Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maggie81

Prezent dla 3 i 5 latka

Polecane posty

Czesc!! Jutro wybieramy się w odwiedziny do kuzynki, która ma dwóch synów - 3 i 5 letniego. Nie znamy tych chlopcow, nie wiemy czym lubia sie bawic, jakie lubia bajki itp.... Babcia chlopcow twierdzi, ze ksiazeczki bylyby najlepszym upominkiem. Mam prosbe do doswiadczonych i spedzajachych wiecej czasu z dziecmi w tym wieku - napiszcie co bedzie najlepszym prezentem? Czym lubia sie bawic wasze dzieci? Pozdrawiam serdecznie - magda.

Czy na prawde sa chlopcy, którzy nie ucieszą się z fajnego auta albo klockow lego? Rodzina na mnie naciska ( chociaz tez nie znaja tych dzieciaczków) ze oni nie lubia zabawek.... A wydaje mi sie ze kupienie ksiazeczki, ktora spodobalaby sie dziecku jest trudniejsze. Jak myslicie?

Trudno jest dobrać książkę do wieku dziecka. Obecnie jest moda na wybór \"streszczonych\" bajek. Efekt - dzieci maja po kilka wersji tych samych bajek. Co to za dzieci, które nie lubią zabawek? Może rodzice chcą je wychować na geniuszy i ciągle kupuja im tylko książki? Dla mnie dobrym rozwiązaniem jest drewniana kolejka. Wersja droższa - Ikea, wersja tańsza - Tesco. Mozna kompletowac tory, wagoniki, mostki.

Dzieki za odpowiedz Olu! Tez odnosze wrazenie, ze to dorośli decyduja za dzieci w sprawie tych zabawek.... Do ikei juz niestety nie zdaze pojechac... ale chyba postawie na swoim i kupie zabawki! Co to za ciocia, która przyjeżdza z drugiego konca Polski z książkami albo nie daj Boże z ubrankami!!!

Gość gumijagoda
masz racje to rodzice kupuja ubranka a ciocie są od rozpieszczania

A może fajna gra? Polecam wygibasy. Gra ma mnóstwo kolorowych okręgów i musimy dać rękę lub nogę na określony kolor. Będą mogli bawić się razem. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Ponadto bardzo zachęcam d zakupów na porównywarce cenowej CoZaCena ze względu na wygodę i szybkość.