamiętam nawet tytułu. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować