Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Friend

co najlepsze na zapchane zatoki ??

Polecane posty

cieknie mi z nosa, spływa mi do gardła, przy pochylaniu czuje lekki ból nasady nosa i czoła :(

Gość SINUPRET
do kupienia w aptece bez recepty. Jest doskonały na ból zatok. Swietnie je oczyszcza. Polecam, bo jest niezawodny

Walczę od lat - założyłam nawet tu topik na ten temat - topik gdzieś wtopił, a moje zatoki są w masakrycznym stanie. Teraz jestem na wyżej wspomnianym leku, ale jest to terapia dodatkowa, przy antybiotyku.Działa, ale wolno.

Gość hm hmmm
a antybiotyk to nie jest rozwiazanie, moja lekarka mowi ze na swiecie zaczyna sie odchodzic od leczenia zatok antybiotykiem

Gość narka
Nie ma nic lepszego jak świecowanie uszu.

Gość Gutek-a
Warto wybrac sie do laryngologa-alergologa. U mnie okazalo sie ze ciagly problem z zatokami to alergia ktorej nigdy nie mialam jak dotad...

Gość hm hmmm
no wlasnie, z ta alergia to racja, warto to sprawdzic

Gość ajurweda
polecam przeplukac nos woda z sola morska,najpierw inhalacja abyrozgrzac zatoki, potem przygotowac szklanke cieplej wody z lyzeczka soli morskiej, rozmieszac, wciagac raz jedna dziurka- wypluc buzia, potem to samo z druga, i tak na zmiane az do wyczerpania wody. troszke odwagi do tego trzeba ale zabieg niebolesny. roztwor soli sciaga pieknie sluz z zatok. wyrazna poprawa juz po 1 zabiegu. zabieg codziennie do wyleczenia. polecam